• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden habersiz 45 bin tl kredi çekmiş

evet ne yazık ki her şeyin farkındayım ve sürekli eleştirdiğim bayanlar gibi davranıyorum benzer olayları ablam yaşadı ona sürekli ayrıl diyordum şimdi onu o kadar iyi anlıyorum ki kaldı ki onun çocukları var ve eşine aşık veya saplantılı şekilde seviyor bende şuan ondan farksız davranıyorum hep büyük konuştuğum şeyleri yaşadım maalesef ve yaşıyorum umarım çocuğum olmaz bu durumda istemiyorum gerçi bazen acaba yapsam mı kendim bakarım diyorum sonra bebek için üzülüyorum onu böyle bir babayla büyütmek istemiyorum. ya da babasız büyütmek zaten olursa tek başıma bakmaya kararlı olmam eşimin hiç bir katkısını olacağını sanmıyorum sevgi bile veremez gibi geliyor o zaten cinsel yaşamımızda yok denilecek kadar az o yüzden endişelenmeme gerek yok sanırım :(

offf...
çok üzüldüm durumuna gerçekten.
keşke vazgeçmeseydin ayrılmaktan
çünkü 1 mutlu olsan 10 üzüleceksin, hayatın böyle boş geçip gidecek
erkekleri bilmiyormuyuz, hepimiz biliyoruz
ama harekete geçemiyoruz işte
ben de en çok bir daha çoçuğum olamayacak ihtimalini düşünüyorum
boşanırsam nasıl çocuk sahibi olacağım diye
evlat edinirim diyorum sonra
ne bileyim

dün aile danışmanı bir psikoloğa gittim ismini buradan bulmuştum randevü aldım ve dün akşam üzere görüşmeye gittim gerçekten çok faydası oldu hep erteliyordum veya bir şeyler oluyordu bir türlü gitmiyordum en sonunda karar verdim çok faydası olduğunu düşünüyorum emel hanım çok iyi biri pozitif ve insana umut veren biri yani çok garip ama sanırım durumumunuz çok da sağlıklı olmadığını anladım aslında hep bilirsiniz fakat bu durumu uzman birinden duymak insana daha iyi geliyor arkadaşlar tafsiye ederim özellikle bu tür önemli kararlarda en doğrusu uzman tarafsız objektif birinden duymak çünkü ben çevremdekilerden ailemden yardım istiyorum herkes bir yorum yapıyor söyledikleri evet büyük çoğunlukta çok doğru ama insan yine de emin olamıyor ya ben kendim abartıyorsam yeterince dürüst değilsem veya olaylarları yanlış anlıyorsam abartıyorsam kafama takıyorsam yanlış aksettiriyorsam diye insanın içinde şüphe oluyor ben mümkün olduğu kadar dürüst olduğuma biliyorum çünkü amacım kendimi haklı göstermek değil işin aksi haklı bile olmak istemiyorum haklı olmak istemiyorum çünkü, haklı olursam bu evliliği bitirmem lazım bitiremediğim uzattığım her sürede kendime kızıp kendime saygım ve güvenim olmayacak korkularla yaşamak zorunda kalacağım... neyse psikoloğun baya faydası oldu diyordum bana çok güzel sorular sordu ve ben verdiğim her cevapta daha bazı şeyleri daha iyi görmeye başladım bu durumun beni nasıl etkilediğini sağlığımı nasıl bozduğunu anladım düşünsenize son zamanlarda hiç bir neden yokken kol dirseklerim ağrıyor hani bir yere çarparsın da garip bir kemik ağrısı olursa romatizma falan yok bende öyle ağır falan da kaldırmadım yani fiziksel olarak ağrımasına neden olacak bir şey yok doktorum dedi ki psikoloji insanın fiziksen durumunuda etkiler sen bu evliliği bitirmemek için tutunmaya çalışıyorsun ve kendini zorluyorsun buda kollarını ağrısıyla dışa vuruyor bir şeye zorla tutunmak asılmak evet yaptığım tam da buydu resmen asılmıştım ve ne yazık ki bunun tek nedeni de korkularım yalnız kalma korkusu, akrabaların dedikoduları, yapa yalnız ölme korkusu, hiç bir zaman çocuk yapamama korkusu, güveneceğim kimsenin olmayacağı korkusu bunlar benim evliliğimi bitirmeme engel korkular bunları yenmem gerekiyor bakalım son kez elimden geleni yapacağım haftaya eğer eşim fikrini değiştirmezse onunla gideceğiz zar zor ikna ettim hatta tehdit ettim olayları aileme ve senin ailene söylerim diye oda tamam dedi tabi eşimin her zaman en son yaptığı ve söylediği geçerlidir asla söylediklerini yerine getirmez bakalım haftaya cumartesi göreceğim görüşmek üzere

