• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim benden habersiz 45 bin tl kredi çekmiş

ben şok :KK57:
tüm mesajları sabırla okudum baştan sona ama sona gelince böyle bir yazı hiç beklemiyordum açıkçası
geçmişte bir arkadaş da demiş ben kimseye ayrılın demem ama diyecek olsam size derdim diye kesinlikle katılıyorum şu an yazacak bir şey bile bulamadım Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

MErhaba arkadaşdaşlar bir yıldır girmiyorum bir sürü şey yaşadım birazda utandım girmeye hangi yüzle yazacaktım ki.. geçen yılki aldatma olayından sonra dava açtım ve evden taşındım şehir bile değiştirdim. Sonra gittiğim yerde yapamadım çok mutsuzdum gerçekten çok kötüydü.. bu arada açtığım davada maddi manevi tazminat olarak sanırım 30-40 bin alırız dedi avukat. Neyse eşim bu paradan mı bilinmez barışmak istedi. Benimde işime geldi yapamıyordum. TEkrar barıştık. Bir sürü vaadlerde bulundu her zamanki gibi hiç birini yapmadı. Üstüne üstlük bide cinsel hayatımız sıfır noktasında ve alkolu daha da artırmış. Aslında onda da bende de her şey bitmiş. Zorladık boşu boşuna yani ikimizinde işine geldi. ;O para vermekten kurtuldu. Bende hem bitmeyen sonkez denemelerimden birini daha yaptım. Her defasında son şans dersen sonu gelmez böyle işte.. neyse ben şimdi ne yapacağım bir yıl geçti eski delilleri acaba kullanabilir miyim. Ben nasıl akıllanacağım ne yapacağım..
Zina nedeniyle açılan boşanma davalarinda affeden esin dava hakkı yoktur. Yani eski deliller artık bir ise yaramaz eğer affettikten sonraki dönemde sizi aldattigina dair delilleriniz varsa onlar kullanilabilir

Ben eski esimle evlendikten sonrada bir suru borcu oldugunu ogrendim.. 70 000 milyar enistesine bir ev parasi, bilmem kac milyar skg'ya .. aman Allah' im dedim.. birde benim maasimi benden habersiz ceker yerdi.. borclarimi oduyorum derdi.. maas kartima el koydu... Ana ogul ve kardes kendi aralarinda biseyler karistiriyordu.. altinlarim calindi derkenn vazgectim bu evlilikten.. dusunun artik maadiyatci olmadim hic bir zaman ama soyulup sogana cevrildim.. karsimdaki sahizin ne yaptigi belli degildiki.. o degilde bu geri zekalidan ben henuz onunla bosanma asamasindayken, iliskiye giren kadina ne demeli birde kazaren dunyaya gelen cocuga ne demeli.. Allah beni kurtarmis.. bundan iyiki cocuk yapmamisim.. cocugunuz yok bu avantaji iyi degerlendir.. gerci cocugun olmus olsaydi bile, boyleleriyle omur gecmez.. sakladiklari seyler ortaya cikiyo..

Öncelikle çok mantıklı bir bayansınız aşk sarhoşluğundan abuk sabuk yazmadığınız için teşekürler etmek istiyorum arife tarif ne gerek ayan beyan ortada dahada kötü günler gelişmeden kurtarmalısın kendini konuştum durum yine aynı diyorsun bence eminsen herşeyi bitirmişsen ailene dön yoksa eşinin tutumları ileri boyutlara gidebilir fiziksel şiddet gibi Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Merhaba arkadaşlar..
Ben artık inanın hepsini geçtim para çekmesi,alkol alması, hatta aldatması bile hiç biri önemli değil.Sorun şu ki yani sorunum benim bütün bunlara rağmen neden ayrılamıyor olmam. Barışmamızın üzerinden nerdeyse 9 ay geçti ve biz 6 aydır küsüz bana ne bir eş olarak koca olmayı bırak bir insan olarak bile hayatıma bir katkısı yok.zarardan başka. sanırım ciddi anlamda psikolojim bozuk ve yaşama sevincimi kaybettim. Hiç bir şey yapamıyorum hiç bir şeyden zevk alamıyorum. hersey anlamsız geliyor. Aslında durumumun farkındayım taa en başından beri. Hani geri dönerkende mükemmel bir şey beklemiyordum. Peki ben neden bırakamıyıorum. Ciddi anlamda iki kez denedim.Evi terk ettim hatta şehri terk ettim ve aynı kargaşanın içine geri döndüm. Bu nasıl bir psikolojidir. GEçen yıllarda aile danışmanlığı yapan iyi bit psikoloğada gittim. şuan ise başladığım noktadayım ve her defasında gücümün ve yaşam sevincimin azaldığını hissettim. Sanki şuan bitmiş gibi hissediyorum. Hayalleri olmayan umudu olmayan biri gibiyim.Çalışmak zorunda olmasam evden bile çıkmam. Her şey gereksiz gibi geliyor. önceki halimi bilseniz hayat dolu kendini geliştirmeyi seven mutlu olmak için bir şeyler yapabilen biriydim. Bu yeni halimi tanıyamıyorum bilmiyorum yaşla mı ilgili? Yeniden ev bakmaya başladım. Sanırım geldiğinde yine bitecek bu iş ama içimden bir ses bağırıyor "yeterrrr yoruldum kabullen böyle devam et " diye. Gerçekten çok yorgunum. Ne yapacağım ben???????????????

