Eşim çok istediği için kabul ettim ve 30 yaşım 2 ay sonra bitiyor. Ertelemek benim için hem biyolojik hem psikolojik olarak yıl geçtikçe zorlaştıracak. 5 çocuk var 6. Yı istiyormusum gibi tepki gosyermissiniz. Ayrica kocam olmasa bile çocuğuma bakabilecegimi çalıştığımı belirttim birkaç yerde. Borç olayına gelirsek kocamın sorumsuzluğu hakkında haklısınız zaten bunu da daha önce konuşmuştuk burada. Ya duzelecek ya bu diyardan gidecekAdamin almak istedigi telefon piyasaya 9.700 den girecek yahu hadi bir alti deden zaten 5000
Size 5000 soyleyemedigi icinmi bosanmaya karar vermis bosanmayi birakin mal paylasimina kadar ince ince hesabini yapmis
Birde simdi size girisicem ben kusura bakmayin epeydir okuyorum ama yazmak istemedim anlattiginiza bayagi borc var onune ardina bakmadan harcayan sorumsuz bir koca var en ufak sıkıda bosanalim diyen ve bayagi bayagi bunuda yapabilecek karakterde biri olduda oldu bayagida cekisecek bir adam siz mamanin 800 gr nin 120 tl bezin 60 tl oldugu bir ulkede cocuk diye niye bu kadar israrcisiniz bunun daha neleri neleri var
Bayagi bayagida istiyorsunuz yaziminizdan Allah gonlunuze gore versin insallah
Banada kizmayin ama ya bizler cok cesaretsiziz ya sizler trolluyosunuz veya abartiyorsunuz para borc olaylarini diye dusunuyorum bu ve benzeri kinulari okurken sahsim adina cesaret edemezdim
Çocuk olunca da çocuğum için biraz daha sabretmeliyim deniyor görüldüğü üzere. Siz daha çocuk yokken boşanmayı göze alamıyorsunuz sorumsuz ve sizi hemen gözden çıkarabilen eşinizden . Diğer türlüsu daha da zorEşim çok istediği için kabul ettim ve 30 yaşım 2 ay sonra bitiyor. Ertelemek benim için hem biyolojik hem psikolojik olarak yıl geçtikçe zorlaştıracak. 5 çocuk var 6. Yı istiyormusum gibi tepki gosyermissiniz. Ayrica kocam olmasa bile çocuğuma bakabilecegimi çalıştığımı belirttim birkaç yerde. Borç olayına gelirsek kocamın sorumsuzluğu hakkında haklısınız zaten bunu da daha önce konuşmuştuk burada. Ya duzelecek ya bu diyardan gidecek
Bu arada test yaptın mı bat geçti yazmıştın merak ettim?Eşim çok istediği için kabul ettim ve 30 yaşım 2 ay sonra bitiyor. Ertelemek benim için hem biyolojik hem psikolojik olarak yıl geçtikçe zorlaştıracak. 5 çocuk var 6. Yı istiyormusum gibi tepki gosyermissiniz. Ayrica kocam olmasa bile çocuğuma bakabilecegimi çalıştığımı belirttim birkaç yerde. Borç olayına gelirsek kocamın sorumsuzluğu hakkında haklısınız zaten bunu da daha önce konuşmuştuk burada. Ya duzelecek ya bu diyardan gidecek
Hayırlı olsun canım sevincini yaşa stres yapma Allah büyük gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah (darısı bana ve tüm olmayanlara isteyenlere)Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim yani eşim bana boşanma mevzusu yaptığında da hamileymisim zaten. Dün adetim gecikmisti,sabah test yaptım tekrar Eki Görüntüle 2209239
Hayırlı olsun canım sevincini yaşa stres yapma Allah büyük gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah (darısı bana ve tüm olmayanlara isteyenlere
Amin, şu an boş boş oturuyorum öylece düşünüyorum. Sevinsem mı bilemedim
Amin inşallah, çok tesekkur ederimHayırlı olsun.. Sana yoldaş arkadas olsun. Hayirli evlat olsun..
Akşam soyleyecegim canimEşine söyledin mi ne tepki verdi durum nedir şuan için?
Herşey yoluna girer inşallah huzurla doğuma girmeni dilerim canımAkşam soyleyecegim canim
Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim yani eşim bana boşanma mevzusu yaptığında da hamileymisim zaten. Dün adetim gecikmisti,sabah test yaptım tekrar Eki Görüntüle 2209239
Hayırlı olsun :) şu dönemde böyle bir durum içinde öğrenmeniz belki sizi sevindirmedi ama olan olmuş eşiniz kesinlikle boşanmak istemeycek tabiki umarim adamin hayatinda biri yokturda size ve bebeğinize bir ömür sadik kalirBugün sabah hamile olduğumu öğrendim yani eşim bana boşanma mevzusu yaptığında da hamileymisim zaten. Dün adetim gecikmisti,sabah test yaptım tekrar Eki Görüntüle 2209239
Haber verecegim canım yarın yazarım en geç size deCanım herşey düzelir uzulme bak aylardır beklediğin haber tam bunların üstüne gelmiş vardır vunda da bir hayır belki eşinin kafası karışıktır bilmiyorum ama düzelebilir eşine söylediğinde ne tepki verecek acaba belki de çok sevinecek bizi de haberdar et lütfen
Eşim çok istediği için kabul ettim ve 30 yaşım 2 ay sonra bitiyor. Ertelemek benim için hem biyolojik hem psikolojik olarak yıl geçtikçe zorlaştıracak. 5 çocuk var 6. Yı istiyormusum gibi tepki gosyermissiniz. Ayrica kocam olmasa bile çocuğuma bakabilecegimi çalıştığımı belirttim birkaç yerde. Borç olayına gelirsek kocamın sorumsuzluğu hakkında haklısınız zaten bunu da daha önce konuşmuştuk burada. Ya duzelecek ya bu diyardan gidecek
Amin inşallahÇocuk bakmak maddiyatın ötesinde şeylerde gerektiriyor, Madden ve manen yardimci bir eş çocuk yetiştirirken en kadar onemli sizde yasayip göreceksiniz inşallah
Bebeğiniz hayirli olsun, dilerim eşiniz sorumluluklarının farkında varır bu süreçte, sağlikli rahat bir hamilelik yaşarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?