- 24 Ocak 2021
- 10.700
- 23.968
Kesinlikle sizden daha kötüleri var , hayatta kimse dört dörtlük değil sen her zaman ayakların üzerinde dur, zararın neresinden dönsen kârdır, bu mecra içini dökmek açısından güzel bir yer bir de linçleyenler olmasaah sizde olmasanız kafayı yerdim ben yine bişeyler yapmak için uğraşıyorum inan çoğu kadın benden daha kötü durumda yinede halime şükür elim ayağım tutuyor aklım da yerinde ne yapar ne eder kendimi kurtarmasını bilirim :)
Tatlım daha yaşın çok küçük ,doğal olarak aramızda yaş ve kuşak farkı var.Senin yaşam şeklin eğitimin ,görgün psikolojik ruh halin,duygu durumun,sosyo kültürel durumun vb bir çok unsurlari senin doğru ya da yanlış bir eş seçmene engel olmuş.Buradan hepimiz yeri geldiğinde ağır eleşiri ve yorumlar gibi görünebilir ama kimse rencide etmek için yorum yapmıyor.Sadece kendi yaşam standartlarımiza ve tecrübelerimize göre yorumlar yapıyoruz.Hepimiz evlendikten sonra bazı şeyler bildiğimiz halde farkı davranıp farklı şekilde deneyimliyoruz.Eşin değişmez senin ailenin değişmesini sakın düsünmemelisin.Burada tek değişmesi gereken kişi sensin.Kendi özünü bulmaya calismalisin kimsenin seni kendi egolarinin kurbani etmesine izin vermemelisin.Senin kendini değistirip geliştirmende çevrendekilerle zor gibi görünüyor.Çunku ne kadar sağlam bir iradeye sahip olsan kendin için doğru kararlar alsan bile bilinçaltına yerleşmiş herşey önüne çıkacaktır.Bundan kurtulmanın en güzel yolu da iyi bir terapistten destek alman olacaktır.Kitap okumaya devam et, çevrendeki insanların seni ezmesine izin verme,bir iş bulup çalış maddi manevi kendine yatırım yapmalısın.Esin 2 kere yakalandığı için daha temkinli dikkatli davranıp karda yürüyüp izini kaybettirmeye çalışacaktır.Bu adamdan üzgünüm sana hiç ama hiç fayda yok.Seni bir adım bile ilerlemen için destek olmayacaktır.Daha çok seni aşağıya çekip hasta edecektir.internet kullanmayı biliyorsun elinin altındaki teknolojiden faydalanmalisin.Oncelikle kişisel gelişimin için birey olduğunun farkına varma için kişisel gelisim kitaplari okumalısın. Evlilikler ve ilişkiler üzerine kitaplar okumalısın.Bu hayat hepimize bir ip vermiştir.Kimi salıncak kurar sallanır,kimi de ipi boynuna atar intihar eder.İnsanlar tercihleri ile yaşar bunu sakın unutma!...Yaşadığın herşey senin tercihin kararların doğrultusunda gelişiyor akıllı olmak hayatına yön vermek senin elinde...Dizginlerini başkasının eline verme kontrolun sende olması için biraz pismen gerekiyor.Simdi gaza gelip hemen asi tavirlarda sergilemek yanlış olur.Kendinde bir yolculuga çık bakalım zamanla kendini bulacaksindir.Sana iyi gelmeyen insanları hayatından çıkarmakta büyük bir adımdır.Bahtin ve yeni yolun açık olsun.bazı şeylerin bende farkındayım eşimin değişmeyeceğinin de farkındayım insanlar değişmiyor bir iki yıl yapmasa ileriki dönemlerde yine yapar belkide yapıyordur bende iyice soğudum seviyorum diyemem ama o olayın üstünden baya zaman geçti ailem falanda zaten istemiyordu zaten boşanmamı maddi durumum da yoktu gidiyim şuan işte bekliyorum çocuk yapmak gibi bi düşüncemde yok inşallah yapmaz yani ama bilmiyorum söylediklerinde de çok haklısın insan unutamıyr ve sürekli düşünüyor acaba yine yaparmı diye sürekli kafamda kurmaya başladım artık en ufak hatasında bitirme taraftarıyım bakalm hayırlısı olsun ama çok kötü bi durum hiçkimseye ikinci bi şansı vermemen lazımmış ama evli olunca o çok kolay olmuyor
