Kararından dönme ve kanma sakın.. Sen hakettiğin insanlarla hakettiğin hayatı yaşamalısın..arkadaşlar söylediklerinizle gaza geldim bi cesaretlenip gidip konuştum eşimle çok sinirlendi evden gitti yarın konuşuruz dedi akşam gelsin bakalm konuşucaz boşanıcaz inş bu sefer
Bi boşanın dünya varmış diyeceksiniz bunların ne derdi biter ne tasası ne bahanesine güzel yapmışsınız böyle adamlarla bir ömür değil bir saniye bile geçiremezsin darısı bana ozaman diyelim :)))
arkadaşlar eşim babamın yanına gitmiş kızın benden boşanmak istiyor demiş babam yanıma geldi evlendiysen çekecen dedi bile bile evlendin ben seni evlen diye zorlamadım kendin yaptın dedi eğer boşanırsan hayatın biter okuyamzsın dışarı adım dahi atamazsın arkadaş hiç yok dedi elalem nedermiş yaw yemin ederim yoruldum intihar edecem artık ya bekarken çektim evlenince çektim boşansam yine çekicem bu hayat benim kararı hep millet veriyor ya hiç hayatım hakkında karar alamıyorum alsam bile uygulayamıyorumBi boşanın dünya varmış diyeceksiniz bunların ne derdi biter ne tasası ne bahanesi
Bence sen ne yap biliyor musun şuan boşanma kendine bir iki sene içinde ailenden de ayrı bi düzen kur oyle boşan bizim ne kocaya ne babaya ihtiyacımız yok isterseke bütün dünyayı dize getiririz kendine güven ben bir kadın olarak sana güveniyorumarkadaşlar eşim babamın yanına gitmiş kızın benden boşanmak istiyor demiş babam yanıma geldi evlendiysen çekecen dedi bile bile evlendin ben seni evlen diye zorlamadım kendin yaptın dedi eğer boşanırsan hayatın biter okuyamzsın dışarı adım dahi atamazsın arkadaş hiç yok dedi elalem nedermiş yaw yemin ederim yoruldum intihar edecem artık ya bekarken çektim evlenince çektim boşansam yine çekicem bu hayat benim kararı hep millet veriyor ya hiç hayatım hakkında karar alamıyorum alsam bile uygulayamıyorum
bende öyle yapmayı düşünüyorum okulumun bitmesine iki sene var okulumu bitirip o sıradada para biriktirip hem maddi desteğm olmuş olacak hem diplomam ozaman benim için daha rahat olur şuan boşanmaya kalksam okutmayacklar okulumu bitremeyecğm olan yine bana olacakBence sen ne yap biliyor musun şuan boşanma kendine bir iki sene içinde ailenden de ayrı bi düzen kur oyle boşan bizim ne kocaya ne babaya ihtiyacımız yok isterseke bütün dünyayı dize getiririz kendine güven ben bir kadın olarak sana güveniyorum
Aynen öyle yao kullan onu bakalım kullanmak nasılmış görsünler iki sene sonra tekmeyi yiyincebende öyle yapmayı düşünüyorum okulumun bitmesine iki sene var okulumu bitirip o sıradada para biriktirip hem maddi desteğm olmuş olacak hem diplomam ozaman benim için daha rahat olur şuan boşanmaya kalksam okutmayacklar okulumu bitremeyecğm olan yine bana olacak
Buna takılan yalnız ben değilmişim sevindimAçıköğretim öğretmenlik bölümü var da biz mi bilmiyoruz
Yıllar önce kapanmadı mı bu bölüm açıköğretimdeEvet okul öncesi öğretmenliği
Bazı insanların gözü sürekli yerde çöplükte olurmuş niye evlendin desenemerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyorolaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
Çok dogruYanlış anlamayın ama siz 18.5 o ise 23.5 yaşında evlenmişsiniz.
30 yıl öncenin 25 yaşı bugünün 35i gibiydi
günümüzde sizin yaşlarınız çocuk yaşları
karsı taraf hayatını yaşamamış çocuk yaşta damat olmuş yük almış sorumluluk almıs. Aldatması rezalet ama olay ona gelene kadar çocuk yaşta evlenmesine kimse mi kardeş daha 23 yaşında yagız delikanlısın emin misin aile reisi olmaya demedi?.
siz zaten çocuksunuz o da çocuk damat olunca olan böyle olmuş hayatı yasamadan gezmeden tozmadan şak diye evlilik sorumluluğu alınca bunlar normal kusura bakmayın.
