Gamsızlaştım belkide çocukluğum da pek iyi geçmedi çünkü heryerden herkes vurduAldatilmani gülerek anlatmanda cok iyi gercekten miden iyi kaldiriyor. Bosa gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gamsızlaştım belkide çocukluğum da pek iyi geçmedi çünkü heryerden herkes vurduAldatilmani gülerek anlatmanda cok iyi gercekten miden iyi kaldiriyor. Bosa gitsin
İnan bana gerçek gerçek olmasa buraya derdimi yazmazdımKesin yaşanmıştır bu.
Okadar haklısın ki cidden diyecek birşey bulamıyorum ikinci aldatışında ben terk etmek istedim ama ailem işte bide bulunduğum yer küçük herkes laf eder diye geri gönderdiler birikimim yoktu başka yere gidiym henüz meslek sahibi de değilim yaşım da çok genç insan işte ne yapacağını bilemiyorBak bence de aldatmak duruma göre affedilebilir kabahatler arasında. Ama evlenir evlenmez olmaz bu. İlk zamanlar cicim zamanları çocuk da yok. İlişkinizde adamı boğacak hiçbir şey yok. Hani kavga edilir ilişkide sorunlar vardır yaşlar ilerlemiştir sex iptal moduna gelinmiştir adam da bir anlık gaflette bulundu diyelim.
Ama sen genceciksin bu adam şimdiden bunu yapıyorsa sana yarın önür gün hamile olduğunda, azıcık kendini saldığında adamın elinde bahanesi olduğunda daha kolay affedeceksin farkında mısın? Hele çocuk olduğunda ohoooo. Tamam erkektir ben yetemiyorum mu diyeceksin.
Bir insan 20 yaşında yeni evlendiği eşini aldatması için leş bozuk bir zihniyettenolması lazım ya. İlk olduğunda bırakman lazım hazır yaşın küçükken kolay unutursun. Ortada kurtarılmayo hakedecek bir yuva yok.
Bunu dert edinen buraya yazmaz, gider dilekçe yazar avukatıyla. Bir kadının bu kadar midesiz olabileceğine inanmak istemiyorum. Umarım trolsünüzdür.İnan bana gerçek gerçek olmasa buraya derdimi yazmazdım
Okadar haklısın ki cidden diyecek birşey bulamıyorum ikinci aldatışında ben terk etmek istedim ama ailem işte bide bulunduğum yer küçük herkes laf eder diye geri gönderdiler birikimim yoktu başka yere gidiym henüz meslek sahibi de değilim yaşım da çok genç insan işte ne yapacağını bilemiyor
cevabın için teşekkürler kalmamaya çalışıyorum hamile kalsam herşey daha da kötü olurOffff çok küçüksün sana ne desek ki olay baştan bozuk.
Tek diyeceğim hamile kalma
iki yılım daha var şuan ikinci sınıfımOkulun ne alemde ne zaman bitecek?
herşey sizin dediğiniz gibi kolay olmuyor yaşım çok genç ailem desen arkamda değil maddi birikim desen oda yok bir defa yakaladığım zaman zatenn affı olmayack umarım yapmaz ama yaptığı an bu sefer bitiricem herşey bizim kurduğumz düzene göre işlemiyor malesef aile yapısı toplum baskısı hepsi aynı anda çöküyorBunu dert edinen buraya yazmaz, gider dilekçe yazar avukatıyla. Bir kadının bu kadar midesiz olabileceğine inanmak istemiyorum. Umarım trolsünüzdür.
insan yapılanları unutamıyor ve her aklına geldikçe daha da soğıyorsun ama şuanlık da elimden bişey gelmiyor şuan bi hatasını yakalamadım belki yapıyordur bilemem ama yakaladığım an kurtuluşu olmayack bu sefer allahın hakkı 3 tür demişler ya adam olur iyi bi eş olur yada karaktersiz olup yalnız kalır...sadece yatmak için konuşuyordum diyor olaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş...
Bu yara değil de bu laf öldürür.