Evlilik kumar gibidir oynanmadan bilinmez.Olmusle ölmüşe çare yoktur.Doğru şeyi yapmak için yanlış zamanda yoktur.Gecmisin muhasesine çok takılma! Bugününe ve yarına yatirim yapma vaktin geldi.Basina her gelen şey seni büyütmeye başlatmış ve gözün acilmis.Ama bundan sonra yasayacaklarin seni büyütmeyecek aksine kocaltacaktir bunu sakın unutma!...Tercihlerini artık sorgulamanin vakti geldi.Yapacagin en büyük hata bu adamdan çocuktur!!!kendi sülalemden bile gördüm aldatılıp biyere gidemeyen kadınlar çocuk için susuyorlar tanıdığım herkes de aldatıyor eşlerini artık kimseye güvenim kalmadı evlenmeden önce de pek iyi bi hayat sürmedim benm iki erkek kardeşm var tek kızım ve büyüğüm dışarı çıkmama izin vermezlerdi hatta okumama ama ben açıktan zar zor bitrdim halada devam ediyorum ama erkek kardeşlerim istediği saatte çıkıyor geziyor geliyor ne istese alınıyor zaten ailemde başlamış erkek tir yapar olayı başka erkeklerden ne bekleyip evlendiysem insanın basireti bağlanıyor valla
Bu ilk sinyalmiş, görmek istememişsiniz aslında, ben her şeyi yaşarım yaşamayan kız bulur keyfime bakarım erkeği.. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
Bu ikinci bir türk erkeği sinyali, yaparım ama sende bunu bilirsin yine de gidemezsin kafası.fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır
Ve diğer yandan, aldatılmayı geçici bir sorun zanneden arkasında yatan kişilik bozukluğunu doyumsuzluğu hiçe sayan klasik bir türk ailesi,ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim
aldatıldıktan sonra birkaç tane kişisel gelişim kitabı okudum ilişkiler üzerine birkaç kitap aldım ve okuduğum zaman ne kadar çok yanlış yaptığımı anladım arkadaşlarımdan hobilerimden giyimimden herşeyden vazgeçmiştim eşimi hayatımın merkezine almıştım ve çok yanlışlar yaptım hani insan birşeyden çok fazla korkunca başına gelir diyorlar ya aynen öylede oldu alatılmaktan çok korkuyordum sürekli kafamda yaparmı diye düşünüyordum kontroller ediyordum eşim dışarı çıkınca sürekli bağırıp çağırıyordum ve en sonunda da aldatıldım sonra kitapları aldım gerçekten çok iyi geldi herkese öneririm ilişkisi olan olmayan evli olan sevgili olan herkese esra ezmecinin üç kitabı var onları aldım herkese öneririm bu kitabı okuduğum zaman ne kadar da aptalmışım dedim sonra değiştim kitaplar okumaya başladım derslerime çok çalışmaya başladım arkadaşlarımla konuşuyor görüşüyorum bakımıma dikkat etmeye başladım eşimim hayatımın merkezinden çıkardım artık olursa olur olmazsa olmaz havasındayım kendimle ilgileniyorum kendim nasıl mutlu olursam öyle davranıyorum bundan sonrası da artık eşime kalmış birşey ne kadar güzel olursan ol kariyer sahibi olursan ol hemen hemen çoğu kişinin başına geliyor böyle bi durum okuyoruz görüyoruz heryerde birde şöyleki eşim çalışmama izin vermiyor bulunduğum yer çok küçük bi yer çalışma gibi bi şeyim olsaydı çalışırdım ama kendime daha çok vakit ayırıyorum bundan sonrası da artık Allaha bıraktım çocuğum olmadığı sürece rahatım en ufak yanlışında bırakıp gidebilirm şuanlık bi yanlışını görmedim bidaha yapmaz diyemem eminim yapar hakkımda hayırlısı olsun ben kendi yaşamımla ilgileniyorum artıkTatlım daha yaşın çok küçük ,doğal olarak aramızda yaş ve kuşak farkı var.Senin yaşam şeklin eğitimin ,görgün psikolojik ruh halin,duygu durumun,sosyo kültürel durumun vb bir çok unsurlari senin doğru ya da yanlış bir eş seçmene engel