eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

Sizin önce eşinizi erkeğin parası sorulmaz kafanızdan çıkarmanız lazım. Erkeğinki sorulmazsa kadınınki hiç sorulmaz. 1 ay siz 1 ay eşiniz evin giderlerini öderse 2 ayda1 büyük miktarda para verir.

ay Allahım yaaa bizde aynı her ay kavga para bttı dyo ben başlıyorum söylenmeye nereye harcadık v.s. dye allahım yaa çıldırmamak elde deil inan ki şimdi nasıl rahatmısın
Rahatım valla arkadaşım hem de çok. Kendimi aptal gibi hissediyordum.ailesine verdiği parayla 2 araba alırdım hemde sıfır düşün yani nasıl para akittigini ailesine .Şimdi kafam rahat ne yaparsa yapsın diyorum.ben kendimden çocuklarından kısardim o ailesine para verirdi.bazisini duyar bazısıni bilemezdim. Elim kaynanam popo buyutsun evde keyif yapsın ben calisayim 2 çocukla .işin kötü tarafı babasinin emekli maaşı var abısının 8 tane evi var.sikisinca onlar ellerindekinden olmadan bizden istiyorlardı. Niye çünkü biz 2 maaşız ya .k.peder diğer oğullarına acıyor ama bize 2 maaş siniz diyordu.simdi onlarla da arami açtım bilmiyorlar kartımi aldigimi. Hiç umrumda değil valla .hem benim paramla keyif yapsınlar vermeyiniz arkamdan kırk dedikodu.

Rahatım valla arkadaşım hem de çok. Kendimi aptal gibi hissediyordum.ailesine verdiği parayla 2 araba alırdım hemde sıfır düşün yani nasıl para akittigini ailesine .Şimdi kafam rahat ne yaparsa yapsın diyorum.ben kendimden çocuklarından kısardim o ailesine para verirdi.bazisini duyar bazısıni bilemezdim. Elim kaynanam popo buyutsun evde keyif yapsın ben calisayim 2 çocukla .işin kötü tarafı babasinin emekli maaşı var abısının 8 tane evi var.sikisinca onlar ellerindekinden olmadan bizden istiyorlardı. Niye çünkü biz 2 maaşız ya .k.peder diğer oğullarına acıyor ama bize 2 maaş siniz diyordu.simdi onlarla da arami açtım bilmiyorlar kartımi aldigimi. Hiç umrumda değil valla .hem benim paramla keyif yapsınlar vermeyiniz arkamdan kırk dedikodu.
aynen benım kayınpederde abiden para ıstemıyor bız ıkı maaşız dye bızden ıstyor eltı evde popo buyutsun bız çalışalım herseyı bız odeyeleım e ne anladım ben o işten bende ayırdım cnm yaa bundan sonra boyle yanı en azından kendı paramı kurtarım o kendı parasını naparsa yapsın

Bir ay sen bir ay ben öderim yerine, aylık masraf 1600 tl mi ben bundan sonra uzun bi süre masrafa karışmam, sadece bebeğimizin ihtiyaçları için harcama yaparım derim... Biraz serti görsün eşiniz...
Erkeğe sorulmazı görsün biraz...

bi para kutunuz olsa, parayı birleştirip koysanız. masrafları içeriden çıksanız kalan parayı paylaşsanız olmuyor mu?

Konu sahibi ortak bir havuz falan demiyor eşimden 20 30 lira harçlık alıyorum diyor. Ayrıca benim maaşımın idaresi bendedir ama her ay eşimle aynı katkıyı yaparım hatta fazlasını yaparım kazandığımız para eşit. Kalan paradan ne kadarının birikim ne kadarının harçlık olması gerektiğini bilmeyecek miyim. Ya ayrı Bi hayatı olmayacak mı insanın dışarı çıkmayacak mı eşinden ayrı. 20 30 lira harçlık da neymiş çocuk mu Kocaman insan.rezil mi olsun. Maaşımı eşime verip ondan harçlık alamam kim ne düşünürse düşünsün karşıyım
Size hicbirsey soylenmedi neden celallendiniz anlamadım.
Ayrıca benim bu mesajımda kocandan harçlık al falan da yazmıyor dikkatli okuyun lütfen. Kimse size maasinizi kocaniza verin demedi. Benim mesajimda yazani çok yanlış anlamissiniz.
Siz yine kendi kazandiginizi kendiniz harcamaya gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

75 tl açığı buldunuz mu bravo. . Ya bende çok hevesleniyorum böyle parasının hesabını bilenlere benhiç bilemiyorum aylık ne kadar harcama yapıyorum onu bile bilmiyorum.

Abi kardes arasında 75 tl nin bence lafı olmaz.. başka zamanda abisi size yardım eder bu kadar kafaya takmayın bence.

Kocana güvenmiyor musun vermiyorum diyormuş adam işte daha niye inanmıyorsun hamile halinle kendi kendine takıntı yapıyorsun? bebişine yazık hem

Abi kardes arasında 75 tl nin bence lafı olmaz.. başka zamanda abisi size yardım eder bu kadar kafaya takmayın bence.

Bende hesabımı çok iyi bilirim ama arkadaşın biraz fazla....
Sanırım konunun tamamını okumadınız. Konu sahibinin eşi, konu sahibinin maaşını elinden alıp 20-30 lira harçlık veriyormuş. Karısına, karısının kazandığı paradan 20 lira veren adam için abisine 75 lira vermek çoktur evet. Lafı da edilir.

X