Ben de kapandı diye biliyorumYıllar önce kapanmadı mı bu bölüm açıköğretimde
Boşanın bu adamdan aldatılma varsa kesin boşanmalı insanarkadaşlar söylediklerinizle gaza geldim bi cesaretlenip gidip konuştum eşimle çok sinirlendi evden gitti yarın konuşuruz dedi akşam gelsin bakalm konuşucaz boşanıcaz inş bu sefer
Neden erken evlendinizarkadaşlar eşim babamın yanına gitmiş kızın benden boşanmak istiyor demiş babam yanıma geldi evlendiysen çekecen dedi bile bile evlendin ben seni evlen diye zorlamadım kendin yaptın dedi eğer boşanırsan hayatın biter okuyamzsın dışarı adım dahi atamazsın arkadaş hiç yok dedi elalem nedermiş yaw yemin ederim yoruldum intihar edecem artık ya bekarken çektim evlenince çektim boşansam yine çekicem bu hayat benim kararı hep millet veriyor ya hiç hayatım hakkında karar alamıyorum alsam bile uygulayamıyorum
Canım ailen geri kafalı. Dayak yesen de yuvani bozma diyeceklerdi. Böyle bir adamla evli kalınır mı Allah aşkına. Bı de çocuk hiç yapilmaz kendine yazık etme gençsin güzel günlerin olur inşallah kendini ezdirme el oğlunamerhaba bayanlar bi derdim var belkide kafamı rahatlatmaya ihtiyacım vardır bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ben çorumda oturuyorum daha çok gencim açıkçası ben 20 eşim 25 yaşında biz eşimle severek evlendik.henüz yeni bi evlilimiz var daha 1.5 yıl oldu sevgililik nişanlılık dönemimiz fazla uzun sürmedi sevgiliyken de nişanlıyken de aile yapısı dolayısıyla pek fazla görüşemiyorduk. eşimin düzenli bi işi yok o yüzden eşimi yakından tanıma fırsatım hiç olmadı ama seviyordum evliliğimiz birkaç ayından başlamıştı sıkıntılar sorumsuzdu ama ben takılmıyordum şiddeti yoktur ve ilgilidir ilgi gösterir biz kadınların en sevdiği şey değilmi ama bazen ilgi de önemli olmuyor önemli olan şey sadakatmiş. eşimin bekarken çok sevgilisi olmuş resmen kızları cinsel obje olarak görüyormuş ben bunu bilmiyordum çok sonradan öğrendim
eşim sorumluluk almayı sevmez bide üstüne aldattı henüz evlilimizin 6. ayında :) fake hesap açmış uzun süre konuşmuş ben bunu öğrendim yapmıcam dedi affet dedi bende evlilik şeyi alışamamıştır diye affetim keşke affetmeseydim 1 ay sonra yine yaptı bide kzıların evli olduğundan da haberi yok yakaldm sadece yatmak için konuşuyordum diyorolaya bakın.. farklı tatlar iyi olurmuş
ben babamın evine falan gittim ailem yuvanı dağıtma faln dedi geri geldim ama unutamıyorum bi türlü yine yaparmı yapıyormu diye kafamda hep bi şüphe telefonuna bakıyorum hiç birşey yok belki saklıyordur bilemem ama içim rahat değil aranızda böyle bi durum yaşayan varmı çok korkuyorum yine yapar diye. aldatması için bi sebep te yok çok güzel bayanım evimde bakımıma makyajıma saçıma özen gösteririm makyaj yapmayı seven biriyim hobilerim de var çok kitap okurum üstelik lisans açık öğretm okuyorum öğretmnlk ama bilmiyorum neden yapıyor!!
okulöncesi öğrtmenliği :))Buna takılan yalnız ben değilmişim sevindim
ailemin bende farkındayım bulunduğum durumun da farkındayım şuan elimden birşey gelmiyor para biriktiriyorum okulumu bitirmeye çalışıyorum çocuk düşünmüyorum hap kullanıyorum eğer şuan boşanırsam okuluda bitiremeyeceğim olan yine bana olacak çünkü sınav için şehir dışına gitmem gerekiyor ondan dolayı şuanlı kelim kolum bağlandı ama ileride inşallah herşey daha güzel olacak :))Canım ailen geri kafalı. Dayak yesen de yuvani bozma diyeceklerdi. Böyle bir adamla evli kalınır mı Allah aşkına. Bı de çocuk hiç yapilmaz kendine yazık etme gençsin güzel günlerin olur inşallah kendini ezdirme el oğluna
bunu bnde kendime çok soruyorum :) basiretim bağlandı resmen düşünemedim sonunuNeden erken evlendiniz
söylemesi kolay da işte baskıcı bi ailen varsa birikimin yoksa bu durum çok zorlaşıyor şuan sürekli kontrol ediyorum telefonuna program indirdim haberi yok girdiği heryeri görebiliyorum wp sms aramalar konum bir daha olduğu an yapmaya yeltendiği an bitircm kararımı verdim ama şuanlık elimden cidden birşey gelmiyorBoşanın bu adamdan aldatılma varsa kesin boşanmalı insan
auzef de var istanbul anadolu da da varBen de kapandı diye biliyorum
evlenmeden bilemedim söyledim ya zaten fazla görüşemiyorduk yani birnevi görücü usulü gibi oldu ailem baskıcı bi aile dışarı çıkmama hatta telefon kullanmama bile izin vermezlerdi ben evlenince telefon aldımB
Bazı insanların gözü sürekli yerde çöplükte olurmuş niye evlendin desene