eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

kızlar bununla ilgli bir suru konum var. ama bu sefer surat asmakla kavgayla deil başka turlu alışması gerek cuma gnu maaş gnu. napıcam ben şimdik?

Vermeyeceksin maaşını net bir şekilde. Evlenip hala çocuk gibi harçlık alacaksan işte ayrıl ne farkı avr ki? Yine yokluk çekiyorsun.
Eşine de net ve kararlı söyle. Eğer bizim eve iki maaş giriyor diye rahat rahat evde oturan eltime para yağacaksa ben de çalışmam evde otururum, bana değişen bir şey olmaz yine üç kuruş harçlık alırım. Çok ciddiyim artık maaşım olmasına rapmen çocuk gibi harçlık vereceksen ben de artık çalışmayıp evde keyif sürüp çocuğumu rahat rahat evde büyütürüm diyeceksin.
Çek bence restini.
Koca kadın elalem rahat etsin diye niye gönlünce yaşayamayacakmışsın?
Restse çek restini.
Çocuğun doğunca da mı onun rızkını yedirecek?
Çocuk doğmadan al maaş kartını

olmaz yine ordan alsa abisine verse nerden bilcem... hesabınıda sorunca kavga ckıyor
Cebindekinden verse ne bilicen?
Yanlis dusunuyorsun
Kasadan kafasina gore harcayamaz kimse hemen belli olur:KK66: biz is arkadaslariyla yurt disina seyahate gittigimizde bu yontemi uygulardik asla acik vermez bu yontem

Cebindekinden verse ne bilicen?
Yanlis dusunuyorsun
Kasadan kafasina gore harcayamaz kimse hemen belli olur:KK66: biz is arkadaslariyla yurt disina seyahate gittigimizde bu yontemi uygulardik asla acik vermez bu yontem
yok cnm eşimin kendi maaşıyla nca evine bakması lazım. ortak yaparsak yne para çok olck yine vercek. benim maaşın evin gderlerine katılmaması lazım anladınmı

O sallıyo sende inanıyosun
Gururlu olsa karısına sadece 20 TL verip insan içine yollamaz ( işe yani ) , bişey lazım olsa alamazsın
ne lazım olacakmış olursa o gelirmiş hemen uuuf kuzum laf yetiştiremiyom beni bastırıyo napıcam çözmem lazım ayyy ben para konularını hiç sevmem resmen kendi maaşımın peşine düştüm yaaaa ne saçma yaaa ağlıcam artıkkk :KK43:(((

kızlar resmen kendi kazandığım paranın peşine düşüyorum bu stres ne zaman son bulucak yaa ağlıcam artık eşimle aramı bozmadan bu konuyu halledebilirsem ben yardımcı olan dilesin benden ne dilerse yani :))

Ben onu bunu anlamam.Heleki hamile bir bayanın eline 20 TL vermek ve onu öylece işe gönderebilmek çok saçma.
Kusura bakmayın konu sahibi sizi kirmak istemem ama eşinin maaşına el koyup kuş kadar para ile işe gönderen erkeklerin gururuna tüküreyim ben!

ne lazım olacakmış olursa o gelirmiş hemen uuuf kuzum laf yetiştiremiyom beni bastırıyo napıcam çözmem lazım ayyy ben para konularını hiç sevmem resmen kendi maaşımın peşine düştüm yaaaa ne saçma yaaa ağlıcam artıkkk :KK43:(((
Saçmalamış
Kendimi senin yerine koyuyorum
İşyerinde her personelin doğum günü kutlanıyo
1 kişi 10 TL ama denk gelmişse günler yakınsa 2 kişinin birden kutlanır, 20 şer lira toplanır
20 TL oraya versem, ayvayı yedim yani
Akbilde bitmişse tabana kuvvet mi yapacam ?
İstanbul trafiğindeyiz, kocan ha deyince gelemez. Siz neredesiniz bilmiyorum ama bunların hepsi laf salatası
Seni kandırıyo
Sen daha kendi kartını alamıyosun, adamınkini alsan kıyamet kopar. O bi güzel kandırıyo seni

