eşim benden habersiz 45 bin tl kredi çekmiş

sen tek vücuttta iki farklı adamla evlisin gündüz sana tapan gece senı evden kovan

o kadar benziyor ki yaşadıkların çok yakın bir akrabama o da böyle gelgitli onların birde ıkı çocuğu var buyuk çocukla hiç anlaşamıyorlar neredeyse babayla kavga şiddet derecesine geliyorlar

küçük çocuk çok korkuyor babadan

adam gece farklı gündüz farklı karısının peşinden ayrılmaz ev işleri yapar ama gece tam bir kurt adam dönüşür

tam 10 senedır durum bu adam alkolıklığını kabul etmiyor amateme yatıp 21 gun kalması tedavı olması gerekiyor ama olmuyor

bir sürü borç 4 bankadan ayrı ayrı kredi borç paçasından akıyor ama kadın hala boşamıyor adamı, gece boşanmaya karar veriyorlar gündüz aşık oluyorlar böyle dengesizler

olan çocuklara oluyor farkındalar ya da değiller belkıde umursamıyorlar ama en çok onlara uzuluyorum

onların çocukluklarını çalıyorlar kendileri ne halleri varsa görsünler ama bu kadar mı kör olunur

ki bu kişinin kendine ait evi arabası ve ortak başka bir evleri de var yok yoksul da değil ama boşamıyor...

kumar yada baska bi bayan olabilirmi hayatında? baska nereye giderki okadar para ? hemde mutsuzum diosunuz... eşinizle oturup konusun açık açık böyle giderse biteceğini söyleyin. ve dediğiniz gibi bebeğide sakıın düşünmeyin zaten. hayrlısı olsun hakkınızda.

üzgünüm ama 45 bın tl az para degıl..
eşiniz size sormadan para cekebılıyorsa..
ve sızın bunu duydugunuzda hesap sormaya yetkı vermıyorsa..
ztn evlılıgınız bıtmıs...
65 bın banakaya borc var borc duruyor 45 bın daha cekılıyor...
hanı 45 alıp otekı borclarını odemıs olsa ıcım yanmıycak..
aılene anlatmalısın...

Çok çok özür dileyerek oha diyorum..
Çocuğunuz yokken bence de yolları ayırmanız sizin için en sağlıklı karar olur.. üzüldüm de ayrıca (

bende senin şuan yaşadıklarının daha kötülerini yaşadım ve sana diyecegim tek şey boşan kurtul düzelecegim diye yalan söylüyor asla düzelmezler neden boşanmıyor sanıyosun sen çalışıyosun borçlarını kapatıyosun altın yumurtlayan tavuğu neden kendi eliyle kessin kii....
bebekte yokken asla düzelecek diye düşünmee kumar ve alkoll paraların hepsi oraya gitmiştir gidecektirde hatta ve hatta senin paralarınıda almaya başlayacak senden habersiz bunları yaşamadan daha fazla üzülmeden kaç kurtar kendini bırak o borçları içinde kendi boğulsun...

Üyeliğimi sizin başlığınızı okuduktan sonra yaptım gerçekten çok üzücü bir durum ama Sizi tebrik ederim. Çocuk istememenizi kutluyorum öncelikli. Böyle bir durumda evliliği kurtarmak için çocuk yapmayı düşünenler bile var. Bence eşinizle aranızda hiçbir bağ yok.
İki seçenek var. 1.si ya hayatında başka bir kadın var.2.si kumar oynuyor. Umarım bir süre sonra çok mutlu olursunuz.

arkadaslar bu noktalara degindilermi bilmiyorum
bir yanlisim varsa duzeltebilirsiniz arkadaslar
kredi cekmek icin sizinde izniniz gerekmezmi? imzaniz?
sanirim turkiyede bazi bankadaki tanidiklar ese sorulmadanda
kolayliklar sagliyorlar (tanidik olunca) ama yasak sonucta degilmi?
olurda bosanirsaniz ve olurda bu borcu size yuklerse yarisini
sizin haberinizin olmadigindan iznininizin olmadigindan ispat edebilirsiniz
sanirim
hem nereye cektigini soylemezse siz neden yardim edeceksinizki?

