- 4 Ekim 2012
- 16.365
- 31.983
- 798
- Konu Sahibi happiness1
-
Eşim çalışmazsan ayrılırız diyor Burda niye başka konuştunuz. Milleti çatlatmışsınızHayır, yanlış hatırlıyorsunuz. Geçen yil nisandan beri freelance home ofis çalışıyorum. Onun öncesinde 45 saat çalışıyordum.( 14 yıllık mühendisim) İstanbul trafiğini de hesaba katarsanız günün 12-13 saatini dışarıda geçiyordum.
Kocamın parasını yiyorum demişim, yalan değilEşim çalışmazsan ayrılırız diyor Burda niye başka konuştunuz. Milleti çatlatmışsınız
Ya kimi kandırıyorsun kendi paran olsa kocamın parasını yiyorum der misin… çevir kazı yanmasın.Kocamın parasını yiyorum demişim, yalan değilayrıca bakın ne demişim
Sizi inandirmak zorunda değilim ama çok sinir oldum tavriniza. Freelance yurtdışı çalışıyorum ve USD olarak kazanıyorum. Üşenmedim hesabımı paintte düzenledimYa kimi kandırıyorsun kendi paran olsa kocamın parasını yiyorum der misin… çevir kazı yanmasın.
Herkes siz mi ne demek ya. Benim başka başlıklarda tutarsız tutarsız cümlelerim yok. Bunu siz yapmışsınız apaçık ortada. Attığınız belgelerin doğru olduğu ne malum. Ben de size sinir oldum. Sanki çelişki yok da bir tarafımdan uyduruyorum.Sizi inandirmak zorunda değilim ama çok sinir oldum tavriniza. Freelance yurtdışı çalışıyorum ve USD olarak kazanıyorum. Üşenmedim hesabımı paintte düzenledimherkes siz mi hanımefendi?
Çok komiksiniz gerçekten, sizin okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum. Nerde tutarsız konuşmalarım varmış? Burada freelance çalıştığımı, hatta vergilendirme için sahis sirketi kurduğumu falan yazdım birkaç kere. Hesabımda da görüldüğü gibi her ay gayette kazancım yatıyor çok şükür. Ayrıca çalışmayıp kocamın parasını da yiyebilirim ( yiyorum da) bence sıkıntı yok.Herkes siz mi ne demek ya. Benim başka başlıklarda tutarsız tutarsız cümlelerim yok. Bunu siz yapmışsınız apaçık ortada. Attığınız belgelerin doğru olduğu ne malum. Ben de size sinir oldum. Sanki çelişki yok da bir tarafımdan uyduruyorum.
Okuduğumu anlıyorum. Kopyaladığım başlıktaki sayfaları okuyan herkes aynı şeyi düşünmüş ki insanlarla takışmışsınız.oraya evden çalışıyorum yazmamışsınız nedenseÇok komiksiniz gerçekten, sizin okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum. Nerde tutarsız konuşmalarım varmış? Burada freelance çalıştığımı, hatta vergilendirme için sahis sirketi kurduğumu falan yazdım birkaç kere. Hesabımda da görüldüğü gibi her ay gayette kazancım yatıyor çok şükür. Ayrıca çalışmayıp kocamın parasını da yiyebilirim ( yiyorum da) bence sıkıntı yok.
Neden ısrarla anlamak istemediğinizi anlayamıyorum. O başlıkta kimse ile takismadim; kadınlar çalışmak zorunda değil, kadının çalışmama özgürlüğü olmalı dedim. Geçen yıl 6 Ekim'de de aynı şeyi yazmışım çünkü kadın erkek rollerinin farklı olduğunu düşünüyorum. Bana göre koca parasi yemek kötü, aşağılayıcı birsey değil, erkek evi geçindirmek zorunda. Olay bu kadar basit... Şu an çalışmıyor olsam bundan utanmama gerek yok ki, çalışmamak ayıp mı? Ayrıca her başlığa evden çalışıyorum diye etiket yapmak zorunda mıyım?Okuduğumu anlıyorum. Kopyaladığım başlıktaki sayfaları okuyan herkes aynı şeyi düşünmüş ki insanlarla takışmışsınız.oraya evden çalışıyorum yazmamışsınız nedense
Hem çalışıp hem ev işi yapıp hem çocuk baktığınız dönem de evden çalıştığınız dönem miydiNeden ısrarla anlamak istemediğinizi anlayamıyorum. O başlıkta kimse ile takismadim; kadınlar çalışmak zorunda değil, kadının çalışmama özgürlüğü olmalı dedim. Geçen yıl 6 Ekim'de de aynı şeyi yazmışım çünkü kadın erkek rollerinin farklı olduğunu düşünüyorum. Bana göre koca parasi yemek kötü, aşağılayıcı birsey değil, erkek evi geçindirmek zorunda. Olay bu kadar basit... Şu an çalışmıyor olsam bundan utanmama gerek yok ki, çalışmamak ayıp mı? Ayrıca her başlığa evden çalışıyorum diye etiket yapmak zorunda mıyım?