olmuş.Buradan hepimiz yeri geldiğinde ağır eleşiri ve yorumlar gibi görünebilir ama kimse rencide etmek için yorum yapmıyor.Sadece kendi yaşam standartlarımiza ve tecrübelerimize göre yorumlar yapıyoruz.Hepimiz evlendikten sonra bazı şeyler bildiğimiz halde farkı davranıp farklı şekilde deneyimliyoruz.Eşin değişmez senin ailenin değişmesini sakın düsünmemelisin.Burada tek değişmesi gereken kişi sensin.Kendi özünü bulmaya calismalisin kimsenin seni kendi egolarinin kurbani etmesine izin vermemelisin.Senin kendini değistirip geliştirmende çevrendekilerle zor gibi görünüyor.Çunku ne kadar sağlam bir iradeye sahip olsan kendin için doğru kararlar alsan bile bilinçaltına yerleşmiş herşey önüne çıkacaktır.Bundan kurtulmanın en güzel yolu da iyi bir terapistten destek alman olacaktır.Kitap okumaya devam et, çevrendeki insanların seni ezmesine izin verme,bir iş bulup çalış maddi manevi kendine yatırım yapmalısın.Esin 2 kere yakalandığı için daha temkinli dikkatli davranıp karda yürüyüp izini kaybettirmeye çalışacaktır.Bu adamdan üzgünüm sana hiç ama hiç fayda yok.Seni bir adım bile ilerlemen için destek olmayacaktır.Daha çok seni aşağıya çekip hasta edecektir.internet kullanmayı biliyorsun elinin altındaki teknolojiden faydalanmalisin.Oncelikle kişisel gelişimin için birey olduğunun farkına varma için kişisel gelisim kitaplari okumalısın. Evlilikler ve ilişkiler üzerine kitaplar okumalısın.Bu hayat hepimize bir ip vermiştir.Kimi salıncak kurar sallanır,kimi de ipi boynuna atar intihar eder.İnsanlar tercihleri ile yaşar bunu sakın unutma!...Yaşadığın herşey senin tercihin kararların doğrultusunda gelişiyor akıllı olmak hayatına yön vermek senin elinde...Dizginlerini başkasının eline verme kontrolun sende olması için biraz pismen gerekiyor.Simdi gaza gelip hemen asi tavirlarda sergilemek yanlış olur.Kendinde bir yolculuga çık bakalım zamanla kendini bulacaksindir.Sana iyi gelmeyen insanları hayatından çıkarmakta büyük bir adımdır.Bahtin ve yeni yolun açık olsun.
ah hayır sorun değil istediğininsorabilirsin seviyorum diyemem açıkcası yalan söylemiş olurum :)) çoğu kadın aldatılınca yine eşimden vazgeçmem seviyorum diyor ama ben öyle diyemem çünkü çok soğdum yaptıkları söyledikleri davranlışlar beni ondan soğutmaya yetti kısacası sevmiyorum karakter meselesi birşey diyimmi bir bebek nasıl düşe kalka yürümeyi öğreniyorsa bi yetişkinde yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyor gerçeği görüyor zamanında ailem yanlış yapmama izin vermezdi yanlış yapınca döverlerdi söverlerdi belki buyüzden dir kendimi ifade edemeyişim çocukluktan kalan şeylerden ötürü bekarken amcam tarafından bile şiddete uğradım hiç bir suçum yokken ailem de aynı şekilde bu durum benim haytımıda kararlarımıda çok kötü etkilediBu ilk sinyalmiş, görmek istememişsiniz aslında, ben her şeyi yaşarım yaşamayan kız bulur keyfime bakarım erkeği.
Bu ikinci bir türk erkeği sinyali, yaparım ama sende bunu bilirsin yine de gidemezsin kafası.
Ve diğer yandan, aldatılmayı geçici bir sorun zanneden arkasında yatan kişilik bozukluğunu doyumsuzluğu hiçe sayan klasik bir türk ailesi,
Ve son olarak arada kalmış gencecik bir kız. Aldatılmaya karşı çıksa direnci az gelecek, affetse düzelmeyecek... Gönlünüz ne diyor ? Seviyor musunuz eşinizi, yargılamak için sormuyorum.
Daha hayatının baharındasın, bunu hiç ama hiç haketmiyorsun, karşındaki kişide muhtemelen daha olgunlaşmamış.