Ruhuna ızdırap ve işkenceyse ve bu evlilik seni tımarhanesine yatıracaksa git hemen boşanma dilekçesi ver ve hayatta ne yapmak istiyorsan onu yap ama karar ver
Merhaba arkadaşlar..
Ben artık inanın hepsini geçtim para çekmesi,alkol alması, hatta aldatması bile hiç biri önemli değil.Sorun şu ki yani sorunum benim bütün bunlara rağmen neden ayrılamıyor olmam. Barışmamızın üzerinden nerdeyse 9 ay geçti ve biz 6 aydır küsüz bana ne bir eş olarak koca olmayı bırak bir insan olarak bile hayatıma bir katkısı yok.zarardan başka. sanırım ciddi anlamda psikolojim bozuk ve yaşama sevincimi kaybettim. Hiç bir şey yapamıyorum hiç bir şeyden zevk alamıyorum. hersey anlamsız geliyor. Aslında durumumun farkındayım taa en başından beri. Hani geri dönerkende mükemmel bir şey beklemiyordum. Peki ben neden bırakamıyıorum. Ciddi anlamda iki kez denedim.Evi terk ettim hatta şehri terk ettim ve aynı kargaşanın içine geri döndüm. Bu nasıl bir psikolojidir. GEçen yıllarda aile danışmanlığı yapan iyi bit psikoloğada gittim. şuan ise başladığım noktadayım ve her defasında gücümün ve yaşam sevincimin azaldığını hissettim. Sanki şuan bitmiş gibi hissediyorum. Hayalleri olmayan umudu olmayan biri gibiyim.Çalışmak zorunda olmasam evden bile çıkmam. Her şey gereksiz gibi geliyor. önceki halimi bilseniz hayat dolu kendini geliştirmeyi seven mutlu olmak için bir şeyler yapabilen biriydim. Bu yeni halimi tanıyamıyorum bilmiyorum yaşla mı ilgili? Yeniden ev bakmaya başladım. Sanırım geldiğinde yine bitecek bu iş ama içimden bir ses bağırıyor "yeterrrr yoruldum kabullen böyle devam et " diye. Gerçekten çok yorgunum. Ne yapacağım ben???????????????

tespitleriniz çok doğu ayrılmak istiyorum fakat olmuyor yapmayacağım diye yeminler edip sözler veriyor fakat şuan kadar bir sözünü bile tutmadı ayaklı yalan makinası gibi bir şey bu durumları anladıktan sonra maddi yönden kendimi geri çektim o da sorun olur zaten şimdi de eve yardım yapmıyorsun diyor ben paraları ne yaptığını açıkla diyorum yani kısır bir döngü içindeyiz o beni suçluyor ben onu gerçekten çok mutsuz ve çıkmazdayım ayrılalım dediğimde sarhoşken kabul ediyor bazen tehdit ediyor önce seni sonra kendimi vururum diyor korkuyorum da ailesiyle ben bunda sürekli mart ayına kadar süren var alkolü bırakacaksın kendine çeki düzen vereceksin yoksa ayrılacağım diyordum dün konuşurken kocanın borcundan eşde sorumlu dedi ayrılırsan benden kredinin yarısını ödersin dedi sonra şaka yaptım yeni aklıma geldi dedi ben tepki gösterince kıvırdı anlayacağın adam beni hayattan bebeklerden her şeyden bıktırdı bir tarafım da seviyor mu acıyor muyum anlayamadım duygularım karışık ve psikolojim iyi değil aile danışmanına gidelim diyorum ben iyim sen git diyor bu şekilde polemiklerle geçiyor hayatımız
Önce alkol tedavisi olsun.Borçtan sen sorumlu değilsin...Yeni evliydim rüyamda kocam bana gizki borcum car diyodu.Sordum saçmalama dedi.Bankalari araştirdim ve 2.000 tl kredi cektigini ogrendim.Bugunun paradiyla 5.000 falandir.Bayildim.Yalana, Benden saklamasina, ruyanda gordum diye saçmaladiğima, naptigini anlatmamasina....ara ara kontrol ederim merkez bankasini.bilir eşim...zavallim maasi azdi hem kira odeyip hem gecinememis hem de babasi calismazken eve katkida bulunmus; yillar sonra söyledi.Nefsini düşünmediğini biliyodum zaten ama yine de tahammul edemem.Sen çok haklidin.Bence sadece alkol dahi boşanma sebebi.Senden alkolik olduğunu gizlemesi de çok üzücü...daha neler sakliyodur.sakin çocuk yapma.

