evet cnm normalmiş gbi maaşımın hepsini karttan cekcem evde biyere koycam yanınada bi defter nereye nekdar harcanıyo yazıcam ve birikm yapıcamÇok haklısın en iyisini yapmışsın eşini de kafana takma, o da alışır hiç üzerine düşme hiç bir şey olmamış gibi davran bak görürsün birikim bile yaparsın
Kalple ne ilgisi var bununvalla aynen öyle canım... bende kabullenemiyorum işte geri adım atmıcam alışması lazım ama kalbınıde kırmak istemyroum
borcumuz var zaten cnm 10.000 kadar o paranın birikip yerine ödenmesi lazımAbisine hayır yapacak diye niye sizin hakkınızı yiyor ? Allahım sinir oluyorum şu sonradan ailesini bulanlara ya. Valla abisine verme konusunda sonuna kadar haklısınız. İhtiyaç olur anlarım ama durumu iyi diyorsunuz. Benim çok zoruma giderdi şahsen. Her gün git çalış keyfen millete para yedir. Kredi filan cekin borca sokun bundan daha iyi.
Ama şöyle düşünün eşine 20 tl para verip 75 tl abiye harcanıyorsa kadın alınmaz mı yani?Bu kadar Tantana 75 tl için mi
Eşim arkadaşına 3000 tl verdi 3-5 yıl önce söylemedi bile ki yanında konuşuldu saklamadı da hiç ama ben de çalıştım kazandım o parayı demedim zira sorsa da ver diyeceğimi biliyordu ki verdi
75 tl büyük bir para değil hamilesiniz kendinizi bunun için üzmeye değmez
bnde öyle dedim grur yapan insan karısının maaşını isteyemez asıl deidmSenden para istemeymezmiş diye gurur yapıyor, ama senin maaş kartından çatır çutur çekerken hiç sorun yok.
Gurur murur hikaye zatenSenden para istemeymezmiş diye gurur yapıyor, ama senin maaş kartından çatır çutur çekerken hiç sorun yok.
Hakkaten yani, abisine 75 tl verse n'olur vermese n'olur?Bu kadar Tantana 75 tl için mi
Eşim arkadaşına 3000 tl verdi 3-5 yıl önce söylemedi bile ki yanında konuşuldu saklamadı da hiç ama ben de çalıştım kazandım o parayı demedim zira sorsa da ver diyeceğimi biliyordu ki verdi
75 tl büyük bir para değil hamilesiniz kendinizi bunun için üzmeye değmez
Aynen katılıyorum,iki somurtur sonra alışır.Para sende dursun, çalışıp para kazandığına göre parayı da yönetebilirsin haliyle... İki somurtur sonra eşinde alışır. Bence yerinde bir davranış sergilemişsin.
bu sadece bu ay için 75 cnm. benim için buyuk bi, para cnku ben hiç bişey lamaıyorum cuzdanımda 20 lirayla 10 lırayla gezıyorum. sadece eşim sıkışmasın dyeAma şöyle düşünün eşine 20 tl para verip 75 tl abiye harcanıyorsa kadın alınmaz mı yani?
Yaptıkları gizli borçlar,harcamalar ortaya çıkmasın diye yedikleri naneler bunlar hep.Gurur murur hikaye zaten
Maksat tüm maaşlar benim yönetimimde olsun
bak konu şöyle abisiyle ikisinin ortak borcu 150 tl bnun hepsini eşim ödemiş. ama her ay bu şekilde anladınmı cnm abisi hiç borcunu düşünmez borç ortak olduğu için eşim öder. sonra para biter ben btun ay cebimdeki 20 lirayla gezerimHakkaten yani, abisine 75 tl verse n'olur vermese n'olur?
Ki al bu 75 tl ile bir işini gör diye vermemiştir, öyle verilecek bir tutar değil. Ee abisi bu kadarcık para istediyse de yok veremem mi desin?
öyle yine aynı yola gtcek evin giderleini bende karşılarsam ona kalcak oda rhat bol vericek abisine eminimOrtak bir hesap açın herkes maaşının yarısını oraya havale etsin. Market, fatura, kredi oradan ödensin. Gerisinide herkes harcasın. Böyle bişey teklif edebilirsiniz.
bak konu şöyle abisiyle ikisinin ortak borcu 150 tl bnun hepsini eşim ödemiş. ama her ay bu şekilde anladınmı cnm abisi hiç borcunu düşünmez borç ortak olduğu için eşim öder. sonra para biter ben btun ay cebimdeki 20 lirayla gezerim
Haklısın, sen de parasız kalıyorsan zor iş.bak konu şöyle abisiyle ikisinin ortak borcu 150 tl bnun hepsini eşim ödemiş. ama her ay bu şekilde anladınmı cnm abisi hiç borcunu düşünmez borç ortak olduğu için eşim öder. sonra para biter ben btun ay cebimdeki 20 lirayla gezerim