Evliliklerin neye göre bitmesi neye göre devam etmesi konusunda nasıl bu kadar net olabiliyorsunuz ki? Belki bu durum beni aşırı yıprattı. Belki sinir sistemim çöktü. Bazı insanlar aldatilsalar da boşanmiyorlar mesela. Çünkü her durum her insanda aynı etkiyi yaratmıyor. Benim ne kadar üzülüp yiprandigimi ben biliyorum. 3 yıl az bir zmaan değil
Gercekten sizinle empati yapmaya çalıştığım halde anlayamadim bakın neden biliyor musunuz bir insan kalktığında yanındaki kişi genel olarak uyanır yani ben eşim her kalktığında uyanıyorum mecbur is için alarmı var sonra üstünü giyiyor ki sessiz davranır ama gidene kadar uyuyamam yani hareket eden biri var . Bu çok normal gündelik hayatta hepimizin yaşadığı bir durum .
Siz şunu yazsanız eşim benim çok çeşit yemek bekliyor akşam da dinlenemiyorum gündüz kalkıyor kahvaltı bekliyor bosayin derdim . Yani adam düşüyor diyorsunuz ya komik çünkü eli ayağına dolanıyordur. Bakın ben ailemle yaşarken iki üç güne bir bardak kirardim annem nefret ederdi bardak kirilmasindan biraz pimpiriklidir bı yerimize batacak diye o korktukca sinirlendikçe ben daha çok kirardim evlendim evleneli iki sene olacak bir tane bardak kırmadım siz adama artık bunu bir psikolojik baskı haline getirmişsiniz. Bu eş gitse yenisinde de aynı problem olur bu sebeple