ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.
eşim beni aldatıyormuş... yeni mi anladın salak diyenlerin sesini duyar gibiyim evet bende inanmak istediklerine inanlardanım onca şeye rağmen ona inanıyor ve beni sevdiğini sanıyordum hatta kendi beni sevdiğini bilmiyor diye düşünüyordum ne kadar acınası bir durumdaymışım da farkında değilmişim(( burası günlüğüm gibi oldu sanki sonuçta günlüğümde yazan acıları kimse bilmiyor benim dışımda burada birilerinin okuduğunu biliyorum ve kimse okumazsa ben okurum isimli kitap ismi gibi sadece ben okumuyorum kusura bakmayın biraz saçmaladım ama anlayan anlar sanırım o kitabı da bilir günlük yazmayı da bugün ev temizliği yaptım biraz eşim herzaman ki gibi çalışma bahanesiyle başka odada bilgisayar başında okey tavla oynuyordu.. bir ara duşa girdi bende durur muyum onun bilgisayarını şöyle bir yokladım facebook u açıktı oradan mesajlarına girdim bir çok şeyi silmiş silmesinede nasıl olduysa eski yazışmalarını buldum ne kadar eski olduğunu bilmiyorum ama çok da eski değildi yani bir çok kadınla yazışmış asılmış yatma teklif etmiş bir kısmı terslemiş ama benimki ısrarla asılmış ve " biz söylemezsek kimse bilmez" diye kadına ikna edici şeyler söylemiş bazılarına bana bile söylemedi cilveli şeyler yazmış bir tanesi eski sevgilisiymiş güyya on yıl önceki sevgili ama kadın ne hikmetse on yıldır benim eski eşimin :)) fotoğrafını cüzdanında taşıyormuş da geçenlerde cüzdanını temizlerken fotosu eline geçmiş ne yapacağını bilememiş miş miş ve bunu yazan kadın evliymiş ve çocuğu varmış çok mu karıştı evet bence de yani çekilen o paraların nereye gittiğini anladım arkadaşlar bana da ağlamak düştü. ve bir türlü terkedemeğim evi terketmek düştü evet artık benim evlilik olayım bitmiştir bir kısım eşyalarımı topladım bile.. daha önceki yazılarımı okuyanlar ne dengsiz diyecek fakatt tamda haftaya eşimi aile danışmanına götürmeye ikna etmişken benim gizemli yalancı eşimin birde bu yönüne keşfettim yani ben pes ediyorum artık sanırım danışman falan çözemez bu durumu o çözse ben karıştım bir taraftandan işim kolyalaştı anlayacağınız onu ne kadar sevsemde bu kez mantıklı davranıp gidiyorum görüşmek üzere
yalnız benim gücüm yok mahkemede falan uğraşmaya tek amacım sessizce ayrılmak mümkün olan en az yıpranmayla 3 yılımı aldı benden ve ben iki tas tarak ile evi terkediyorum o da hazır kurulu evimde oturacak am ne biliyor musun hiç bir şey umurumda değil artık son vuruşuda yaptı aldatarak ben sama kızgındım alkollüydüm o mesajları yazdığımda diyor yanlış bir şey yapmamış falan filan işte aslında kararımı kolaylaştırdı ve artık içim daha rahat içimde acabalar kalmadı son 20 günde kendimi yedim bitirdim ama şimdi daha rahatım garip bir şekilde rahatım mesajları okurken şok oldum kaldım mesajları kopyalamak aklıma geldi ama yapamadım sanki çok büyük bir şuç işlemiş gibi hissettim ve o sırada o duştan çıktı olan oldu yani her zamanki gibi inkar etti sonra ben okuyunca o da şok oldu elimden bilgisayarı aldı facebook adresini iptal etmiş ben blöf yaptım sana dava açık süründüreceğim dedim sonrada evliliği başaramadık bari adam gibi ayrılalım dedim anlaştık ben onu rezil etmeyeceğim o da anlaşmalı boşanacak ben bir şey istemiyorum zaten mümkün olan en kısa sürede ayrılıp ankaradan gitmek istiyorum tabi tayinim çıkarsa durum bu hayatım hep böyle oldu tam herşey yoluna girecek diyorum bir şey çıkıyor sanırım yaradan bana bir mesaj veriyor çünkü para olayını falan kapatmaya bile hazırdım tek istediğim birlikte aile danışmanı psikoloğa gidip durumu düzeltmeye çalışmaktı oda kısmet olmayacak şok geçire geçire bana kal geldi artık yeterrrr diyorum.... çektiklerime
Artık sizin için yapılacak birşey kalmamış.Adamı para vermekten kurtarmışsınız.aldatmasına rağmen affetmişsiniz tebrikler..Kesinlikle siz akıllanmazsınız.Kendi yolunuzu çizmeye çalışın,size diyecek bir şey yok..MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.
bu yaşadıklarından ders al, alamayacağın tazminatları da başının gözünün sadakası say, yeni hayata onsuz başla ve devam et.MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
Eşinizin problemleri saymakla bitmez türdenmiş.
-alkol alıyor
-ailesiyle işler çeviriyor
-sizden habersiz kredi çekiyor (siz de çalışıyorsunuz fakat ev hanımı olsaydınız dahi bu kabul edilebilir değil)
...
Ben sizin yerinizde olsaydım alır eşimi karşıma bir bir konuşurdum.Canımı sıkan tüm davranışlarını sıralar, değişebilecekse değişmesini değişemiyor ve böyle devam edecekse yollarımızı ayırmamız gerektiğini söylerdim.
Ve bunu kararlılıkla yapardım.
Benim eşim de evlendiğimiz ilk ay benden habersiz 25 bin tl kredi çekmişti.Kredi çekip geldikten sonra bana söyledi.Ve o krediyle araba almak istediğini belirtti, aldı da.Fakat tepkim çok sert olmuştu.
Ne amaçla olursa olsun, benden habersiz 1 tl dahi kredi çekmeyeceğine ona buna borç vermeyeceğine veya harcama yapmayacağına dair kararlılıkla telkinde bulundum.
O günden bu yana yaklaşık 6 aydır bir kuruş dahi habersiz çekmez, harcamaz, ona buna vermez..
Çünkü buna tahammülüm olmadığına ve ayrılacağıma emin.
Bir evliliği manevi sebepler kadar maddi sebepler de bitirebilir.Gerekirse bitirmelidir de.
Eşiniz size saygı duymayı öğrenmeli ve sizinle paylaşıp fikrinizi almalı her adımında.
Siz de çalışan bir bayanmışsınız, size tavsiyem kazandığınız paraya,tamamına yada bir kısmına sahip çıkın.Hiçbirimizin evliliği garanti değil.Yarın öbür gün evliliğiniz biterse kıyıda köşede acil durum paranız olsun.
Ve lütfen bu şartlar altında asla hamile kalmayın.
Çünkü anlattığınız kadarıyla bu evlilik sağlam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?