Can çıkar huy çıkmaz.merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyor olaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Sadece yatmak için konuşmuş farklı tatlar iyi olurmuş haa
Eşinizin zihniyeti leşş
Toplumda kadın kendi yerini bilip sahiplenmezse toplumun istediği her yerde kadına yer bulurlar.Bir kadın bana köyü gözle bakacaklar düşüncesi ile boşanma kararı almakta zorlanıyorsa,aldığı kararın arkasında durmakta da zorlanır.Toplumdan ziyade biz kendimize öz benliğimize sahip çıkmadığımız müddet ,bunu toplumdan beklemek kadar cahillik olamaz.bende onu çok düşündüm şimdiden yapıyorsa ileride kanser olurum heralde onun yüzünden :)) ama şuanlık yapacak bişeyim yok inan sadece derdimi paylaşmak istedim bidaha olursa affetmem bi erkek evlenmek için doğru kadın arıyor ama doğru kadını buluncada gözü dışarıya kayıyor bazı kızlar gibi olsam ozaman değerli olurum heralde ben onunla çadırda bile yaşarım ama ihanete gelemiyorum evlenmeden önce öyle bişey olsa asla affetmem diyordum gel görki çok büyük konuşmuşum başıma geldi öyle bi toplumuz ki artık boşanmış kadınlara bile kötü gözle bakıyorlar bu kadınların işi çok zor gerçekten
Herkes aldatmıyor canım, karısını pasif gören, saf zanneden ve saf yerine koyan,kadının deli gibi sevdiğini ne olursa olsun bu kadın beni terketmez izlenimi vermiş kadına denk gelenler,çok büyük konuşanlar ,karaktersiz kendine bile saygısı olmayanlar,uçkuruna ve parasına güvenenler (ki uçkurlarına değil parasına bakıyorlar bu işi yapanlar)AHLAK sorunu olan kişiler aldatıyor.Aldatmayan erkek mi var diye bunu dillendirip hoş görmeye başlayan her kesimde kadında erkekte aldatacaktır.artık her erkek aldatır kanaatindeyim resmen adam gibi adam kalmadı ülkede toplumsal olarak erkek kadın ayrımcılığı yapıyor herkes erkektir yapar sen yuvanla ilgilen gibi sözler işte herkes empati kurabilse erkekler eşlerinin değerini anlasa kıymetini bilse evliliğin ne kadar kutsal birşey olduğunu öğrense anlsa herkes mutlu olur
Unutamadığına emin misin bu nasıl bir rahatlık sende ki pes gerçekten adam seni iki kere aldatmış ve sende gülüyor musun sonra da neden mi yapıyor diyorsunmerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyor olaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Hak hukuk olmaz bu konuda. Sen yapsan o böyle mi diyecekti. Ha o erkek...iste bu daha da kötü bir bakış açısı. Unutamadığın şey o olay değil. Kaybolan güvenin sarstı seni.insan yapılanları unutamıyor ve her aklına geldikçe daha da soğıyorsun ama şuanlık da elimden bişey gelmiyor şuan bi hatasını yakalamadım belki yapıyordur bilemem ama yakaladığım an kurtuluşu olmayack bu sefer allahın hakkı 3 tür demişler ya adam olur iyi bi eş olur yada karaktersiz olup yalnız kalır
bazı şeylerin bende farkındayım eşimin değişmeyeceğinin de farkındayım insanlar değişmiyor bir iki yıl yapmasa ileriki dönemlerde yine yapar belkide yapıyordur bende iyice soğudum seviyorum diyemem ama o olayın üstünden baya zaman geçti ailem falanda zaten istemiyordu zaten boşanmamı maddi durumum da yoktu gidiyim şuan işte bekliyorum çocuk yapmak gibi bi düşüncemde yok inşallah yapmaz yani ama bilmiyorum söylediklerinde de çok haklısın insan unutamıyr ve sürekli düşünüyor acaba yine yaparmı diye sürekli kafamda kurmaya başladım artık en ufak hatasında bitirme taraftarıyım bakalm hayırlısı olsun ama çok kötü bi durum hiçkimseye ikinci bi şansı vermemen lazımmış ama evli olunca o çok kolay olmuyorCan çıkar huy çıkmaz.
Atasözlerinin hiçbirinin altı boş değil,boşuna söylenmemiş bu sözler...
Sorumsuz sadakatsiz bir erkeği affetmek onu iyice arsızlaştırır.Canım kusura bakma senin canını yakmak için söylemiyorum sadece farkına varma için söylüyorum''senin hiç yuvan olmamış ki'' adam evliliğin 6.ayında aldatıyor it gibi pişman olacağına, 1 ay sonra tekrar aldatıyor.Güzel ve bakımlı bir bayan olman eşinin seni aldattığı gerçeğini daha da acımasızca kırbaçlıyor.Bu adamın değişmesini beklersen çok beklersin.Sakın ama sakın bu adamdan çocuk yapmaya kalkma güzelim,hem kendini hem çocuğunu yakarsın.Adam başka tatlar peşinde şerefsizliğin gurmeliğini yapıyor heraldeBu tarz adamlardan ne kadar uzaklaşır hayatınızdan çıkarırsanız o kadar huzurlu olursunuz sen ve senin gibi durumda olan arkadaşlar için diyorum.Bir adam eşini gözden çıkarmış ise aldatır.Kimseye bu konuda büyük konuşmak istemem bir gün benim başıma da gelirse böyle birşey 2.şansı vermem!Hergün bu adam beni aldatıyor mu diyerek düşünmekten sinir stres sahibi olacaksın ve bu stres seni ömür boyu yakanı bırakmayacak ruhsal ve fiziksel hastalıklara sebep olur.Aklını başına al canım bu adamlar de-ğiş-mez!...
Esiniz evli gibi davranmıyor Allah yardım etsin, acikogretimde hangi bölüm öğretmenlik okuyorsunuz bu aradamerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim