Eşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldum
Tabiki çok kızdı bana hırsız muamelesi yaptın dedi. Ve biriken tüm paranın yarısını da benim hesabıma gönderip ben de 1 kuruşunun bile kalmasını istemiyorum dedi.
Şuanda evde 2 yabancı gibiyiz.benimle konuşmuyor.
O kadar üzüldüm ki ,anlatamam sizlere. Ben 20 yıl onun düzenine uydum.Hoşlanmadım ama katlandım.evet boşa harcamadı,ama biz de kullanamadık.Bana göre bu hayat değildi.
Şimdi bakıyorum beni hiç anlamıyor ben ne ona hırsızsın diyorum,ne de hak yedin diyorum.sadece artık bu düzen beni yordu.biriktirmek istemiyorum diyorum.üstelik kendi paramı
Ben olsam sanırım şöyle düşünürdüm.eşim benim için 20 yıl katlanmış,biraz da ben ona katlanayım,onun istediği gibi olsun biraz da,ne kadar daha yaşayacağız sanki;(
Para bizim evin temeliymiş meğer,ortak para gidince aramızda bir bağın olmadığını düşünüyor.ortak hareket edemeyeceğiz bu da ayrılığa gidecek herşey sorun olacak diyor.
Halbuki en son sorun olacak şey para olmalı.
Umarım bunun çok da önemli.birşeu olmadığını biran önce anlar.Ama ben evlendiğimden bu yana ilk defa bu ay paramı ona göndermicem.
Allah herkese huzur mutluluk versin.Destek olan herkese çok teşekkür ederim