eşim beni aldatıyormuş... yeni mi anladın salak diyenlerin sesini duyar gibiyim evet bende inanmak istediklerine inanlardanım onca şeye rağmen ona inanıyor ve beni sevdiğini sanıyordum hatta kendi beni sevdiğini bilmiyor diye düşünüyordum ne kadar acınası bir durumdaymışım da farkında değilmişim :((( burası günlüğüm gibi oldu sanki sonuçta günlüğümde yazan acıları kimse bilmiyor benim dışımda burada birilerinin okuduğunu biliyorum ve kimse okumazsa ben okurum isimli kitap ismi gibi sadece ben okumuyorum kusura bakmayın biraz saçmaladım ama anlayan anlar sanırım o kitabı da bilir günlük yazmayı da bugün ev temizliği yaptım biraz eşim herzaman ki gibi çalışma bahanesiyle başka odada bilgisayar başında okey tavla oynuyordu.. bir ara duşa girdi bende durur muyum onun bilgisayarını şöyle bir yokladım facebook u açıktı oradan mesajlarına girdim bir çok şeyi silmiş silmesinede nasıl olduysa eski yazışmalarını buldum ne kadar eski olduğunu bilmiyorum ama çok da eski değildi yani bir çok kadınla yazışmış asılmış yatma teklif etmiş bir kısmı terslemiş ama benimki ısrarla asılmış ve " biz söylemezsek kimse bilmez" diye kadına ikna edici şeyler söylemiş bazılarına bana bile söylemedi cilveli şeyler yazmış bir tanesi eski sevgilisiymiş güyya on yıl önceki sevgili ama kadın ne hikmetse on yıldır benim eski eşimin :)) fotoğrafını cüzdanında taşıyormuş da geçenlerde cüzdanını temizlerken fotosu eline geçmiş ne yapacağını bilememiş miş miş ve bunu yazan kadın evliymiş ve çocuğu varmış çok mu karıştı evet bence de yani çekilen o paraların nereye gittiğini anladım arkadaşlar bana da ağlamak düştü. ve bir türlü terkedemeğim evi terketmek düştü evet artık benim evlilik olayım bitmiştir bir kısım eşyalarımı topladım bile.. daha önceki yazılarımı okuyanlar ne dengsiz diyecek fakatt tamda haftaya eşimi aile danışmanına götürmeye ikna etmişken benim gizemli yalancı eşimin birde bu yönüne keşfettim yani ben pes ediyorum artık sanırım danışman falan çözemez bu durumu o çözse ben karıştım bir taraftandan işim kolyalaştı anlayacağınız onu ne kadar sevsemde bu kez mantıklı davranıp gidiyorum görüşmek üzere

allah yardimcin olsun insan olaylarin icindeyken hic anlamiyor bazen disardan bir göze ihdiyacimiz oluyor bende öyle her keze akil verirken bazen tikandigim cözüm aradigim oluyor
degisik fikir almak degisik gözle bakmak gözümüzü aciyor kk öyle bir yerki hayat okulu gibi :ssz::ssz:
allah esin denen insanada akil verisinn seni cok ara amaa bulamiyacak gibi seniii:4:

canım çok kötü bir durum bu bazı erkeklerin para konuları biraz garip oluyor anlamakta zorlanıyoruz umarım bu durum biran önce düzelir

ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.

vallahi arkadaşım en mantıklı yorumu baştan kendin yapmışsın aferin sana.
aldığın maaşı senin yerinde olsam bankada bi hesapla birktiririm..baksana eşin senden gizli kredi çekiyor madem sen de kendini garantiye al bence ve birikim yap derim..yok eşin düzelmeye başlarsa en azından çabalarsa ha o zman o birikim ikiniz iin kurtarıcı rol oynar..ama mazallah adam bu şekilde giderse bu birikim senin kurtarıcın olur..ve sakın çocuk yapmayı düşünme bu adamdan derim...yani cinselliğin yok denecek kadar olması şu durumda iyi bence..tamam cinsellik eşleri kaynaştırır ama böyle gizli saklı iş yapan senin mutsuzluğunu bile göremeyecek kadar ruhsuz bi eşle olsa ne olmasa ne...ailene madem yüz göz oldun bazı durumardan birikime devam deriim.madem beyimiz kendim ödüyorum dokunmam sana diyor güzel fırsat sen de değerlendir...Allah kolaylık versin bi yandan da eşindir onun için hergün dua edip çabalamayı unutma ..hergün felak nas ayetel kürsi oku eşine ...hem dua hem sabırla bekle ama lütfen kendini yıpratma.

