• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğum var artık gidemem demeyin. Hele ki bunu karşı tarafa sakın hissrttirmeyin. Önceliğiniz mutluluğunuz olmalı. Karşı taraf da bunu bilip size saygı gösterecek.

Şuan için çekip gitmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Bi şekilde halledersiniz. Kadın yüzsüz işiniz zor ama eşiniz tamamen annem de annem diyen biri değil gibi. Siz mantıklı açıklamalarla eşinizi ikna edin. Tatkı dille anlatın ya da küsüp sessiz kalın hayal kırıklığınızı hissettirin gitmeyi düşündüğünüzü ima edin. İnatlaşmayın sakın annesini koruma savunma durumuna geçmesin.Ama eşiniz bırakıp gidebileceğinizi kesinlikle bilmeli
Sadece bu durum için değil başka konularda da değerli olursunuz

Tam ben yazıyordum ki yorumunuzu gördüm.
Kv genç evlenmezse uzun yıllar başınıza kalır.
Tek çözüm ona koca bulmak...
Bunu bende düşündüm hatta eşimle de konuştum ama kayınvalidem psikolojisi bozuk ve hiç bir isten anlamayan biri ve çevredeki herkes de w bunu biliyor eşim bu saatten sonra o kimseye karılık yapamaz diyor ki kaynanam da evlenmez zaten oğlu varken

Çocuğum var artık gidemem demeyin. Hele ki bunu karşı tarafa sakın hissrttirmeyin. Önceliğiniz mutluluğunuz olmalı. Karşı taraf da bunu bilip size saygı gösterecek.

Şuan için çekip gitmenizi gerektirecek bir durum yok bence. Bi şekilde halledersiniz. Kadın yüzsüz işiniz zor ama eşiniz tamamen annem de annem diyen biri değil gibi. Siz mantıklı açıklamalarla eşinizi ikna edin. Tatkı dille anlatın ya da küsüp sessiz kalın hayal kırıklığınızı hissettirin gitmeyi düşündüğünüzü ima edin. İnatlaşmayın sakın annesini koruma savunma durumuna geçmesin.Ama eşiniz bırakıp gidebileceğinizi kesinlikle bilmeli
Sadece bu durum için değil başka konularda da değerli olursunuz
Bunu eşimle sakin bir dille konustum artık mutlu olmadığı mı evimiz de huzur kalmadığını yorulduğumu söyledim tek çarenin uzaklaşmak olduğunu ilk fırsatta gideceğimi söyledim ama ortada bir şey yok sen abartıyorsun a getirdi işi hadi şimdi zorla bir sekilde gönderiyorum kadını daha sonları ne yapcam ömür boyu bu kadımı çekicem diye düşünmekten kafamda saç kalmadı

Sadece söylemekden anlamıyor demek ki sizin eşiniz ,
güzel bir ders vermek gerekıyor heralde
Bir daha gitmemek için bahaneler uydurduğunda binayı ayağa kaldırmayı düşünüyorum rezillik çıksın umurumda değil ya o ya ben gideceğim bunu idrak ettiricem onlara

Eşinize annesi ile konuşmazsa sizin konuşacağınızı söyleyin. Oram ağrıyor, buram ağrıyor diye bahane üretip acıtasyon yapıyor, ağrısı varsa doktora gitsin burası hastahane değil ben bu şekilde tölerans sağlayıp temelli evime yerleşmesine göz yumamam evet annen her zaman saygı duyuyorum ama hem geçimsiz hem de zamanında bana bir hayrı dokunmamış insanla aynı evde yaşamak istemiyorum sende buna saygı duy deyin. Konuşmazsa veya anlamazsa eşiniz kaynanayla konuşun diyeceğim ama umarım işe yarar bu kadına pek söz geçmezmiş gibi geldi. Bu büyü olayı için de Allah korusun diyorum ama bu tarz kötü şeyler karşı tarafın başına sarıyor mutlaka olayın sonunda merak etmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Evet kesinlikle acıtasyon yapıyor oğluşum şöyle oğluşum böyle en sonunda al oğluşunu da ne haliniz varsa görün dedirttirecekler bana

