esim beni aldatiyor! lutfen yardim!

kadinla henuz bulusamamis olmalarinin nedeni ise kadinin bayaa bi uzakta olmasi.
ama onumuzdeki ay icin romantik planlar yapiyorlar.
ben eger iki tarafin da huzurunu kacirmasaydim belki planlari daha toz pembe olurdu.
su aralar kadin hafif tripli ama iliskileri aynen devam ediyor.
Bunlari bile bile o adamin yüzüne nasil bakiyorsunuz?

Aman kendine değer vermeyen, saygı duymayan bir kadına konusu hakkında da yorum yapmak gelmedi içimden. Sadece midem bulandı...

arkadaslar cok sakinsin demissiniz
bu olay cok taze. 7-8 gunluk..
ben tum haftaicimi bir zombi olarak gecirdim. uyuamadim. saatlerce agladim.
mesajlari okurken ellerim titredi. istemsiz ayaklarim uyustu vb.
benim sakinligimi ya da duygularimi bu mesajlardan anlayamazsiniz.
su an kabullenme fazindayim. farkindayim yani ne oldugunun
ama icim rahat etmiyor, paylasmak istedm.
lutfen yargilamayin.

Ben anlayamadım böylr saçma konı olur mu evliyim değil birlikteyim demişsin sonra eşim demişsin sabah kalkar kalkmaz gece yatarken yoğun şekilde konuşuyor sen yanına gidince pişkince kovuyor hakaret ediyor ve hala napucam mı diyorsun pes doğrusu gururunuz bu olayların neresinde kalıyor hiç inandırıcı değil.

Bana hiç inandırıcı gelmedi böyle ayan beyan aldatılan gelip böyle aşırı sakince ne yapmalıyım yazmaz bence.

Yav neyini bilmiyon ablacım neyini! Boşa şerefsizi. :KK62:

Bu kadar yüzsüzlüğü ilk defa duyuyorum. Oldu olacak oteli de sen ayarla onlara:KK57:

bu kadar detayi bildigimin farkinda degil..
farkinda olsa gene kadini uzaklastirici ve onu kirici seyler yapar.
bilerek gizlice izliyorum..
icimdeki son parca kirilinca bitirmeyi dusunuyorum
ilk basta sinirden ellerim titriyordu..
simdi ne kadar ileri gidebilecegini merak ediyorum.
hastalikli miyim sizce
Peki fark ettirmeden bu kadar ayrintiyi nasil ogreniyorsun

O adama eşim demeyi birak ilk. Hemen yazismalari kopyala delil icin ve bugun esyalarini topla otele git arin ev ara. Sen aciz degilsin ve ne adamlar var eslerini bir iki yil bekleyen. Affedersen bidaha yapacak

senin boşanmaya niyetin yok belli o zaman arkana yaslan izlemeye devam et ,bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak:KK11::KK59:

ne tuaf ne garıp..

ne kadar rahat

bır o kadarda hümanıst konu sahıbı.....:KK57:

Bir de eşim bildiğimin farkında değil diyorsun eşin mesajları saklamak için çaba sarfetmemiş ki sabah gayet senin yanından yazıyor gece öyle gayet rahat yani enteresan olan konuşma detaylarını biliyorsun hatta ceket alacaktım kararsız kaldım kadına sormuş hangisi diye demişsin iyi de eşinin telini nasıl rahat ele geçiriyor okuyabiliyorsun eşin nerede bu arada mesajları silme zahmetine girmiyor ve teli de sizden saklamıyor gece yazılıyor sizi kovuyor ve bildiğinizin fatkında değil duygu yoğunluğu var ve hala bu kadar bi insanın umursamaz olmasına adamın bu kadar rahat pişkin olmasını inandırıcı bulmamızı bekliyorsun

ayrıca bu kadar gızlı saklı ıslerı yapan adam telefonunu yada laptobunu ortada bırakır veyada bıraksa bıle sılmeyı akıl etmez mı?????

Ya herkez acımasızca elestiriyorda kolaymi ya kadın şokta şuan düşünemiyorum be ben boyle birsey yasasam ayni senin gibi olurdum heralde direk şok ve kitlenme ne gidebilirim ne kalabilirim zor Allah kalbinize serinlik versin kardeşim çok üzüldüm insallah hayırlısı olur

bence bu iliski bitmis diyor icimdeki bir ses.
bosanmis olacak olmak hic umrumda degil. sosyal baski vb gibi bisey yasamayacagimdan eminim
izmirliyiz sonucta.
bana yalvarmis olmasi sucluluk hissi mi sizce?
kendimi cok aciz hissediyorum
hemen bosan demiyecegim, yuva yikmak kolay nede olsa...
ama evden esini yollaman gerek, sen sakin gitme cünkü suclu olan sen degilsin
esin evden gitsin baya bir süre,yani 2-3 gün degil kesinlikle burnu sürtülsün
gidisata göre son kararini ver derim.

Bir erkek arada cinsellik olmadığı halde başka bir kadınla eşini kaybetme pahasına durmaksızın görüşüyorsa, o kadına aşık olmuş demektir. Sen şu an 1. o kadın da 2. kadın olabilir. Ama roller eninde sonunda değişecek O kadın eşinin 1. kadını olmak isteyecek. Eşin de bunu isteyecek. Ve sen o gün kendini kapının önünde bulmuş olacaksın.
Arada zaten sevgi kalmamış, en azından onurunu kurtar. Sevecek başka adam bulursun, ama öz saygını bir kez kaybettin mi bir daha zor ayağa kalkarsın.
Bir İzmirliye hiç yakışmıyor üstüne kuma kabul etmek.

bu kadar detayi bildigimin farkinda degil..
farkinda olsa gene kadini uzaklastirici ve onu kirici seyler yapar.
bilerek gizlice izliyorum..
icimdeki son parca kirilinca bitirmeyi dusunuyorum
ilk basta sinirden ellerim titriyordu..
simdi ne kadar ileri gidebilecegini merak ediyorum.
hastalikli miyim sizce
degilsin kocani izlemen iyi, ne kadar yalanci oldugunu görürsün...
senin bilmedigini düsündügü icin,seni yedekte tutmak degilde,kadinla yatmak istiyor bence.
Is de orda sonuclanir

X