eşim beni aldatıyormuş... yeni mi anladın salak diyenlerin sesini duyar gibiyim evet bende inanmak istediklerine inanlardanım onca şeye rağmen ona inanıyor ve beni sevdiğini sanıyordum hatta kendi beni sevdiğini bilmiyor diye düşünüyordum ne kadar acınası bir durumdaymışım da farkında değilmişim :((( burası günlüğüm gibi oldu sanki sonuçta günlüğümde yazan acıları kimse bilmiyor benim dışımda burada birilerinin okuduğunu biliyorum ve kimse okumazsa ben okurum isimli kitap ismi gibi sadece ben okumuyorum kusura bakmayın biraz saçmaladım ama anlayan anlar sanırım o kitabı da bilir günlük yazmayı da bugün ev temizliği yaptım biraz eşim herzaman ki gibi çalışma bahanesiyle başka odada bilgisayar başında okey tavla oynuyordu.. bir ara duşa girdi bende durur muyum onun bilgisayarını şöyle bir yokladım facebook u açıktı oradan mesajlarına girdim bir çok şeyi silmiş silmesinede nasıl olduysa eski yazışmalarını buldum ne kadar eski olduğunu bilmiyorum ama çok da eski değildi yani bir çok kadınla yazışmış asılmış yatma teklif etmiş bir kısmı terslemiş ama benimki ısrarla asılmış ve " biz söylemezsek kimse bilmez" diye kadına ikna edici şeyler söylemiş bazılarına bana bile söylemedi cilveli şeyler yazmış bir tanesi eski sevgilisiymiş güyya on yıl önceki sevgili ama kadın ne hikmetse on yıldır benim eski eşimin :)) fotoğrafını cüzdanında taşıyormuş da geçenlerde cüzdanını temizlerken fotosu eline geçmiş ne yapacağını bilememiş miş miş ve bunu yazan kadın evliymiş ve çocuğu varmış çok mu karıştı evet bence de yani çekilen o paraların nereye gittiğini anladım arkadaşlar bana da ağlamak düştü. ve bir türlü terkedemeğim evi terketmek düştü evet artık benim evlilik olayım bitmiştir bir kısım eşyalarımı topladım bile.. daha önceki yazılarımı okuyanlar ne dengsiz diyecek fakatt tamda haftaya eşimi aile danışmanına götürmeye ikna etmişken benim gizemli yalancı eşimin birde bu yönüne keşfettim yani ben pes ediyorum artık sanırım danışman falan çözemez bu durumu o çözse ben karıştım bir taraftandan işim kolyalaştı anlayacağınız onu ne kadar sevsemde bu kez mantıklı davranıp gidiyorum görüşmek üzere

şimdi okudum; arkadaşım nereye?!!!! nereye?!!!!
neden sessizce delilleri bıarakarak gidiyorsun..madem öyle mi her önüne gelene yatma mı teklif ediyor....intikam çanlarını duyar gibiyim....!!!söylemessek kim bilecek ha!Allah biliyor....
bu yazışmaları bi usb belleğe ya da kendi maili adresine kopyala...mahkemede delilin olsun. ve gırtlağına kadar alabiliyorsan tazminatla al derim!hiççç de üzülme..çocuğun yok fazla yıllarını vermedin oh ne güzel maşallah işin de varmış...fazla bir kaybın yok yani....asıl kaybeden eşin olacak acınacak olan o adam..Allah ıslah etsin..hiç boynunu büküp sessizce köşeye çekilen üzgün kadın olma!
tem tersine çok güçlü bir kadın ol! öyle bi onla bi bunla yatmaya çalışan sana da hastalık bulaştırırdı...çocuklarına böyle bir baba olmaktan kurtuldun ;çocukların kurtuldu...sevinmelisin bile!kalk ve eteklerini bu adamın tozlarından silkin!ve mahkemede onu tazminata çarptırmak için uğraş..alacağın parayı sonuna kadar hakediyorsun!!çocuksuz sorunsuz kendi ayaklarının üstünde bu adamdan kurtulduğuna sevin!

