- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
kızlar bununla ilgli bir suru konum var. ama bu sefer surat asmakla kavgayla deil başka turlu alışması gerek cuma gnu maaş gnu. napıcam ben şimdik?
yapablirz ama şimdi ksada ben ödersem aayyy bu nasıl erkek aşağılık karısı ödüyor derler. olurmu hiç ayıp olur sevgli kocacığıma =))))Gidecek yer olmaz mı, benimde var
Kartın sendeyken de aynı alışverişi yapabilirsiniz ki
Cebindekinden verse ne bilicen?olmaz yine ordan alsa abisine verse nerden bilcem... hesabınıda sorunca kavga ckıyor
O sallıyo sende inanıyosunyapablirz ama şimdi ksada ben ödersem aayyy bu nasıl erkek aşağılık karısı ödüyor derler. olurmu hiç ayıp olur sevgli kocacığıma =))))
Alisverise giderkn ver gelince al karti bn oyle yapiyom mesela ..yapablirz ama şimdi ksada ben ödersem aayyy bu nasıl erkek aşağılık karısı ödüyor derler. olurmu hiç ayıp olur sevgli kocacığıma =))))
yok cnm eşimin kendi maaşıyla nca evine bakması lazım. ortak yaparsak yne para çok olck yine vercek. benim maaşın evin gderlerine katılmaması lazım anladınmıCebindekinden verse ne bilicen?
Yanlis dusunuyorsun
Kasadan kafasina gore harcayamaz kimse hemen belli olurbiz is arkadaslariyla yurt disina seyahate gittigimizde bu yontemi uygulardik asla acik vermez bu yontem
ne lazım olacakmış olursa o gelirmiş hemen uuuf kuzum laf yetiştiremiyom beni bastırıyo napıcam çözmem lazım ayyy ben para konularını hiç sevmem resmen kendi maaşımın peşine düştüm yaaaa ne saçma yaaa ağlıcam artıkkkO sallıyo sende inanıyosun
Gururlu olsa karısına sadece 20 TL verip insan içine yollamaz ( işe yani ) , bişey lazım olsa alamazsın
Hayat musterek degil mi? Sen maasinla napacaksin?yok cnm eşimin kendi maaşıyla nca evine bakması lazım. ortak yaparsak yne para çok olck yine vercek. benim maaşın evin gderlerine katılmaması lazım anladınmı
Haklı olabilir ama ay boyunca 20 değil bana para ver deyince 20 veriyor anladımAma şöyle düşünün eşine 20 tl para verip 75 tl abiye harcanıyorsa kadın alınmaz mı yani?
Saçmalamışne lazım olacakmış olursa o gelirmiş hemen uuuf kuzum laf yetiştiremiyom beni bastırıyo napıcam çözmem lazım ayyy ben para konularını hiç sevmem resmen kendi maaşımın peşine düştüm yaaaa ne saçma yaaa ağlıcam artıkkk(((
Hayat müşterek ama hayat konu sahibinin eşinin abisiylede müşterek değil sanırım.Ayrıca koca kadına hemde hamile kadına 20-30 TL harçlık vermek ne demek?Hayat musterek degil mi? Sen maasinla napacaksin?
kuzum kartım bende onda deil ama kendi parası btıyo ev giderleri iiçin bendn istyo seninki nasıl bttı dyıncee hobaaaaa hesapmı souyosun dye ortalık yıkılıyooSaçmalamış
Kendimi senin yerine koyuyorum
İşyerinde her personelin doğum günü kutlanıyo
1 kişi 10 TL ama denk gelmişse günler yakınsa 2 kişinin birden kutlanır, 20 şer lira toplanır
20 TL oraya versem, ayvayı yedim yani
Akbilde bitmişse tabana kuvvet mi yapacam ?
