Inanamiyorum ya evliligin surmesi senin maasini ona verip vermemene mi bagli yani. Adamin gozunu para burumus eninde sonunda kabul edecek illaki de bu durum bence maasdan da öte birsey. Bak borç olur anlarim zor zaman olur amenna hayat muşterek ama birikmisi var sana hicbirsey aldirmiyor ustune maasini yatirmassan ayrilikla tehdit ediyor. Bence ayrilmaz hele ki paraya bu kadar duskun adam buna cesaret edemez blöf atiyor vazgec diye bence.Kızlar eşim benimle nihayet konuştu böyle birşeyi kabul etmedini söyledi,ben de artık pars konusunda onunla muhatap olmak istemediğimi buna beni kendi davranışlarının mecbur bıraktığını söyledim.Çünkü ne zaman parayla ilgili bir isteğim olsa kızar küser kırar ve konuşmazdı..
Kendi paramı kendim yöneticem dedim.o da bunun zamanla ayrılığa sebep olacağını söyledi.Yani evde koca olarak onun yönetmesi gerekiyormuş.Eğer senin sevgin paraya bağlıysa bu sebeple ayrılık oşacaksa sana asla dur demem dedim.böyle birisi zaten yanımda olmasın dedim.Bu konuşmaları yaptıktsn sonra gece alt katta misafir yatak odasında yatmış.Sabah kahvaltıya geldi ama sadece çocuklarla konuşuyor geri adım atmayacağım ama evdeki huzursuzluk da çok kötü ya..kolay olmayacağını biliyordum.umarım çok uzun sürmez
Zaten insan bu yuzden ciddi ciddi ayrilmaya kalksa sahsen ben derim adami taniyamamisim 3 kurus maaslik degerim varmis gozunde diye.
Gaza getirmek istemiyorum sizde durum farklidir belki ama karisindan maasini isteyen adam adam degildir gozumde ha ben veririm alir o ayri ama o isteyemez ya insan gururuna yediremez heleki birde bunun icin kusecek insanda biraz erkeklik gururu olur.