Kv tam bı yüzsüz desenize, eşinizle konuşun anlatin, mutlu olmadığınızı söyleyin. Kv gelince tarzınızı ortaya koyun gerçi onda da zor ama deneyin. Büyü konusuna gelince her büyü herkesi tutmaz siz dikkat edin eşinize evinize.
Kesinlikle öyle inanın afedersiniz yüzüne sövsem bana mısın demez oğlum gel derse gelirim der o kadar gurursuz haysiyetsiz bir kadın

Bir daha gitmemek için bahaneler uydurduğunda binayı ayağa kaldırmayı düşünüyorum rezillik çıksın umurumda değil ya o ya ben gideceğim bunu idrak ettiricem onlara
benım görümcem böyleydı sureklı anasına gelıp bızden de cıkmıyordu ,
en son bı hata yaptı olay cıktı o oldu 6 aydır gelemıyor cok rahatım

Onu da denedim bir kaç gün iyi gidiyor ama eninde sonunda yine aynı şeyleri yaşıyorum
Blöfü kastetmiyorum. Gerçekten giderseniz asla dönmeyeceğinizi bilmeli. Ona bunu hissettirmemişsiniz.
Size he he deyip geçiştiriyor.

Annenize gitmeniz lazım ki anlasın ciddi olduğunuzu. Şehirler arası yasak kalkınca gideceğim haberin olsun diyip eşinizle mesafeli olun. Annesine de hizmet etmeyin odanızda durun. Sadece kendinize ve çocuğunuza yemek hazırlayın. Baştan böyle konuşmadık beni kandırdın resmen deyin. Aileniz böyle olacağını bildikleri için istemediler eşinizi belki de. Aileniz arkanızda durursa eşinize de söyleyin aileme anlattım. Onlar da arkamda ben bunu çekmem deyip resti çekin. Baştan bizle durmaz deyip sürekli annesinin size gelmesi doğru değil. Eğer gerekli tepkiyi verip rest çekmezseniz kv size de taşınır bir süre sonra. Eşiniz de nasılsa çocuk var gidemez diye düşünüp sizi umursamaz.

Senın kocan dogustan etkisiz eleman buyuyle olmaz o is.
Baya yalancı bİr adam.
Ayrılmak istedim ailem istemedi, esim bırakmadı yı da hıc anlamiyorum.
Bırakmazsa bırakmasın ben bırakıyorum dıyıp gideceksin bu kadar

48 yasinda evine gitmeyen 58 yasinda hiiiiic gitmez. On yil sonraniz belli aslinda.

Ya kaynananla iyi geçinip susup beraber yaşayacaksın ya da ayrılacaksın
iki yolu var.
Ayrılmak istemiyorum dersen kaynanı evinde kabul edeceksin 1 2 aya kalmaz komple beraber yasamak istediğini sözler size demedi demeyin eşinizde gayet annem ne yapayım modunda olur eeee ayrılmıyorsunuz da zaten olur onlar icin

bence sende kızını alıp uzaklaş belli bir mühlet şimdi yapamazsan coronadan sonra yap tavrını da ona göre koy ciddi olduğunu anlasın

Konuyu neden tutsak elde kalıyor. Neden anne babası ayrı diye onu terk edeceğinizi düşünmüş ki orası garip geldi. Düğünün sizin yapmanız çok normal evlenecek olan sizsiniz. Bu konuda eş ailesinde hata görmüyorum. Düğün şart diyorsanız kredi de çekersiniz altınla da ödersiniz normal. Hem evliliğinizin tadını çıkartamamışsınız hem hemen çocuk düşünmüşsünüz. İki tarafta asgari ücret alırken kirada otururken nasıl geçiniyorsunuz, bebek masraflarına nasıl yetiyorsunuz da üstüne kalan paradan kayınvalideye gönderiyorsunuz gerçek anlamadım. Kayınvalideniz belli ki laftan anlayan bir kadın değil. Hepsini geçtim ortada salgın hastalık varken büyük sorumsuzluk her hafta size gelip kalması. Konu sahibi ya kabullenip böyle yaşayacaksınız ya ayrılacaksınız. Ben rest çekin derim ama sonunda boşanmayı göze alabiliyorsanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back