eşim beni aldattı unutamıyorum

arkadaşlar söylediklerinizle gaza geldim bi cesaretlenip gidip konuştum eşimle çok sinirlendi evden gitti yarın konuşuruz dedi akşam gelsin bakalm konuşucaz boşanıcaz inş bu sefer
Kararından dönme ve kanma sakın.. Sen hakettiğin insanlarla hakettiğin hayatı yaşamalısın..

Bi boşanın dünya varmış diyeceksiniz bunların ne derdi biter ne tasası ne bahanesi
arkadaşlar eşim babamın yanına gitmiş kızın benden boşanmak istiyor demiş babam yanıma geldi evlendiysen çekecen dedi bile bile evlendin ben seni evlen diye zorlamadım kendin yaptın dedi eğer boşanırsan hayatın biter okuyamzsın dışarı adım dahi atamazsın arkadaş hiç yok dedi elalem nedermiş yaw yemin ederim yoruldum intihar edecem artık ya bekarken çektim evlenince çektim boşansam yine çekicem bu hayat benim kararı hep millet veriyor ya hiç hayatım hakkında karar alamıyorum alsam bile uygulayamıyorum

Bence sen ne yap biliyor musun şuan boşanma kendine bir iki sene içinde ailenden de ayrı bi düzen kur oyle boşan bizim ne kocaya ne babaya ihtiyacımız yok isterseke bütün dünyayı dize getiririz kendine güven ben bir kadın olarak sana güveniyorum

bende öyle yapmayı düşünüyorum okulumun bitmesine iki sene var okulumu bitirip o sıradada para biriktirip hem maddi desteğm olmuş olacak hem diplomam ozaman benim için daha rahat olur şuan boşanmaya kalksam okutmayacklar okulumu bitremeyecğm olan yine bana olacak

Aynen öyle yao kullan onu bakalım kullanmak nasılmış görsünler iki sene sonra tekmeyi yiyince

B
Bazı insanların gözü sürekli yerde çöplükte olurmuş niye evlendin desene

Çok dogru

Neden erken evlendiniz

Canım ailen geri kafalı. Dayak yesen de yuvani bozma diyeceklerdi. Böyle bir adamla evli kalınır mı Allah aşkına. Bı de çocuk hiç yapilmaz kendine yazık etme gençsin güzel günlerin olur inşallah kendini ezdirme el oğluna

ailemin bende farkındayım bulunduğum durumun da farkındayım şuan elimden birşey gelmiyor para biriktiriyorum okulumu bitirmeye çalışıyorum çocuk düşünmüyorum hap kullanıyorum eğer şuan boşanırsam okuluda bitiremeyeceğim olan yine bana olacak çünkü sınav için şehir dışına gitmem gerekiyor ondan dolayı şuanlı kelim kolum bağlandı ama ileride inşallah herşey daha güzel olacak :))

Boşanın bu adamdan aldatılma varsa kesin boşanmalı insan
söylemesi kolay da işte baskıcı bi ailen varsa birikimin yoksa bu durum çok zorlaşıyor şuan sürekli kontrol ediyorum telefonuna program indirdim haberi yok girdiği heryeri görebiliyorum wp sms aramalar konum bir daha olduğu an yapmaya yeltendiği an bitircm kararımı verdim ama şuanlık elimden cidden birşey gelmiyor

B

Bazı insanların gözü sürekli yerde çöplükte olurmuş niye evlendin desene
evlenmeden bilemedim söyledim ya zaten fazla görüşemiyorduk yani birnevi görücü usulü gibi oldu ailem baskıcı bi aile dışarı çıkmama hatta telefon kullanmama bile izin vermezlerdi ben evlenince telefon aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…