Saçmalamış
Kendimi senin yerine koyuyorum
İşyerinde her personelin doğum günü kutlanıyo
1 kişi 10 TL ama denk gelmişse günler yakınsa 2 kişinin birden kutlanır, 20 şer lira toplanır
20 TL oraya versem, ayvayı yedim yani
Akbilde bitmişse tabana kuvvet mi yapacam ?
İstanbul trafiğindeyiz, kocan ha deyince gelemez. Siz neredesiniz bilmiyorum ama bunların hepsi laf salatası
Seni kandırıyo
Sen daha kendi kartını alamıyosun, adamınkini alsan kıyamet kopar. O bi güzel kandırıyo seni
kuzum kartım bende onda deil ama kendi parası btıyo ev giderleri iiçin bendn istyo seninki nasıl bttı dyıncee hobaaaaa hesapmı souyosun dye ortalık yıkılıyoo

Haklı olabilir ama ay boyunca 20 değil bana para ver deyince 20 veriyor anladım

Ben 300-500 veriyor sandım hesap yaptım 75 diyor ki istesen bir öğlende harcanır
Benim anladığım 20-30 TL haftalık sanırım.Ki hamile bir bayana bu kadar vermek çok az bence.Canı bişey ister,yada aksi bir durum olur taksiyle hastaneye gitmesi gerekir öyle değil mi?3 yaşındaki kızıma bayramda 20 TL verince o bile almıyor.

kızlar sizlere birşey soracağım. biz eşimle ikimiz çalışıyorz. eşimin maaşı kredi ev masrafları v.s. gidyor ama üstüne parası kalıyor... benim maaşımsa mesela eve ekstra bişey alıncaksa ona gider. şimdilik bbek odası bebek kıyafetleri yani bebeğe gdyor. ve ben eşimden 20 lia 30 lira harclık alıyorum. alışverişlerdede eşim yanımda olduğu için o ödemeyi yapıyor..

ama ben eşime para ne cabuk bttı dediğimde kızıyor hesap soruyorum dye. tabi bende abisine verdiği olduğu genelde.. yine onamı veriyor dye sorma gereği duyuyorum(abisinin durumu iyi.. sadece biz iki kişi çalıştığımız için haliyle bizim dha iyi.. eşimde kendince vicdan yapıyor) .

geçen gün eşime dedimki artık maaşımı kendim yönetmek istyorum dedim. bende dursun diğer türlü senden 20,30 lira isteyrek çalışmanın anlamı olmuyor hevesim kaçıyor dedim. oda bana dyoki bsey alınacağı zman ben varken senmi ödüceksin al naparsan yap benimle alışverişe çıkma flan dedi. maaş günü geliyor inanın stres yaaa yine kavga çıkcak dye kızlar yoruldum kavgasız gürültüsüz bu işi nasıl çözmeliyim. hamile halimle eşimle küs olmak ıstemıyorum para mevzusu dışında hiç bi sorunumuz yok eşim tutumludur savurgan deildir. ama çok vicdanlı olduğu için iyilik yapa yapa abisi tarafından sömürülmeye başladık.

ben artık 2 yıldır sustum artık susamıyorum çünkü eltim evde yatarken ben işe geliyorum eşim abime vermiyorum artık dyo ama benim içiimdeki kurt beni yiyor o yuzden maaşımı evin butcesine katmaya
hiç niyetim yok... evin hesabı erkekte dururmuş, benden para isteyemezmiz. gereksiz bi grur yapıyo.. eşime maaşımı kendim yönetmeyi nasıl kabullendirir alıştırırım çunku şimdi nasıl alışırsa öyle gider bna akıl verin lütfen
eşinle alışverişe çıkma bırak maaşın sende kalsın.

Hayat müşterek ama hayat konu sahibinin eşinin abisiylede müşterek değil sanırım.Ayrıca koca kadına hemde hamile kadına 20-30 TL harçlık vermek ne demek?
evet yaaa ben okula gderken babam bile bna harçlığımı aylık verirdi paran btince iste demezdi. aylık verirdi ben onu ıster harcar ıster brıktırırdım şimdi çalışıyorum 20 lira verıyor harcıyom ben 20 lıramı şuray aharcadım param bttı dyıp istyorum yıne 20 lıra yaa anlamdım zoruma gdyoooooo

Benim anladığım 20-30 TL haftalık sanırım.Ki hamile bir bayana bu kadar vermek çok az bence.Canı bişey ister,yada aksi bir durum olur taksiyle hastaneye gitmesi gerekir öyle değil mi?3 yaşındaki kızıma bayramda 20 TL verince o bile almıyor.
haftalık deil hiç harcamazsam aylık oluyor :))) yani ne zman harcar btırırsem yenisi ozman verilıyor

Onun karısı da çalışsın yahu ne alaka. Daha çok kazanıyorsanız onların cebinden çıkmıyor ya alın terinizle kazanıyorsunuz.

X