İstanbul trafiğindeyiz, kocan ha deyince gelemez. Siz neredesiniz bilmiyorum ama bunların hepsi laf salatası
Seni kandırıyo
Sen daha kendi kartını alamıyosun, adamınkini alsan kıyamet kopar. O bi güzel kandırıyo seni
Benim anladığım 20-30 TL haftalık sanırım.Ki hamile bir bayana bu kadar vermek çok az bence.Canı bişey ister,yada aksi bir durum olur taksiyle hastaneye gitmesi gerekir öyle değil mi?3 yaşındaki kızıma bayramda 20 TL verince o bile almıyor.Haklı olabilir ama ay boyunca 20 değil bana para ver deyince 20 veriyor anladım
Ben 300-500 veriyor sandım hesap yaptım 75 diyor ki istesen bir öğlende harcanır
eşinle alışverişe çıkma bırak maaşın sende kalsın.kızlar sizlere birşey soracağım. biz eşimle ikimiz çalışıyorz. eşimin maaşı kredi ev masrafları v.s. gidyor ama üstüne parası kalıyor... benim maaşımsa mesela eve ekstra bişey alıncaksa ona gider. şimdilik bbek odası bebek kıyafetleri yani bebeğe gdyor. ve ben eşimden 20 lia 30 lira harclık alıyorum. alışverişlerdede eşim yanımda olduğu için o ödemeyi yapıyor..
ama ben eşime para ne cabuk bttı dediğimde kızıyor hesap soruyorum dye. tabi bende abisine verdiği olduğu genelde.. yine onamı veriyor dye sorma gereği duyuyorum(abisinin durumu iyi.. sadece biz iki kişi çalıştığımız için haliyle bizim dha iyi.. eşimde kendince vicdan yapıyor) .
geçen gün eşime dedimki artık maaşımı kendim yönetmek istyorum dedim. bende dursun diğer türlü senden 20,30 lira isteyrek çalışmanın anlamı olmuyor hevesim kaçıyor dedim. oda bana dyoki bsey alınacağı zman ben varken senmi ödüceksin al naparsan yap benimle alışverişe çıkma flan dedi. maaş günü geliyor inanın stres yaaa yine kavga çıkcak dye kızlar yoruldum kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl çözmeliyim. hamile halimle eşimle küs olmak ıstemıyorum para mevzusu dışında hiç bi sorunumuz yok eşim tutumludur savurgan deildir. ama çok vicdanlı olduğu için iyilik yapa yapa abisi tarafından sömürülmeye başladık.
ben artık 2 yıldır sustum artık susamıyorum çünkü eltim evde yatarken ben işe geliyorum eşim abime vermiyorum artık dyo ama benim içiimdeki kurt beni yiyor o yuzden maaşımı evin butcesine katmaya
hiç niyetim yok... evin hesabı erkekte dururmuş, benden para isteyemezmiz. gereksiz bi grur yapıyo.. eşime maaşımı kendim yönetmeyi nasıl kabullendirir alıştırırım çunku şimdi nasıl alışırsa öyle gider bna akıl verin lütfen
evet yaaa ben okula gderken babam bile bna harçlığımı aylık verirdi paran btince iste demezdi. aylık verirdi ben onu ıster harcar ıster brıktırırdım şimdi çalışıyorum 20 lira verıyor harcıyom ben 20 lıramı şuray aharcadım param bttı dyıp istyorum yıne 20 lıra yaa anlamdım zoruma gdyooooooHayat müşterek ama hayat konu sahibinin eşinin abisiylede müşterek değil sanırım.Ayrıca koca kadına hemde hamile kadına 20-30 TL harçlık vermek ne demek?
haftalık deil hiç harcamazsam aylık oluyor :))) yani ne zman harcar btırırsem yenisi ozman verilıyorBenim anladığım 20-30 TL haftalık sanırım.Ki hamile bir bayana bu kadar vermek çok az bence.Canı bişey ister,yada aksi bir durum olur taksiyle hastaneye gitmesi gerekir öyle değil mi?3 yaşındaki kızıma bayramda 20 TL verince o bile almıyor.
o konuda akıllandım arkadasımla yada annemle ckcam onunla deil kuzumeşinle alışverişe çıkma bırak maaşın sende kalsın.