Ne okuduğun yada nasıl olduğunun önemi yoktur! Hiç bir kadının eşi tarfından aldatılmayı hak etmezzzz!!!!! Burda yapmaz aklına getirme canını sıkma vs. Demeyi çok isterdim ama bu landırma olur şu laf çok doğru HUYLU HUYUNDAN VAZGEMEZ,,,, CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ kırmak yada üzmek için demiyorum gerçek olan şey bu bu süreçte izleyin çocuk düşünceniz varsa mümkünse rafa kaldırın eğitimlerinizi tamamlayın kavga etmeyin şüpeci davranışlardan kaçının ve kendinize daha çok vakit ayrın zamana bırakın fakat ilkinde yakaladığınızda uğraştırsaydınız çünkü erkeklerde şı var nasılsa geliyor tekrar yapsamda boş zor olun inşallahmerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyorolaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
kesinlikle öyle babam sen yaptın sen evlendin diyor ama bi insan aynı evde yaşamadan bi insanı tanıyamaz 40 50 yıllık evliliklerde bile adam karısını aldatıyor türlü türlü huyları çıkıyor bilinmez yani bi yanlışa girdim inşallah bu hikayenin sonunda yanan ben olmam :))Evlilik kumar gibidir oynanmadan bilinmez.Olmusle ölmüşe çare yoktur.Doğru şeyi yapmak için yanlış zamanda yoktur.Gecmisin muhasesine çok takılma! Bugününe ve yarına yatirim yapma vaktin geldi.Basina her gelen şey seni büyütmeye başlatmış ve gözün acilmis.Ama bundan sonra yasayacaklarin seni büyütmeyecek aksine kocaltacaktir bunu sakın unutma!...Tercihlerini artık sorgulamanin vakti geldi.Yapacagin en büyük hata bu adamdan çocuktur!!!
aslında ben herşeyine kadar yakaladım fake hesabına kadar buldum ama o benim hesabım değil dedi yemiler etti ben seni aldatmam dedi inanmadım tabi kurana el bastırdım bastı seni aldatmadım yemin ederim dedi eşim çiftçi ertesi gün oldu tarlada çalışırken kurana basıp yemin ettiği elini pervaneye sıkıştırmış az daha parmağı kopuyormuş tırnağı kopmuş falan dedim işte yalan söylediğinin bile burdan anlayabilirm ama yine inkar etti düşün artık yaptığı halde kurana basıyor sonra açıkladı işte yaptım bi hata özür dilerm faln dedi niye yaptın diyince her kızın şeyi farklı oluyor dedi ben o sırada babamın evindeydim eşyalarımı toplayıp oraya gitmiştim ama özürle şeyle aileinde baskısıyla geri dönmek zorunda kaldım bi daha olursa affetmem dedim bilmiyorum yaparmı yapar ben çocuk yapmamaya bakıcam çocuk olursa herşey daha kötü olur eminim yine ele verecektir kendini aldatılmayı geçtim en ufak hatasında bitirme aşamasındayım bakalm hayırlısı artıkBu ilk sinyalmiş, görmek istememişsiniz aslında, ben her şeyi yaşarım yaşamayan kız bulur keyfime bakarım erkeği.
Bu ikinci bir türk erkeği sinyali, yaparım ama sende bunu bilirsin yine de gidemezsin kafası.
Ve diğer yandan, aldatılmayı geçici bir sorun zanneden arkasında yatan kişilik bozukluğunu doyumsuzluğu hiçe sayan klasik bir türk ailesi,
Ve son olarak arada kalmış gencecik bir kız. Aldatılmaya karşı çıksa direnci az gelecek, affetse düzelmeyecek... Gönlünüz ne diyor ? Seviyor musunuz eşinizi, yargılamak için sormuyorum.
Daha hayatının baharındasın, bunu hiç ama hiç haketmiyorsun, karşındaki kişide muhtemelen daha olgunlaşmamış.
