Hayırlısı diyelim o zaman insan herşeyi yaşıyor geçer bu günlerevlilik aslında zor değil ben eşimle çadırda da yaşarım kuru ekmekte yerim parası yok diye hiçbirşey almıyorum istemiyorum ev işi yemek falan bunlar kolay eh tabi kavgada olacak ailede onlar tuzu biberi ama güveni sarsacak birşey olunca evlilik çöküyor temeli sağlam atmadık biz mesela cicim ayında insan aldatılır mı bu yüzden evliliği bitirmek en doğru karar bunun bende farkındayım ama şuan lık elimden birşey gelmiyor bi yanlışına kaldık artık :))
aynen öyle neleri atlatmadıkki bunuda atlatırız her gecenin sonunda güneş doğuyor sonuçta bizimde hayatımıza güneş doğar aydınlanır inşallahHayırlısı diyelim o zaman insan herşeyi yaşıyor geçer bu günler
Çocuğun yoksa boşanmış sayılmazsın.Boşanmayı boşanma yapan çocuktur.bende onu çok düşündüm şimdiden yapıyorsa ileride kanser olurum heralde onun yüzünden :)) ama şuanlık yapacak bişeyim yok inan sadece derdimi paylaşmak istedim bidaha olursa affetmem bi erkek evlenmek için doğru kadın arıyor ama doğru kadını buluncada gözü dışarıya kayıyor bazı kızlar gibi olsam ozaman değerli olurum heralde ben onunla çadırda bile yaşarım ama ihanete gelemiyorum evlenmeden önce öyle bişey olsa asla affetmem diyordum gel görki çok büyük konuşmuşum başıma geldi öyle bi toplumuz ki artık boşanmış kadınlara bile kötü gözle bakıyorlar bu kadınların işi çok zor gerçekten
gelde bunu türk milletine anlatÇocuğun yoksa boşanmış sayılmazsın.Boşanmayı boşanma yapan çocuktur.
Kocam bana bu cümleyi kuracak o evi yakarım yaSadece yatmak için konuşmuş farklı tatlar iyi olurmuş haa
Eşinizin zihniyeti leşş
Bak ne güzel işte mis gibi bir kızsın ve henüz yaşın da genç ailenin evine dönüp üniversite bitirsen iş sahibi olup hayatını yaşamdan sanki daha güzel olur çünkü bu adamdaki zihniyetle bu kafada biriyle ömür geçmez. Boşanma gücünü kendinde görür ayrılırsan bir ömür kendine teşekkür edersin.merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyorolaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Neden yaptığı konusunda ayrıntılı bir fikrim yok ama karaktersiz işte..merhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyorolaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Benzerlerini yaşadım ve boşanma davası açtım boşanıyorum bir erkek başta neyse öyle devam ediyor bence boşayın istediğine gitsin gururunuzdan ödün vermeyin. Yada aynı şeyi sizde yapın bakalım güzel miymiş bir tek erkekler aldatmayı bilmiyor aptallar bunlar yamerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
ne güzel yapmışsınız böyle adamlarla bir ömür değil bir saniye bile geçiremezsin darısı bana ozaman diyelim :)))Benzerlerini yaşadım ve boşanma davası açtım boşanıyorum bir erkek başta neyse öyle devam ediyor bence boşayın istediğine gitsin gururunuzdan ödün vermeyin. Yada aynı şeyi sizde yapın bakalım güzel miymiş bir tek erkekler aldatmayı bilmiyor aptallar bunlar ya
çok istiyorum ama olmuyor ailem hep gururunu düşünüyor millet neder diye düşünüyor yapmak istedim zorla söverek geri gönderdiler elim ayağm kesildi maddi durumum da yok kaldık öyleAy pis herif sana hastalık getirmesin de ne rezilmiş ya keşkr bitirseydin
elbet bir gün o gücü kendimde bulabilirim :)))Bak ne güzel işte mis gibi bir kızsın ve henüz yaşın da genç ailenin evine dönüp üniversite bitirsen iş sahibi olup hayatını yaşamdan sanki daha güzel olur çünkü bu adamdaki zihniyetle bu kafada biriyle ömür geçmez. Boşanma gücünü kendinde görür ayrılırsan bir ömür kendine teşekkür edersin.
mutlu olurmuyuz Allah bilir ben duamı ediyorum gerisini Allaha bıraktım hoş zaten başka yapack birşeyim de yok yaşım 21 kafamı alıp gidemem ailem de istemiyor babam sen istedin bile bile evlendin çekecen mecbur diyor yapacak birşeyim kalmadıNeden yaptığı konusunda ayrıntılı bir fikrim yok ama karaktersiz işte..
