E hani maaş kartının peşine düşüyodun sende değil diyekuzum kartım bende onda deil ama kendi parası btıyo ev giderleri iiçin bendn istyo seninki nasıl bttı dyıncee hobaaaaa hesapmı souyosun dye ortalık yıkılıyoo
Canım kusura bakma o zaman sende de var.Harca yani yada harcadım canım onu istedi aldım yedim de.At kenara.haftalık deil hiç harcamazsam aylık oluyor :))) yani ne zman harcar btırırsem yenisi ozman verilıyor
Pes etme sakın eninde sonunda alisacak mecbur.evet bnu bildiğim için zaten alışması lazım işimden çıkmk istemyorum ben kac sene okudum emek verdim.. ama paramı kendım yonetmek istyorum eşimin maaşı evin masrfına kendisine herseye yetiyor
benim eşim kartımı almaz ben ödesemde onun için farketmez ama bana nazaran tutumludur dışarıya giden her kuruş için surat asar ama ben sallamam hamileyken tüm alışverişi kendim yaptım netten adresi verdim eve geldi kargolar kocayla da para gidecek diye suratının derdiyle de uğraşmadımo konuda akıllandım arkadasımla yada annemle ckcam onunla deil kuzum
evet cnm pes etmıcemPes etme sakın eninde sonunda alisacak mecbur.
evet aslında hiç kavgaya girmicen yapcan alışverişini herşey normalmiş gbi davrnacaksınbenim eşim kartımı almaz ben ödesemde onun için farketmez ama bana nazaran tutumludur dışarıya giden her kuruş için surat asar ama ben sallamam hamileyken tüm alışverişi kendim yaptım netten adresi verdim eve geldi kargolar kocayla da para gidecek diye suratının derdiyle de uğraşmadım
hep para hep paraYine mi para??
Aldıkları paraya göre hiç de küçük bir miktar değil. Hele ki hamile haliyle çalışıp 10-20 tl ile gezen bir kadın için.Bu kadar Tantana 75 tl için mi
Eşim arkadaşına 3000 tl verdi 3-5 yıl önce söylemedi bile ki yanında konuşuldu saklamadı da hiç ama ben de çalıştım kazandım o parayı demedim zira sorsa da ver diyeceğimi biliyordu ki verdi
75 tl büyük bir para değil hamilesiniz kendinizi bunun için üzmeye değmez
Bak zaten en zor kısmı halletmişsin kartı ele gecirmissin.ilerledigin yolda geri dönme bir abla tavsiyesi canım.evet cnm pes etmıcem
O zaman evlilik olmuyor amayok cnm eşimin kendi maaşıyla nca evine bakması lazım. ortak yaparsak yne para çok olck yine vercek. benim maaşın evin gderlerine katılmaması lazım anladınmı
eşim ban adyokı sen benim maaşım karışamazsın abime verebilirm dyor kusura bakma ama böylede evlilik olmuyor. evliysek ikimizde maaşımızın hesabını vermeliyiz. o böyle dyınce bende ozman evine adam akıllı bak paran kalırsa ister abıne ver ister babana ister kendin ye dyorum. benim onun maaşına karışmaya hakkım yoksa, eşek gbi çalışıpta evin giderlerine ortak olmakta enayilik olur amaO zaman evlilik olmuyor ama
Sen bizim evde yaşamıyorsun paranı bizim evin giderine kaymazsın ama ben o evde yaşayıp harcamaya ortak olduğum için paramı da o evin giderine katmalıyım
Evde ben de elektrik harcayıp yemek yiyorum ev arkadaşı olsa katılıyor da evli olunca kadının parası kendine adamını eve gibi bir mantık bana ters o zaman adam da parasını istediği gibi harcasın
Kira faturalar ödenmesin
bnde öyle ıstyorum işteVermeyin şu kartlarınızı Yaaa
Allah allah ggerektiginde çıkarıp para verirsiniz ama çalışıpta kocadan harçlık almak nedir
i$ten çikarim desen ama çikma tabiki :)eşim ban adyokı sen benim maaşım karışamazsın abime verebilirm dyor kusura bakma ama böylede evlilik olmuyor. evliysek ikimizde maaşımızın hesabını vermeliyiz. o böyle dyınce bende ozman evine adam akıllı bak paran kalırsa ister abıne ver ister babana ister kendin ye dyorum. benim onun maaşına karışmaya hakkım yoksa, eşek gbi çalışıpta evin giderlerine ortak olmakta enayilik olur ama
cnm bilmiyorum ama hakkımı helal etmıyorum ben çnkü 2 yıldır hem maddi hem manevi sömürüldük bunu tüm akrabalar görüyor eşimde dahilvalla bu aile ye yuardim isi insani verem ederr
ben 8 senedir ugrasiyorum arpa yolu ilelreymedim
insallah sen çozum bulursun ..
muhtaç olsa neyse ihtuyacida yokmus kayiniyin
insallah kayininda esin gibi parasi geçtiginde pesinden komsuyoirdur parasinin
yoksa bildigin enayi oluyorsunuz ..
işim çok iyi kadroya geçicem maaşım 3000 tl ye kdar artıcak 3 ay çift maaş. böyle bi işi bırakmıcamdan emin =)) yemiyo çık dyoi$ten çikarim desen ama çikma tabiki :)
blöf yapsan yemezmi :)