eşim çocuk istiyor çocuk olursa bende değişirim diyor ama bunlar boş laf evlenince düzelir çocuk olunca düzelir diye diye çocuklar da ortada kalıyor biz kadınlar da malesef doğum kontrol hapı kullanıyorum zaten çocuğum olmuyor evliliğmin 4. ayında gebe olduğumu öğrenmiştim ama boş gebelik çıkmıştı kürtaj oldum ondan buyana çocuğum olmadı korunmasızdık ama aldatılınca ben korunmaya başladım ama oda ne kadar etkili olur bilemem %100 koruma sağlamıyorNe okuduğun yada nasıl olduğunun önemi yoktur! Hiç bir kadının eşi tarfından aldatılmayı hak etmezzzz!!!!! Burda yapmaz aklına getirme canını sıkma vs. Demeyi çok isterdim ama bu landırma olur şu laf çok doğru HUYLU HUYUNDAN VAZGEMEZ,,,, CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ kırmak yada üzmek için demiyorum gerçek olan şey bu bu süreçte izleyin çocuk düşünceniz varsa mümkünse rafa kaldırın eğitimlerinizi tamamlayın kavga etmeyin şüpeci davranışlardan kaçının ve kendinize daha çok vakit ayrın zamana bırakın fakat ilkinde yakaladığınızda uğraştırsaydınız çünkü erkeklerde şı var nasılsa geliyor tekrar yapsamda boş zor olun inşallahbir daha bu durumu yaşamazsınız nediyelim
onlar da var tabi bide gelip burda inanmayanlar var :)) neyine yalan söyleyim neden böyle bi konu açıyım işim gücüm yok milleti trollicem hey AllahımKesinlikle sizden daha kötüleri var , hayatta kimse dört dörtlük değil sen her zaman ayakların üzerinde dur, zararın neresinden dönsen kârdır, bu mecra içini dökmek açısından güzel bir yer bir de linçleyenler olmasa
Sorun olmaz umarım yanlış anlamayın erkekler değiimez nasıl bizim karakterimiz değişmiyor onlarında aynı umarım düzelir hayatınız güzel olur evlilik zor ama olan kadına oluyor hayırlısı olsın hakkınızdaeşim çocuk istiyor çocuk olursa bende değişirim diyor ama bunlar boş laf evlenince düzelir çocuk olunca düzelir diye diye çocuklar da ortada kalıyor biz kadınlar da malesef doğum kontrol hapı kullanıyorum zaten çocuğum olmuyor evliliğmin 4. ayında gebe olduğumu öğrenmiştim ama boş gebelik çıkmıştı kürtaj oldum ondan buyana çocuğum olmadı korunmasızdık ama aldatılınca ben korunmaya başladım ama oda ne kadar etkili olur bilemem %100 koruma
ooof offf her kızın şeyi farklı mı oluyormuşniye yaptın diyince her kızın şeyi farklı oluyor dedi ben o sırada babamın evindeydim
aldatan kadınlarda var kocalarına köpek gibi davranan kocalarının afedersin ağzına sıçan onlar daha kıymetli oluyor bence :))ooof offf her kızın şeyi farklı mı oluyormuşher erkeğin şeyi de farklı olur normalde ama, neyse
evlilik aslında zor değil ben eşimle çadırda da yaşarım kuru ekmekte yerim parası yok diye hiçbirşey almıyorum istemiyorum ev işi yemek falan bunlar kolay eh tabi kavgada olacak ailede onlar tuzu biberi ama güveni sarsacak birşey olunca evlilik çöküyor temeli sağlam atmadık biz mesela cicim ayında insan aldatılır mı bu yüzden evliliği bitirmek en doğru karar bunun bende farkındayım ama şuan lık elimden birşey gelmiyor bi yanlışına kaldık artık :))Sorun olmaz umarım yanlış anlamayın erkekler değiimez nasıl bizim karakterimiz değişmiyor onlarında aynı umarım düzelir hayatınız güzel olur evlilik zor ama olan kadına oluyor hayırlısı olsın hakkınızda
Ne düşünüyorsun şuan ne yapmayı planlıyorsun ?aldatan kadınlarda var kocalarına köpek gibi davranan kocalarının afedersin ağzına sıçan onlar daha kıymetli oluyor bence :))
amin teşekkür ederim şuan tek düşündüğüm açıkcası okulumu okulumu biran önce bitirmek istiyorum eşime gelecek olursak şuan aramızda bir problem 6 ay geçti o olayın üstünden şuan iyiyz belki yapıyordur bilemem yakalamadığım sürece aldatıyor diyemem ama böyle bi eşim olduktan sonra çok sürmez aldatır :)) bi yanlışında direk bitiricem tek istediğim o yani kurtulmak ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmam ailem benim biraz şeydir nasıl diyim baskıcı o yüzden ne olacağımı bilmiyorum ulan hayat benim hayatım ben hariç herkes hayatımla ilgili kararları kendileri veriyor bende buna kıl oluyorum tamam doğruyorsun büyütorsunda hayat benm Allah korusun yarın birgün göçüp gittikleri zaman ben ortada öylece yanlış kararlar ile kalıcam ee sesinide çıkaramıyorsun neler çekiyorum nelerNe düşünüyorsun şuan ne yapmayı planlıyorsun ?
Yolun bahtın açık olsun canım..
Sanal ortam olunca haliyle bazen olaylara inanmıyorlar ama maalesef günümüzün problemleri bunlaronlar da var tabi bide gelip burda inanmayanlar var :)) neyine yalan söyleyim neden böyle bi konu açıyım işim gücüm yok milleti trollicem hey Allahım
aynen öyle hemen hemen her kadın yaşamıştır bu durumu Allah kimseye yaşatmasın çok kötü çok zor bi durumSanal ortam olunca haliyle bazen olaylara inanmıyorlar ama maalesef günümüzün problemleri bunlar