İhtiyac kredisinde es imzasi aramiyorlar ama konut kredisinde. Es imzasi istiyorlar.Hatta suan esler arkadaslarina kefil olurken imza veriyorlar o bile kalkacskmis yani esler birbirinin haberi olmadan kefil olacaklar.

adam 45 bin tl kredi çekiyor sana açiklama yapma gereği bile duymuyor her akşam içki içiyor cinsellik yok denecek kadar az ben ortada evlilik göremiyorum bile canim amacim seni üzmek değil ama çocuğunda yokken bence bu evliliği bitir elle tutulur bir yani yok çalişiyorsunda kendine yazik etme

yorumlar içinteşekkür ederim boşanmaya karar vermek zormuş uygulamak daha zor çocuğu olupta ayrılabilenlere allah yardım etsin gerçekten bu kadar zor olacağını bilmezdim. yorumlardan birinde yazıyordu gece ayrılmaya karar veriyorlar gündüz bir birbilerine aşık oluyorlar diye gerçekten çok doğru benim durumumda aşk yok sadece eşim sorunumuz yok diyer niye ayrılacağız daha iki gün önce tamam cuma gidip ayrılma dilekeçesi verelim bende istemiyorum dedi. ertesi gün yok olur mu öyle şey sorun yok ben borcumu ödüyorum sana zararı yok aslında sen beni sevmiyorsun diyor. oysa salak anlamayacak kadar kör geçen gece ona sarılmışım uykumun arasında bunu söyleyende kendisi son zamanlarda bu durumlardan sanırım acayip rüyalar görüyorum ve bilinçsizce konuşup hareketlerde bulunuyorum bir çoğunuda hatırlıyorum gerçi antideprasan almaya başladım onunda etkileri arasında varmış böyle birşey. neyse sonuç olarak bu kararı vermek ve alışkanlıklardan vazgeçmek doğrumu yapıyorum değişir mi acaba diye sürekli çelişkili düşünmek beni bitirdi diyebilirm iş yerinde bile herkes ne oldu sana diyor tabi herkese anlatamıyorsunuz kimsenin anlamasınıda bekleyemem ama şunu söylemeliyim ki gerçekten çok zor bir süreç kendime ev buldum çıkmam için tek yapacağım şey eşyalarımı toplamak ama inanın takatım yok ce canım hiç bir şey yapmak istemiyor tek istediğim bir şey var o da keşke bir anda yok olabilsem diyorum. biliyorum bu çokda normal bir istek değil tam da dibe vurmuş birinin istiyceği bir şey bu sanki cesaretim yok gibi bekarken ne kadar cesurmuşum ben şimdi anlıyorum belkide yaşla ilgili bu cesaretsizliğim, bende dengesizleştim sürekli iç sesimde beni ikane etmeye çalışan bir ses var çok çelikideyim. ayrılırsam hayat boyu yalnız kalmaktan çok korkuyorum bu saatten sonra bir erkeğe güveneceğimi ve seveceğimi sanmıyorum istemiyorumda ne bu hayalkırıklarını yaşarım nede severim ve bir çocuğum bile olmayacak belki de bunları düşünmek beni çok üzüyor acaba biraz daha mı denesem diyorum ama o zamanda kendi kendime gitmiş sonra tıpış tıpış gelmiş gibi olacağım çünkü adam hala hiç bir şey yapmış değil. sadece lafta onuda bazen ben sana aşığım ben sensiz yapamam diyor bazende bende bıktım ayrılalım diyor. senin dırdırından bıktım diyor ve hala o kadar paranın nereye gittiğiyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı şimdide bekarlıktan kalma borçlarım diyor ne kumarı diyor tüm bankalardan kredi çekmiş kredi ile kredi borçlarını ödemiş zaten artık hiç bir şeye inanmıyorum ama inanmayı çok isterdim.