çekemez.

evlilerin eşinden imza gerekiyor kredi çekmek için artık diye biliyorum

düzenleme: yine hortlamış konuya atladık iyi mi

Eşinizin internetten kumar oynadığını düşünüyorum
Bırakamaz, çünkü kaybettiğini geri kazanmaya çalışıyor hatta bu borca yenileri eklenecek
Çok yanlış bir kişi ile evlenmişsiniz. Hiçbir zaman düzelmeyecek insan tipi
Onu kollamakla geçecek ömrünüz, çok yazık

tespitleriniz çok doğu ayrılmak istiyorum fakat olmuyor yapmayacağım diye yeminler edip sözler veriyor fakat şuan kadar bir sözünü bile tutmadı ayaklı yalan makinası gibi bir şey bu durumları anladıktan sonra maddi yönden kendimi geri çektim o da sorun olur zaten şimdi de eve yardım yapmıyorsun diyor ben paraları ne yaptığını açıkla diyorum yani kısır bir döngü içindeyiz o beni suçluyor ben onu gerçekten çok mutsuz ve çıkmazdayım ayrılalım dediğimde sarhoşken kabul ediyor bazen tehdit ediyor önce seni sonra kendimi vururum diyor korkuyorum da ailesiyle ben bunda sürekli mart ayına kadar süren var alkolü bırakacaksın kendine çeki düzen vereceksin yoksa ayrılacağım diyordum dün konuşurken kocanın borcundan eşde sorumlu dedi ayrılırsan benden kredinin yarısını ödersin dedi sonra şaka yaptım yeni aklıma geldi dedi ben tepki gösterince kıvırdı anlayacağın adam beni hayattan bebeklerden her şeyden bıktırdı bir tarafım da seviyor mu acıyor muyum anlayamadım duygularım karışık ve psikolojim iyi değil aile danışmanına gidelim diyorum ben iyim sen git diyor bu şekilde polemiklerle geçiyor hayatımız
bir tanidigimiz eski esinden bosanirken eski esinin borclarinin yarisini odedi. ama eninde sonunda bitti. en azindan o sorumsuz adamdan kurtuldu.

Bu tipler hiç düzelmiyor arkadaşım. Kendine yapacağın en büyük iyilik boşanmak olur. Lütfen bebek yapmadan iyi düşün.

Edit: Boşanmışsınız sanırım :)

Eninde sonunda olacak bu zaten keşke ilk hamlesi olan kredi olayında bitirseydiniz. Evlilik değil ızdırapmış Allah kurtarmış.

merhaba en son eskiden evli olduğum kişiyle problemlerimi yazıyordum. sanırım yeniden yine ihtiyacım oluştu. evet beş yıldır bekarım sonunda boşandım ve özgürüm mutluyum derken bir de baktım tarih tekerürden ibaretmiş. beş yıllık deneyim sonunda yazıyorum genelleme yapmam doğru değil tabi ama bekar yalnız bir kadın olarak payıma düşen acıları aldım. işin garibi yaşadığım her türlü ilişki arkadaşlık sevgililik kız arkadaş ve hatta tadilat için anlaştığım mimarla bile aynı kandırılma hikayesi. Bu gidişatı nasıl değiştirrim bilmiyorum. yaş oldu 45 ve bir arpa boyu yol kat edemedim gibi.. yani işin sonunda aynı değersizlik kandırılmışlık enayilik yalnızlık aptallık acı çaresizlik veee öfke hissediyorum. Psikiyatriye gittim devlette tabi proza ğı bile zorla yazdırdım.Bilmiyorum devlet hastanesi doktoru oldukları için sallaıyorlar mı ya da deliliğime bir ilaç yok da ondan mı yazmıyorlar. bende alkole verdim kendimi geçiçi mutluluk ve çözüm. işin özü neden hala böyleyim ne yapacağım ben izmir'e taşındım burda daha beter oldum. Nereye kaçarsan kaç kendini de götürüyorsun. kendimi nerede bırakmalıyım söyleyin kızkardeşler bana

ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.

Yine bir ise yaramaz oglumuzdan kurtulmak icin bir genc kadinin basini yakalim vakasi.

Cocuk yapmamak cok mantikli bir karar. Ben bosanirdim.

Ekleme: Mesaj 2013'ten kalmaymis ve siz bosanmissiniz. Ben farketmemistim, tebrikler. En dogru karari vermissiniz.

Son düzenleme:
Back