kendi sülalemden bile gördüm aldatılıp biyere gidemeyen kadınlar çocuk için susuyorlar tanıdığım herkes de aldatıyor eşlerini artık kimseye güvenim kalmadı evlenmeden önce de pek iyi bi hayat sürmedim benm iki erkek kardeşm var tek kızım ve büyüğüm dışarı çıkmama izin vermezlerdi hatta okumama ama ben açıktan zar zor bitrdim halada devam ediyorum ama erkek kardeşlerim istediği saatte çıkıyor geziyor geliyor ne istese alınıyor zaten ailemde başlamış erkek tir yapar olayı başka erkeklerden ne bekleyip evlendiysem insanın basireti bağlanıyor vallaHerkes aldatmıyor canım, karısını pasif gören, saf zanneden ve saf yerine koyan,kadının deli gibi sevdiğini ne olursa olsun bu kadın beni terketmez izlenimi vermiş kadına denk gelenler,çok büyük konuşanlar ,karaktersiz kendine bile saygısı olmayanlar,uçkuruna ve parasına güvenenler (ki uçkurlarına değil parasına bakıyorlar bu işi yapanlar)AHLAK sorunu olan kişiler aldatıyor.Aldatmayan erkek mi var diye bunu dillendirip hoş görmeye başlayan her kesimde kadında erkekte aldatacaktır.
anaokulu öğretmenliği okuyorum 4 yıllık 2.sınıfım şuan işte ıkı yılım daha var bitmesineEsiniz evli gibi davranmıyor Allah yardım etsin, acikogretimde hangi bölüm öğretmenlik okuyorsunuz bu arada
illaki kaybolan güven insanı kötü etkiliyor özellikle aynı evin içinde yaşıyorsan eşinse bu dahada kötüHak hukuk olmaz bu konuda. Sen yapsan o böyle mi diyecekti. Ha o erkek...iste bu daha da kötü bir bakış açısı. Unutamadığın şey o olay değil. Kaybolan güvenin sarstı seni.
Iyi yapıyorsun cnm inşallah hemen atanirsinanaokulu öğretmenliği okuyorum 4 yıllık 2.sınıfım şuan işte ıkı yılım daha var bitmesine
açıköğretim okuyorum atanırmıym bilmiyorum örgün okuyanlar bile atanamıyorIyi yapıyorsun cnm inşallah hemen atanirsin
Milli eğtime başcvuruyorsunuz ücretlide olsu öğretmenlik yapabiliyorsunuz.artık her mahallede kreş var büyükşehirler için söylüyorum.rahat 4 yıllık mezun iş buluyoraçıköğretim okuyorum atanırmıym bilmiyorum örgün okuyanlar bile atanamıyor
O yüzden kadınlarımıza kendi ayağınız üstünde durmadan evlenmeyiniz diyoruzarkadaşlar boşanın diyorsunuzda arkamda duran bi ailem yok sen istedin sen evlendin diyor babam dövsede sövsede çekecen diyor maddi durumum yok ki başka şehre gidiyim hoş gitsem napacm yaşım küçük etrafta okadr kötü niyetli insanlar varki evet aldatıldım boşnamayı bende biliyorum her gün o iğrenç yüze bakmaktan mutlu olmuyorum allahın her günü acaba yine yaparmı diye düşünmektende mutlu değilim inanın ben şuan boşansam ailem izin vermez hadi ben boşandım diyelim evlenmiş boşanmış bi kadın diyip ne okumama ne çalışmama izin vereckler bekarken bile dışarı çıkarmıyorlardı maddi birikimim olsa en azından okulum bitmiş olsa hiç düşünmeden çeker giderdim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız herşey okadar kolay olmuyor boşanmak boşandıktan sonraki durumum boşandığım zaman ailem beni eşimden daha da çok yıpratacak intihara kadar gidecek bu durum mevzu bu anlıcanız
umarım olur bi meslek sahibi olsam bi işim olsa herşey çok kolay olacakMilli eğtime başcvuruyorsunuz ücretlide olsu öğretmenlik yapabiliyorsunuz.artık her mahallede kreş var büyükşehirler için söylüyorum.rahat 4 yıllık mezun iş buluyor
durmak istedim de durdumadılar :)) ben bekarken öğretmenliği kazanmıştım örgün ama göndermediler bende açıköğretim ile okuyorum o sırada evlendim işteO yüzden kadınlarımıza kendi ayağınız üstünde durmadan evlenmeyiniz diyoruz
Evlenmicen kuzum kenara para koymadan evlenmicen beklicen okulun bitince evlenmeyi düşünecektindurmak istedim de durdumadılar :)) ben bekarken öğretmenliği kazanmıştım örgün ama göndermediler bende açıköğretim ile okuyorum o sırada evlendim işte