inanmayı çok isterdim demiştim yeni anlaşmamıza göre ben onun yaptıklarını kimseye söylemeyeceğim ne onun ailesine nede benim aleme yani onu rezil etmeyeceğim sonrasında ne istersem yapabilirmişim yani bitmesin etmesin bak durum bu demiyor. sanırım aslında benden ayrılmak isteyen o bana sadece kendi istediğini yaptırıyor kendi isteğimmiş gibi bende bugünde tuttuğum evin parasını ödemedim konuşalım dedi bende bir şey diyecek sandım geç geldi içki içmiş bilgisayar başına geçti hani konuşacaktık dedim tama istediğini yap beni rezil etmede dedi. bende taşınırken sorun yaşatma yeter dedim sözümü tutucağım kimseye bir şey söylemeyeceğim dedim ailem başka bir ilde yaşadığı için onlarada yazın söyledim ya da kendimi daha iyi hissettiğim bir zamanda söyledim diye düşünüyorum çünkü annem yeni ameliyet oldu onları zaten çok üzdüm daha fazla üzmek de istemiyorum bu sefer kendim halledeceğim çünkü aileler işin içine girince bir şekilde tekrar barışılıyor bu 3 yılı öyle geçirdik geçen yıl bu zamanlar yine kavgalıydık şiddet uyguladı bende ona uyguladım tabi karakolluk olmuituk keşle o zaman ayrılsaydım diyorum o zaman daha kızgındım ve tam nefret ediyordum ama ailem özellikle annem bir şans daha ve dedi. babam bu adamdan sana eş olmaz kızım dedi ama ben annemi dinledim ama şimdi çok pişmanım keşke o zaman ayrılsaydım şimdi bu kadar alışmamış olacaktım ve o dönem yaşadıklarımda çok ağırdı şimdi o kadar garip geliyorki o duruma katlanmış olmam bile, neyse şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım sanırım cuma günü belli olacak her şey iyi geceler herkese

Arkadasim durumuna cok uzuldum hayat ta karsimiza nelerin cikabilecegini bilemiyoruz ne yazikki kimse bosanmak icin evlenmez ama arkadasim kumar icki yalan ne ararsan var evliliginizin elle tutulur hic bi yani yok gercekten bence bosandiktan sonra yanliz kalmak tan korkma hayat karsina daha duzgun birini cikarir belki bende 3 yillik evliyim 15 aylik bi oglum var allaha sukur esimle boyle seyler asla yok senin icin hayirlisi neyse o olsun bosansanda bosanmasanda allahtan hakkinda hayirlisi neyse onu iste

merhaba 27yasemin özel mesaj kısmından size cevap yazamadım sanırım 100 tane yazı yazmam gerkiyormuş özel mesaj atamıyorum. ilginiz için teşekkür ederim.Sizin adınza çok sevindim allah bozmasın benim durumunda eşimin durumu tam belli değil konuşmaya gelince çok güzel ikna edici daha düne kadar alkol almadığını bile iddia ediyordu yani hemen her gün içiyor ve inkar ediyor kumarı da aynı şekilde inkar ediyor bazen itiraf ediyor evet oynadım ne var bunda diyor onca para nere gitti deyince bekarlık dönemimden kalma borçlarım diyor, borcu ilk fark ettiğimde kumara oynadım dedi lüks yaşadım falan dedi yani kafamı karıştırıyor kendisi çok rahat ben güyya bugün evden taşınacaktım dün beni ikna etti aslında benimde evden ayrılmaya pek cesaretim yoktu ama şu da bir gerçek ki gerçekten psikolojim çok bozuldu dengesizleştim ve karar veremiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sanki arada kaldım her şeyi yapan o cezasını ben çekiyorum nasıl bir şey bu biliyor musun bataklığa saplanacağını bile bile o yolda yürümek gibi yani adamın değişmeyeceğini biliyorum verdiği sözleri tutmayacağını da biliyorum bile bile lades yani ilgi alakanız için teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun. kendinize iyi bakın

