- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Shewolf hayirli olsun. Umarim hersey istedigin gibi olur. Amacimiz sana yol gostermekti. Hepimiz seninle birlikte cok uzulduk. Burada cogu kadinimiz bu yollardan gecti, biri de benim. Tek basina cocuk buyutmenin nasil birsey oldugunu iyi biliyorum. Bebegimi kucagima aldigimda 34 yasindaydim. Cok genc degildim. Ayrildigimda da 42 yasimdaydim. Sadece maddi olarak bakabilmek kafi olmuyor, hem anne hem baba olmak kolay degil. Ayda iki kez 30 saat babanin gormesi ile de olmuyor. Ve cocuk buyudukce sorunlari da katlanarak buyuyor.
Dilerim hersey gonlunce olur. Dilerim esin ergenlik yasindan bir an once cikip sorumluluklarini alir. Cunku senin tek basina halledebilecegin bir sey degil evlilik. Tek tarafli fedakarlikla olmaz. Ve umarim esin artik daha seffaf davranir, gizlisi saklisi olmaz. Hayirli olsun.
Dilerim hersey gonlunce olur. Dilerim esin ergenlik yasindan bir an once cikip sorumluluklarini alir. Cunku senin tek basina halledebilecegin bir sey degil evlilik. Tek tarafli fedakarlikla olmaz. Ve umarim esin artik daha seffaf davranir, gizlisi saklisi olmaz. Hayirli olsun.