eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

Git maaş kartını al
2 yıldır onda durduğu hata
Gizli gizli abisine verdiği para sana verdiği harçlıktan daha çoksa bu adam o parayı yönetemiyodur net
Ben yönetirim kendi paramı, korkma kardeşime vermem çocuğumun eksiklerini tamamlarım de

elinde kalan para kadar onu borca sokacaksın canım
nefes aldırmayacaksın ki başkasına el altında para vermeye fırsatı kalmasın,

tecrubeyle sabittir.

Cok dogru soyluyosun canim

kızlar bununla ilgli bir suru konum var. ama bu sefer surat asmakla kavgayla deil başka turlu alışması gerek cuma gnu maaş gnu. napıcam ben şimdik?

açık açık söyle canım mesele para değil ben çalışıken eltinin evde rahatla toto büyütmesi.ihtiyacı olsa neyse sakin sakin konuşun orta bulunur gönül isteyince.

evin hesabını erkek yönetir dediğinde eski devirde değiliz eski devirde erkek kadına bakardı çalışmazdı şimdi devir değişti...
deyin...
biraz ağır olacak ama neyse gereksiz gurur (bana göre kapris ego) yapana normal bence

ayrıca eşinize hami,leyim zaten senden ben para isteyeceğim artık bu konuda konuşmak istemiyorum deyin

annem de aynı şeylerden geçti her annemin maaş zamanında kavga ederlerdi... annem 4-5 ay inat etti vermedi babam laf etsede artık kavga gürültü birşey olmuyordu ama o 4-5 ay sürekli bağırış çağrış o dereceydiler birkaç gün sürüyordu küslük

son senelerde hiç proble olmadı
artık çalışmıyor

Ağzına sağlık
Parmaklarına ya da ( :

elinde kalan para kadar onu borca sokacaksın canım
nefes aldırmayacaksın ki başkasına el altında para vermeye fırsatı kalmasın,

tecrubeyle sabittir.
zaten 20.000 tl borc var abisiyle ortak ev yaptırdık. akrabalra 20.000 borc var bize düşen 10.000 biriktirp ödememiz lazım ama hazıranda benim çif maaşlar flan ekime kadar bırıkıyo. ama ben maaşımı yönetmessem seneye maaşım baya yukselcek şimidden kendim yonetmezsem eşim parayı bayaa bol bulcak abisine verir oooofffff

Çok haklısın çalışma ve çalıştığını özgürce harcama konusunda çok hassasım bende çalışıyorum ama senin gibi20,30 lira harçlık almıyorum param hesabımda durur varsa ihtiyaç ordan görürüm.eşimede veririrm.heleki ki kayınlara kayınpederlere yardım falanmış asla buna katlanamam...herkes çalışssın kardeşimm beni hiç ilgilendirmez eller ayaklar tutuyor..bizde biliriz evde oturmasını..

Ben eşime veriyorum kartımı ama böyle sorunlarımız yok diye veriyorum
Atm ye uğrayacaksa çeker, bana da getirir çektiğinden +kartımla beraber.

Seninki gibi eşim olsa bir saniye elletmem maaş kartımı
Bi akıllı o mu sanıyo kendini

Sadece şunu söylüyorum.
O kartı bir kere aldiysan bir daha asla geri verme. Bu kadar.
2 ay 3 ay 4 ay geçer alışır.
Ama tekrar geri verirsen sittin sene boğaz toklugu+30 tl harclikla yaşarsın.
evet bnu bildiğim için zaten alışması lazım işimden çıkmk istemyorum ben kac sene okudum emek verdim.. ama paramı kendım yonetmek istyorum eşimin maaşı evin masrfına kendisine herseye yetiyor

ben de vermem öyle am aıkı aydır benim maaşım bebege gdyor dye verdim. eğer gdicek yer yoksa vermem kartımı flan işte bu ay fazla yok vermek istemyorum ama beyefendi benimle laışverişe çıkmazmış

kızlar bununla ilgli bir suru konum var. ama bu sefer surat asmakla kavgayla deil başka turlu alışması gerek cuma gnu maaş gnu. napıcam ben şimdik?
Hele ki bn hamile olsaydim neler yaptirirdim kocamaa
Maasini vermk istemeseydi bile sirf bu yuzden verirdi uzmemek icin
Esiniz niye bunu ypmiyo anlamadim..

Evde kasa diye bir mantiginiz olsun
İkiniz de esit miktarlar para koyun oraya ve evin tum ihtiyaclari oradan karsilansin
Kasada para bitince yine esit miktarlari ekleyin harcamaya devam edin

Hele ki bn hamile olsaydim neler yaptirirdim kocamaa
Maasini vermk istemeseydi bile sirf bu yuzden verirdi uzmemek icin
Esiniz niye bunu ypmiyo anlamadim..
yok kuzum benim eşim okdar nazik deil işine gelmezse küser valla hiç üzmim demez. sorun çıkarma üzülme der...

ben de vermem öyle am aıkı aydır benim maaşım bebege gdyor dye verdim. eğer gdicek yer yoksa vermem kartımı flan işte bu ay fazla yok vermek istemyorum ama beyefendi benimle laışverişe çıkmazmış
Gidecek yer olmaz mı, benimde var
Kartın sendeyken de aynı alışverişi yapabilirsiniz ki

Evde kasa diye bir mantiginiz olsun
İkiniz de esit miktarlar para koyun oraya ve evin tum ihtiyaclari oradan karsilansin
Kasada para bitince yine esit miktarlari ekleyin harcamaya devam edin
olmaz yine ordan alsa abisine verse nerden bilcem... hesabınıda sorunca kavga ckıyor

yahu yapmayın bu yengesi abisi muhabbetini.75 tl vermiş mi almış mı bence en önemli sorun bu değil ve eşinize bunu söyleyerek sadece olayı daha çok kızıştırır inada bindirirsiniz.Ben de çalışıyorum ve harçlık almak istemiyorum eğer masraflar yetişmezse tabi ki bendeki paradan kullanabiliriz ama öyle maaşı eline vereyim bi de üstüne 30 tl harçlık alayım bu insanla dalga geçmek gibi bişey yani.bence ilk başta kendi haysiyetinizi düşünerek alın maaşınızı elinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…