ben ikna edilmek istiyordum ya da kandırılmak istiyordum o da beni kandırdı :) traji komik bir durum ama maalesef dün akşam itibari ile şimdilik ayrılmaktan vaz geçtim. eşyaları toplarken işten geldi dün baya bir boş kutu getirdim eve arkadaşımın yanına taşınacaktım olmadı beni ikna etti yalan söylediğini bile bile ona inanmak istedim evden ayrılmak konusunda zaten çok kararsız ve cesaretsizdim kandırılmak istiyordum o da kandırdı ben eşyaları toplamaya başlayınca sanırım olayın ciddiyetini anladı ve bana inandı ve adam akıllı bir konuşma yaptı 1 mayısa kadar gün istedi bakalım bu sefer ne olacak zaten mayısta il dışı görevi başlıyor belki o il dışındayken bu karar benim için daha kolay olur verdiği sözleri gerçekleştirmezse bu arada bende kendimi duruma iyice hazırlarım umarım aslında içimde öfke olsa biraz durum benim için daha kolay olacak aslında mantıklı davranmaya çalışmak sanırım duygusal davranmaktan daha çok insanın canını yakıyormuş ya da şöyle söyleyim aslında duygusal yapıya sahip bir insan mantıklı bir karar alıp uygulamaya çalışırsa canı daha çok yanıyor. çünkü geçen yılki şiddet olayında o hırsımla sinirimle öfkemle ondan ayrılsaydım sıcağı sıcağına bu acıyı bu kadar hissetmeyecek o anlık verdiğim kararla ayrılacaktım ailemde biraz destekliyordum şimdi bu durumu bu kadar derinlemesine yaşamazdım ve belkide şimdiye unutmuştum onu şimdi tamamen uyanık bir hasta gibi hissediyorum sanki canlı canlı ameliyat oluyor gibiyim mantıklı bir kadının yapması gerekeni yapıp böyle bir adamla hayat geçmez deyip çekip gitmem gerekiyor ama cesaretim yok anlayacağınız durum karışık kafam karışık umarım hayırlısı ne ise o olur. herkese selamlar

bence hemen kotulemeyelım adamı belkı baska bır sorunu vardır kımseye anlatamadıgı esıne bıle bazen oyle durumlar oluyor kı bız bıle bazen herseyı esımıze soylemıyoruz bende bu taraftan dusunuyum dedım sızın dusunduklerınızı bende dusundum ama bırde bu taraftan dusunmek lazım bana gore

Bir defa bile olsa bir adam eşine şiddet uyguladıysa, bir daha uygulamasa bile o evlilik yalpalıyor.İçten içe unutamıyor kadınlar çektiklerini, her tartışma her kavga tuz biber oluyor yaraya.Arafta kalmak çok kötü, ne evliliği bitirebilirsin ne de evliliğe dayanabilirsin.İşte bu yüzden bazen imreniyorum boşanabilen kadınlara.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

alakasız olacak ama benden sonra yorum yapanları goremıyorum kımseye ozeldden mesajda atamıyorum neden acaba ? nasıl gorecegım yapılan yorumları çok ugrastım bulamadım :18:

canım herşeyin farkındasın aslında tek yapman gereken verdiğin karardan dönmemek,
acıdan ölsende bu işi bitirmek...
çünkü diyorsunki bana şiddet uyguladığında ayrılmalıydım ama yapamadım,
bak olayın üstünden 1 sene geçmiş gene ayrılma noktasına gelmişsiniz ve sen yine kanmışsın ona.
nedense kocanın düzeleceğini sanmıyorum ve sen sürekli bu gel-git ruh haliyle yaşamaya çalışacaksın ve kendini tüketeceksin,
belkide bu arada kazayla bir bebeğin olacak, işte ozaman ayrılmak daha zor olacak.
hakkında hayırlısı neyse o olsun ama bir kadın olarak güçlü olmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…