Son düzenleme:
yalnız benim gücüm yok mahkemede falan uğraşmaya tek amacım sessizce ayrılmak mümkün olan en az yıpranmayla 3 yılımı aldı benden ve ben iki tas tarak ile evi terkediyorum o da hazır kurulu evimde oturacak am ne biliyor musun hiç bir şey umurumda değil artık son vuruşuda yaptı aldatarak ben sama kızgındım alkollüydüm o mesajları yazdığımda diyor yanlış bir şey yapmamış falan filan işte aslında kararımı kolaylaştırdı ve artık içim daha rahat içimde acabalar kalmadı son 20 günde kendimi yedim bitirdim ama şimdi daha rahatım garip bir şekilde rahatım mesajları okurken şok oldum kaldım mesajları kopyalamak aklıma geldi ama yapamadım sanki çok büyük bir şuç işlemiş gibi hissettim ve o sırada o duştan çıktı olan oldu yani her zamanki gibi inkar etti sonra ben okuyunca o da şok oldu elimden bilgisayarı aldı facebook adresini iptal etmiş ben blöf yaptım sana dava açık süründüreceğim dedim sonrada evliliği başaramadık bari adam gibi ayrılalım dedim anlaştık ben onu rezil etmeyeceğim o da anlaşmalı boşanacak ben bir şey istemiyorum zaten mümkün olan en kısa sürede ayrılıp ankaradan gitmek istiyorum tabi tayinim çıkarsa durum bu hayatım hep böyle oldu tam herşey yoluna girecek diyorum bir şey çıkıyor sanırım yaradan bana bir mesaj veriyor çünkü para olayını falan kapatmaya bile hazırdım tek istediğim birlikte aile danışmanı psikoloğa gidip durumu düzeltmeye çalışmaktı oda kısmet olmayacak şok geçire geçire bana kal geldi artık yeterrrr diyorum.... çektiklerime

yalnız benim gücüm yok mahkemede falan uğraşmaya tek amacım sessizce ayrılmak mümkün olan en az yıpranmayla 3 yılımı aldı benden ve ben iki tas tarak ile evi terkediyorum o da hazır kurulu evimde oturacak am ne biliyor musun hiç bir şey umurumda değil artık son vuruşuda yaptı aldatarak ben sama kızgındım alkollüydüm o mesajları yazdığımda diyor yanlış bir şey yapmamış falan filan işte aslında kararımı kolaylaştırdı ve artık içim daha rahat içimde acabalar kalmadı son 20 günde kendimi yedim bitirdim ama şimdi daha rahatım garip bir şekilde rahatım mesajları okurken şok oldum kaldım mesajları kopyalamak aklıma geldi ama yapamadım sanki çok büyük bir şuç işlemiş gibi hissettim ve o sırada o duştan çıktı olan oldu yani her zamanki gibi inkar etti sonra ben okuyunca o da şok oldu elimden bilgisayarı aldı facebook adresini iptal etmiş ben blöf yaptım sana dava açık süründüreceğim dedim sonrada evliliği başaramadık bari adam gibi ayrılalım dedim anlaştık ben onu rezil etmeyeceğim o da anlaşmalı boşanacak ben bir şey istemiyorum zaten mümkün olan en kısa sürede ayrılıp ankaradan gitmek istiyorum tabi tayinim çıkarsa durum bu hayatım hep böyle oldu tam herşey yoluna girecek diyorum bir şey çıkıyor sanırım yaradan bana bir mesaj veriyor çünkü para olayını falan kapatmaya bile hazırdım tek istediğim birlikte aile danışmanı psikoloğa gidip durumu düzeltmeye çalışmaktı oda kısmet olmayacak şok geçire geçire bana kal geldi artık yeterrrr diyorum.... çektiklerime

eğer ki kopyalamak aklıma gelmedi diye düşünüyorsan bilişimden görevliler eski yazışmaları ortaya çıkarabilir diye biliyorum silinse dahi..facebokta malesefüyelik iptal edilemiyor dondurulabiliyor bir tıkla takrar aktif oluyor..bunu da bilişimde çalışanlar çok iyi bilir..
ama buna rağmen hala uğraşamam dersen ...hayatına bak;memursun sanırım alabiliyorsan yıpranma payı olarak mahkemeye gitmeden mal varlığı vs talep edebilirsin ..vatandaş ürkmüş sanırım rezil olmaktan !kabul eder yani!!
ama tekrarlıyorum ;dediğim gibi verilmiş sadakan varmış iyi ki kurtulmuşsun böyle haysiyetsiz birinden ...mutlu olmaya balk toparla kendini sıyrıl onun yaptıklarından..büyük geçmiş olsun sana...

MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..

MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
Artık sizin için yapılacak birşey kalmamış.Adamı para vermekten kurtarmışsınız.aldatmasına rağmen affetmişsiniz tebrikler..Kesinlikle siz akıllanmazsınız.Kendi yolunuzu çizmeye çalışın,size diyecek bir şey yok..

hayır aldatılıp bu yüzden dava açarsanız ama affederseniz delilleri kullanamıyorsunuz diye biliyorum

Canım bi eve alkol giriyosa ev evlikten çıkıyo benim anneme babamdan çok çekti 20 sene sonra anca boşandı bizde coj cektik o yüzden direk ayrı kalan hayatını mahvetme bu arada eklemeye edemicem babam bize ne kadar kötüyse isinde o kadar iyiydi türkiyenin ilk 3 te olan bomba imha uzmanlarindan biri düşün yani cahil desen cahil değil kes kurtul

ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.

Tum mesajlari okumadim ama bu adam pek guvenilecek bir tip degil ailenden bisey saklama herseyi bilsinler hatta topla herkesi oturun konusun ne icin cekmis o kadar parayi gecerli bir sebebi oldugunu zannetmiyorum ama yinede sorun sorusturun bosuna vakit kaybememeni oneririm

bu yaşadıklarından ders al, alamayacağın tazminatları da başının gözünün sadakası say, yeni hayata onsuz başla ve devam et.

Amaaan yine gelsin affet desin affedersiniz. Son sansmis mis mis... Kacinci bu yani. Siz affetmeye hazir, o da af dilemeye. Aslinda harika uyumlu bir ciftsiniz, bosanmamalisiniz bence. Bir arkadas da yazmis bence de siz akillanmazsiniz. Adam sizi ne zaman birakirsa o zaman. Ki birakacagini da sanmiyorum, alkolik, kumarbaz, zampara birini sizden baska kim ceker ki? Herseyi kabul edip devam edin bence arada bosuna heyecan yapiyorsunuz bosanicam diye.

Aslında bende merak ettim ne yapacağını mı bilmiyorsun yoksa yapman gerekenleri mi yapamıyorsun ? Bence kendi başına kararlar almaya devam ederse ki evlilikte ortak karar alınmalı , bu saygısızlığa devam ederse asla hamile kalmayın ve duruma göre bu evliliği ya bitirin veya devam edin ,ama her daim fedakarıda oynamayın bence yoksa kendinize olan saygınız bitecek duygusal çöküşler yaşayacaksınız
Eşinizin problemleri saymakla bitmez türdenmiş.
-alkol alıyor
-ailesiyle işler çeviriyor
-sizden habersiz kredi çekiyor (siz de çalışıyorsunuz fakat ev hanımı olsaydınız dahi bu kabul edilebilir değil)
...
Ben sizin yerinizde olsaydım alır eşimi karşıma bir bir konuşurdum.Canımı sıkan tüm davranışlarını sıralar, değişebilecekse değişmesini değişemiyor ve böyle devam edecekse yollarımızı ayırmamız gerektiğini söylerdim.
Ve bunu kararlılıkla yapardım.
Benim eşim de evlendiğimiz ilk ay benden habersiz 25 bin tl kredi çekmişti.Kredi çekip geldikten sonra bana söyledi.Ve o krediyle araba almak istediğini belirtti, aldı da.Fakat tepkim çok sert olmuştu.
Ne amaçla olursa olsun, benden habersiz 1 tl dahi kredi çekmeyeceğine ona buna borç vermeyeceğine veya harcama yapmayacağına dair kararlılıkla telkinde bulundum.
O günden bu yana yaklaşık 6 aydır bir kuruş dahi habersiz çekmez, harcamaz, ona buna vermez..
Çünkü buna tahammülüm olmadığına ve ayrılacağıma emin.
Bir evliliği manevi sebepler kadar maddi sebepler de bitirebilir.Gerekirse bitirmelidir de.
Eşiniz size saygı duymayı öğrenmeli ve sizinle paylaşıp fikrinizi almalı her adımında.
Siz de çalışan bir bayanmışsınız, size tavsiyem kazandığınız paraya,tamamına yada bir kısmına sahip çıkın.Hiçbirimizin evliliği garanti değil.Yarın öbür gün evliliğiniz biterse kıyıda köşede acil durum paranız olsun.
Ve lütfen bu şartlar altında asla hamile kalmayın.
Çünkü anlattığınız kadarıyla bu evlilik sağlam değil.

Back