Yine yapıyor mu ya da yapar mı konusundaki fikrime gelince de annenizi babanızı da kendi arkasına almış elbette tekrar yapacak.. Sizi bırakın anneniz babanız da onun tarafını tutmuş ben hayret ediyorum şu karaktersiz adamlarla evlatlarının hayatını mahvetme, onları mutsuzluğa sürükleme ısrarını hiçbir zaman anlayamayacağım, hiçbir şekilde mantıklı bir tarafı olmadığı gibi bir anne babanın asla yapmaması gereken birşey olduğunu düşünüyorum.. Ben sizin yerinizde olsam kim ne derse desin asla dönmezdim.. Aileniz sizi evden atacak değildi ya?? Sizde istemişsiniz ama daha çok genç bir kadınsınız ne gerek var ki böyle ahlaksız bir adamla yaşamanıza??
Adam fikrini zaten belirtmiş farklı tat falan
Sizi aldatıp da üstüne yaptığı iğrenç konuşmalara hiç değinmiyorumumarım bundan sonra mutlu olursunuz ne diyeyim..
Daha 21 yaşındasınız.. Elbette bir yerden başlayabilirsiniz.. Bir işiniz yok sanırım ama şu zor zamanları atlatın kendinize bir iş bulun sonra ailenize siz beni istemiyorsanız bende olduğu kadar kendi başımın çaresine bakarım deyin..siz kararlı olduktan sonra onlar size sahip çıkacaklar en azından sahip çıkmak zorunda kalacaklar...mutlu olurmuyuz Allah bilir ben duamı ediyorum gerisini Allaha bıraktım hoş zaten başka yapack birşeyim de yok yaşım 21 kafamı alıp gidemem ailem de istemiyor babam sen istedin bile bile evlendin çekecen mecbur diyor yapacak birşeyim kalmadı
arkadaşlar söylediklerinizle gaza geldim bi cesaretlenip gidip konuştum eşimle çok sinirlendi evden gitti yarın konuşuruz dedi akşam gelsin bakalm konuşucaz boşanıcaz inş bu seferDaha 21 yaşındasınız.. Elbette bir yerden başlayabilirsiniz.. Bir işiniz yok sanırım ama şu zor zamanları atlatın kendinize bir iş bulun sonra ailenize siz beni istemiyorsanız bende olduğu kadar kendi başımın çaresine bakarım deyin..siz kararlı olduktan sonra onlar size sahip çıkacaklar en azından sahip çıkmak zorunda kalacaklar...
Ama oturup hiçbirşey yapmadan sadece dua edeyim mecburum çekerim derseniz üzgünüm ama bir ömür çekersiniz.. Daha sonra çocuklarınız olur bir de onları sürüklersiniz mutsuzluğunuza.. Bir kez deneyin bakın kurtulacaksınız.. Ama onun bunun ağızına bakarak devam ederseniz maalesef böyle devam edersiniz.. Ben kararımı verdim ve boşanıyorum demeniz yeterli.. Aileniz gelme sakın seni reddediyoruz diyecek değiller.. Her zaman kolay olmaz ama cesaret edip bir yerden başlamak zorundasınız.. Kendiniz için mecbursunuz buna..
sadece yatmak için konuşuyordum diyor
Eşin gayet açık bir şekilde sana kendisini ifade etmiş. Tek eşliliğe sadık olamayacağını farklı ilişkiler aradığını net bi şekilde bildirmiş. Bu durumda yapman gereken kendine saygı duyarak bu evlilikten kurtulmak.farklı tatlar iyi olurmuş
Yapacak.çok korkuyorum yine yapar diye.
Farklı tatlar arıyorum demiş ya.bilmiyorum neden yapıyor!!
hakkında hayırlısı olsun mutlu olacağın gelişmeler olur inşallah canımarkadaşlar söylediklerinizle gaza geldim bi cesaretlenip gidip konuştum eşimle çok sinirlendi evden gitti yarın konuşuruz dedi akşam gelsin bakalm konuşucaz boşanıcaz inş bu sefer