Şakşakçılığı kendi adıma söyledim. Doğru veya haklı bulmuyorsam söylerim ya da karşımdaki benden başka birşey duymak istiyorsa kafamı çevirirm ya bırak bana ne derim. 35 yaşındaki yetişkini de siz seçip evlendiniz. Eşiniz kendini bilen yetişkin biri değil miydi evlenirken? Bebek açılmamış paket gibi ne çıkacağı belli değil. Akıllı mı huysuz mu, doğru düzgün yer uyur mu, mızmız ağlayan bebek mi olacak bilmiyoruz. Ama eşimizi seçerek evleniyoruz değil mi sürpriz olmuyor. Ya gider boşanırsınız ya da gürültü çekmeye uykusuz kalmaya devam edersiniz biz ne yapabiliriz başka? Kocanız haklı pür-i pak demiyoruz ki, elinin ayağının ayarı yokmuş ama sizi uyandırdı diye yere yatıp ağlamak da saçma kabul edin lütfen.
Boşan kurtul deyince de kötüyüz, boşanacak kadar kötü bir şey değil yapmayın deyince de kötüyüz. Kendi yaşadığını tecrübeni anlatmak övünmek olmuyor. Saygısız bulduğunuz kısım hangisi yazın bana merak ettim, dikkat etmemişsem kusura bakmayın der çok rahat özür dilerim. Siz bize saygısızlık yapıyorsunuz, içlerindeki nefreti kusuyorlar berbat evlilikleri var diyerek. Tanıyor musunuz bizi, her birimizin evliliğine şahit misiniz?