valla insanoğlu hayatında herşeyle sınanıyor kimi şiddet uyguluyor kimi aldatıyor kimi alkolik hadi evlenmedik diyelim illaki bişeyle sınanıyor hangi birine çözüm bulabilirsinki eşin iyise evlenmek güzeldir ama işte kimi ailesi ile kimi arkadaşları kardeşi işi sağlı maddi manevi herşeyle sınanıyor ne yapabilirsin ki buna işi gücü olan kadınlar da aldatılıyor emin ol güzel bi kariyeri olan güzel bi işi olan kadınlarımızda aldatılıyor hatta şiddet görüyor mesele işte karaketerli bi erkek bulabilmekte oda bu devirde zor gibi görünüyor telefonlar sosyal medyalar olduğu sürece kimse nefsine hakim çıkamıyorEvlenmicen kuzum kenara para koymadan evlenmicen beklicen okulun bitince evlenmeyi düşünecektin
Orası belli olmaz cnm atama sayısı sürekli değişkenlik gösteriyoraçıköğretim okuyorum atanırmıym bilmiyorum örgün okuyanlar bile atanamıyor
okulum bitsin kpss ye girecem işte inş iyi puan alırsam sonrası kolay Allahtan eşim okumama bişey demiyor karşı değil :)) para biriktirmeye başladım ne olur ne olmaz diye bakalm hayırlısı olsnOrası belli olmaz cnm atama sayısı sürekli değişkenlik gösteriyor
Ama aldatıldıktan sohra hayatlarına kaldığı yerden sürdürüyorlar.eğer yardım edenin yoksa ortada kalıyosun psikolojik destek bile almaya kalksan devlet çok yoğun alman zaman alıyor kendi evine çıkamıyosun ailenin istediklerini yine yapıyosun.başkasının eline bakmaktansa elinde bir meslek olması her zaman avantajvalla insanoğlu hayatında herşeyle sınanıyor kimi şiddet uyguluyor kimi aldatıyor kimi alkolik hadi evlenmedik diyelim illaki bişeyle sınanıyor hangi birine çözüm bulabilirsinki eşin iyise evlenmek güzeldir ama işte kimi ailesi ile kimi arkadaşları kardeşi işi sağlı maddi manevi herşeyle sınanıyor ne yapabilirsin ki buna işi gücü olan kadınlar da aldatılıyor emin ol güzel bi kariyeri olan güzel bi işi olan kadınlarımızda aldatılıyor hatta şiddet görüyor mesele işte karaketerli bi erkek bulabilmekte oda bu devirde zor gibi görünüyor telefonlar sosyal medyalar olduğu sürece kimse nefsine hakim çıkamıyor
gerçekten aynen de o zihniyette şuanlık elimden bişey gelmiyor okulum bitsin parada biriktiriyorum nasip bakalm umarım yine yapmaz da yaparsa çekip gidermDegmez bu adamla bir ömür cürütmeye..! Hani bazi erkekler derlerya “ayni kaptan su icilmez” igrenc zihniyetler!
Sen mücadele et inşallah iyi olacakokulum bitsin kpss ye girecem işte inş iyi puan alırsam sonrası kolay Allahtan eşim okumama bişey demiyor karşı değil :)) para biriktirmeye başladım ne olur ne olmaz diye bakalm hayırlısı olsn
farkındayım herşey parayla oluyor zaten imkanım olsa yurt dışına bile çıkmayı düşündüm türkiyedeki çoğu erkek iğrenç bi zihniyete sahip bunu anladım çok az yani karakterli erkek ama insan da bikere aldatılınca kimseye güvenesi gelmiyor okulum bitsin de hayırlısıyla gerisi kolay olur önemli olan şu okulumun bitmesi şuan tek düşündüğüm şey okulumu bitirip elime mesleğimi almak ozaman ailemede eşimede bağlı bi güvencem kalmıyorAma aldatıldıktan sohra hayatlarına kaldığı yerden sürdürüyorlar.eğer yardım edenin yoksa ortada kalıyosun psikolojik destek bile almaya kalksan devlet çok yoğun alman zaman alıyor kendi evine çıkamıyosun ailenin istediklerini yine yapıyosun.başkasının eline bakmaktansa elinde bir meslek olması her zaman avantaj
ah sizde olmasanız kafayı yerdim ben yine bişeyler yapmak için uğraşıyorum inan çoğu kadın benden daha kötü durumda yinede halime şükür elim ayağım tutuyor aklım da yerinde ne yapar ne eder kendimi kurtarmasını bilirim :)Sen mücadele et inşallah iyi olacak