Çocuğum 5 yaşında, 1 yıldan biraz fazla süredir evden çalışıyorum. Matematiksel olarak 2.5 yıl ofise giderken çocuk baktım. (1.5 yil kadar doğumdan sonra ara vermiştim) Şu anda çocuğum anaokulunda, bende o saatlerde hem calisip hemde ev işlerini hallediyorum. Sonrasında çocuğumla ilgilenip o uyuduktan sonra gece çalışmaya devam ediyorum.Hem çalışıp hem ev işi yapıp hem çocuk baktığınız dönem de evden çalıştığınız dönem miydi
Valla her erkek annesi aynı değil. benim annem de kaynana oğlundan bişey istemez hep yapar verir hediye alınca oğlum gerek yok alma siz kendi geçiminize bakın der hatta pahalı hediye olsa kabul etmez zorla veririz Ama benim kaynana da tam tersi oğlunun aile kurdugunu anlamıyor heralde eşimden sürekli kendine kızına torunlarına sunu al bunu al vs diyor sürekli ki paramız çok olmadıgı borcumuz oldugu halde sürekli ister robot süpürge telefon vs otele gidecek otel parası ister paran var mı diye sormadan çocuklara ablasına şunu bunu alıver der herkesin ihtiyacını gidermek zorundaymışız gibi ablasının süpürgesi bozuldu eşime alıver diyo mesela tabi paramız olmadıgı için hiç birini alamadı eşim o yüzden artık çok istemiyor ama gene arada bişeyler ister ama kızlarına kışlık yapıp verir kurbanda etini verir bize bir pişirimlik bişey vermez 100 liralık eriştenin bile parasını ister böyle olunca insanın içinden bişey yapası gelmiyor valla. Anne bana kardeşe hediye vs tabi ki alınır hatta bende annesine almayı düşünüyorum kendi anneme de. Ben nasıl istersem o da almak ister ailesi. Ama bu bizim evimizin bütçesini sarsıyorsa sorun ederim sonuçta ben kendimden kısıyorsam beni zora sokan bi hediye almak zorunda değilim kendi annem de dahil. Zaten öyle bir durumda annem babam fazlasıyla geri veriyor gelince para bırakıyor zorla. Ve kendi parası konusuna katılmıyorum çalışmasa bile eve giren para ortaktır eşine danışması gerekirOğlu olanlara üzülüyorum hakikaten
Ençokta kendime
Ne, nasıl, ne iş yapıyor eşiniz. Nasıl ya evi şak diye almış sizin haberiniz yok muAy şunu yazmazsam içimde kalır
Seninki yine annesine telefon almış, benim eşim 2 yıllık evliyken kizkardesine benden habersiz ev almış
Yoktu canım. Bundan 28 yıl önceNey
Ne, nasıl, ne iş yapıyor eşiniz. Nasıl ya evi şak diye almış sizin haberiniz yok mu
Valla bence de kudursun. Alırken aklı nerdeymiş. Evlense kocasına kendi çocuğuna kalacaktı bunu düşünemedi mi? Yani bu erkekler beyin yerine ne taşıyor çok merak ediyorum? Sonrasında yüzünüze nasıl baktı, açıklaması ne oldu. ben aldım deyip kenarı mı geçti yaniYoktu canım. Bundan 28 yıl önce
Eşim devlette yöneticilik yapıyordu, şu an emekli
Parayı kastediyorsan durumu bayağı iyiydi
Ben şüphelendim sonra ortaya çıktı, hiçbir şey söylemedim
Halâ içimdeki kırgınlık bir kenarda duruyor
Ama
Eşim şu an pişman
Bende zaten bir kaç ay önce görümceye benden habersiz olduğu için helal etmediğimi söyledim
Onun umrundamı?
Hayır
Zaten evlenmedi 60 yaşında
Oğluma ve eltimin kızına kalacakmış
Afedersin şimdi eşim kuduruyor
Eee ne halleri varsa görsünler
Aynen öyle oldu.Valla bence de kudursun. Alırken aklı nerdeymiş. Evlense kocasına kendi çocuğuna kalacaktı bunu düşünemedi mi? Yani bu erkekler beyin yerine ne taşıyor çok merak ediyorum? Sonrasında yüzünüze nasıl baktı, açıklaması ne oldu. ben aldım deyip kenarı mı geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?