Her geldiğinde öyleyim ki zaten asla yüzüne bile bakmıyorum eşim de kadında gayet her şeyin farkında ama ikisinin de umurunda değilyuz vermeyin geldiginde. tavir takinin ya odaya kapanin ya cocukla uyuyun. muhatap olmayin..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akıl verin ne olur
- Konu Sahibi Eslem52
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşimiz Allah'a kaldı yanio zaman katlanacaksın
Baska yolun yok
Kadına gıt demıssın yıne gıtmemıs
Esın ısrarcı
Sen gıdemıyorsun
Olmesı ıcın dua edeceksın o zaman
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
masallah bu ne yuzsuzluk.. insanlari anlamak zor. esinize tavir koyacaksiniz.. ikinizden de cok bunaldim anneme gidicem bir sure diyeceksiniz.Her geldiğinde öyleyim ki zaten asla yüzüne bile bakmıyorum eşim de kadında gayet her şeyin farkında ama ikisinin de umurunda değil
- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
yüzsüz arsız ınsanla baş edeemzsınİşimiz Allah'a kaldı yani
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.627
- 548
Kocana büyü yaptı mı bilemem ama büyü denince şahsen tepem atar dellenirim ben. Büyücü insanı tutmam evimde ya o gider ya ben yani, o kadar ciddi.Hanımlar merhaba ben 2 seneye yakın evliyim.
Çok uzun yazacağım şimdiden affola. Eşim tek çoçuk annesi babası ayrı ama resmi olarak boşanmış değiller henüz. Eşimle ilk tanıştığımız da ailesinin ayrıldığını söylememişti bana daha sonradan öğrendimde onu terk etmemden çok korkmuştu. Bende evlenince onların ayrı olması bizi etkiler mi demiştim yani evlendikten sonra annen bizimle yaşamak ister mi çünkü ben birlikte yaşamak istemiyorum hiç bir sekilde dedim oda böyle bir şey olmayacak merak etme bende birlikte yaşamak istemiyorum dedi. Bende eşime güvenip evlilik yoluna girdim. Evlenene kadar çok seyler yaşattılar bana ayrılmak istedim eşim bırakmadı. Ailem evlenmemi hiç istemedi gönül rızasıyla vermediler de zaten sevdiğim için verdiler. Ne yazık ki şimdi çok iyi anladım neden evlenmemizi istemediklerini. Benim ailemin maddi durumu iyiydi evlenene kadar hiç zorluk görmedim. Ama buna rağmen eşimden maddi olarak hiç bir şey beklemedim bana huzur vermesi yeterliydi mutlu olmam için. Eşimin ailesi maddi olarak hiç bir destek sağlamadılar düğünümüzü bile kredi çekip yaptı eşim. Düğünden sonra da altınlar ve takılarla krediyi ödedik. Bir evimiz bile yok ve babasının terk edip gittiği annesine de (kirada oturmamıza ve asgari ücretle geçinmemize rağmen)biz maddi destek sağlıyoruz. Neyse bütün bunlara rağmen eşim değişene kadar çok mutluydum. Evlendikten sonra her haftasonumuzu annesin de geçiriyorduk. Evliliğimin tadını hiç bir zaman çıkaramadım. Sonra bir kız evlat nasip etti Rabbim. O doğduktan sonra kayınvalidem her haftasonu bizde kalmaya başladı ve artık bizden çıkmaz oldu. Haftada bir gün kalıyordu 2e çıktı ona da sustum 3e çıktı bu vürüs nedeniyle ben aylardır ailemden uzak kaldım ama kayınvalidem yasağa rağmen her haftasonu bizde. Üstelik her geldiğinde zorla gönderiyoruz evine. Bize ne olur beni göndermeyin oram ağrıyor şuram ağrıyor diye bahaneler üretip kalmak için yalvarıyor. Eşimde ben istemediğim için bir sekilde ikna edip gönderiyor. Kayınvalidem yaşlıda değil daha 48 yaşında ayrıca çok geçimsiz biri ve o böyle yaptıkça ben ondan iyice nefret ettim. Onun yüzünden sürekli eşimle kavga eder olduk evimizde hiç huzur bırakmadı. Eşimle konuşup yeter artık herkesin evi var her hafta sonu zorla gönderiyoruz bu kadar yüzsüzlük olamaz ben artık katlanamıyorum dedim. Eşimde kalsa ne oluyor sana ne zararı var demeye başladı. Bu gidişle kadın bize temelli yerleşecek diye korkuyorum. Sonuca geleyim kayınvalidem zamanın da kayınpederime büyü yapmış bağlama büyüsü falan kayınpederim de yakalayıp yakmış. Şimdi bende korkuyorum acaba eşime de yapar mı diye çünkü evlenmeden önce eşim hiç anneci biri değildi bir anda değişti ve bana karşı çok düşüncesiz davranıyor. Yalvarırım bir yol gösterin ben bu kadınla nasıl başa çıkabilirim. Daha 2 yıllık evliyim 10 yıl sonrasını düşünemiyorum
Ben musallat çektim bir dönem. Bu hayatıma kalıcı etkiler yaptı. Biraz kaynananın suyuna git, izle bu arada onu. Bir işler karıştırdığını kanıtlarsan kolay atarsın başından, babasını büyü yapa yapa kaçırdığı için eşin kızgındır zaten diye düşünüyorum.
- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.971
- 358
Kayınpederim yaptırdığı büyü muskaları bulup yakmış zamanında o yüzden tesirini göstermemiş
Ne büyüsü Allah aşkına. Şu konuyu uzatmayın da konunuz kapanmasın.
Evet gerçekten ikiside yüzsüz ve ben şu an şehirler arası yasak olduğu için ailemin yanına gidemiyorum o yüzden sömürüyolar resmen benimasallah bu ne yuzsuzluk.. insanlari anlamak zor. esinize tavir koyacaksiniz.. ikinizden de cok bunaldim anneme gidicem bir sure diyeceksiniz.
Olanı söyledim ben rahatsız olduysanız yorum yapmak zorunda değilsiniz çaresizliğimi normal bir gelin kaynana olayı olmadığını belirtmek için yazdım o konuyuNe büyüsü Allah aşkına. Şu konuyu uzatmayın da konunuz kapanmasın.
Onu da denedim ondan sonra bu kalmalar gitmeyeyim ne olur diye yalvarmalar başladı zaten öncesinde her hafta 1 gün diye idare ediyordumKocana büyü yaptı mı bilemem ama büyü denince şahsen tepem atar dellenirim ben. Büyücü insanı tutmam evimde ya o gider ya ben yani, o kadar ciddi.
Ben musallat çektim bir dönem. Bu hayatıma kalıcı etkiler yaptı. Biraz kaynananın suyuna git, izle bu arada onu. Bir işler karıştırdığını kanıtlarsan kolay atarsın başından, babasını büyü yapa yapa kaçırdığı için eşin kızgındır zaten diye düşünüyorum.
- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.971
- 358
Olanı söyledim ben rahatsız olduysanız yorum yapmak zorunda değilsiniz çaresizliğimi normal bir gelin kaynana olayı olmadığını belirtmek için yazdım o konuyu
Bende onu diyorum işte. Eğer buradan faydalı fikirler almak istiyorsanız o kısmı yazmayın çünkü konunuz kapanır. Site kuralı bu.
Ben çoktan dur dedım ama duyan yok kiBi dur demeniz lazım artık bu duruma , ayrı oturmanizin bir anlamı yok bu durumda zaten kadın hep sizde
Anlıyorum bilmiyordum böyle bir kural olduğunu teşekkür ederim uyarınız içinBende onu diyorum işte. Eğer buradan faydalı fikirler almak istiyorsanız o kısmı yazmayın çünkü konunuz kapanır. Site kuralı bu.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.627
- 548
Biraz sık dişini yahu, bu büyücü takımı büyüye bi alıştı mı bırakamaz. Bir suçunu yakalarsan rahatlıkla başından savarsın. Büyü çocuk oyuncağı değil sonuçta.Onu da denedim ondan sonra bu kalmalar gitmeyeyim ne olur diye yalvarmalar başladı zaten öncesinde her hafta 1 gün diye idare ediyordum
Eğer öyle bir şey yaptıysa Rabbim ortaya çıkarsın inşallah gerisini ben hallederimBiraz sık dişini yahu, bu büyücü takımı büyüye bi alıştı mı bırakamaz. Bir suçunu yakalarsan rahatlıkla başından savarsın. Büyü çocuk oyuncağı değil sonuçta.
- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Sadece söylemekden anlamıyor demek ki sizin eşiniz ,Ben çoktan dur dedım ama duyan yok ki
güzel bir ders vermek gerekıyor heralde
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
Eşinize annesi ile konuşmazsa sizin konuşacağınızı söyleyin. Oram ağrıyor, buram ağrıyor diye bahane üretip acıtasyon yapıyor, ağrısı varsa doktora gitsin burası hastahane değil ben bu şekilde tölerans sağlayıp temelli evime yerleşmesine göz yumamam evet annen her zaman saygı duyuyorum ama hem geçimsiz hem de zamanında bana bir hayrı dokunmamış insanla aynı evde yaşamak istemiyorum sende buna saygı duy deyin. Konuşmazsa veya anlamazsa eşiniz kaynanayla konuşun diyeceğim ama umarım işe yarar bu kadına pek söz geçmezmiş gibi geldi. Bu büyü olayı için de Allah korusun diyorum ama bu tarz kötü şeyler karşı tarafın başına sarıyor mutlaka olayın sonunda merak etmeyin. Allah yardımcınız olsun.
- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- 158
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.