Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Shewolf hayirli olsun. Umarim hersey istedigin gibi olur. Amacimiz sana yol gostermekti. Hepimiz seninle birlikte cok uzulduk. Burada cogu kadinimiz bu yollardan gecti, biri de benim. Tek basina cocuk buyutmenin nasil birsey oldugunu iyi biliyorum. Bebegimi kucagima aldigimda 34 yasindaydim. Cok genc degildim. Ayrildigimda da 42 yasimdaydim. Sadece maddi olarak bakabilmek kafi olmuyor, hem anne hem baba olmak kolay degil. Ayda iki kez 30 saat babanin gormesi ile de olmuyor. Ve cocuk buyudukce sorunlari da katlanarak buyuyor.
Dilerim hersey gonlunce olur. Dilerim esin ergenlik yasindan bir an once cikip sorumluluklarini alir. Cunku senin tek basina halledebilecegin bir sey degil evlilik. Tek tarafli fedakarlikla olmaz. Ve umarim esin artik daha seffaf davranir, gizlisi saklisi olmaz. Hayirli olsun.

Hamileymissiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin
Tek basina tabiki buyutursunuz tum sorumluluk sizde kazanc belli fedakarlik belli olacak beklenti olmayacak sorumlulugunuz cocuk ve kendiniz olacak

Hic sormadan harcayan asla refahindan geri durmayan yarin lahusalikta hic dusunmeden sulaleyi eve doldurabilecek corabini toplamaktan aciz az bise diyince hizmet etmeyeceksen niye evlendik diyen bir adamla buyutmek zor dedik adam toparlanmadan acele edilmese keske o agir gelir dedik tepkilenmenize gerek yok

Bir kesim var artik zaten kimseninki yurumuyor bari cocugum olsun yrn belki bosaninca evlenememde onunla hayatima devam ederimci saygi duyuyor anliyorum hemcinsim olarak lakin cocuk acisindan ayni kulvarda bakamiyorumda

Neyse insallah o sihirli degnek bebekle deger evliliginize
Gule gule buyutun

Hayırlı olsun #shewolf15. Her serde vardır bir hayir. Bu iki durumun üst üste gelmesinde mutlaka vardır bir güzel taraf. Ama sen duruşunu lütfen bozma. Inşallah eşinle yasadigin ve eşinin kendi içinde yasadigi durumlar bir an evvel düzelir de bu guzel haberin tadını çıkarmaya başlarsın. Sonuc her ne olursa olsun Sen ve bebeğin için en iyi ve doğrusu olacak. Yüreğini ferah tut.

Maddi açıdan sorumsuz davranan ve bu konuda kendine güvenmeyen erkek tipleri Baba olacacığını duyunca panik olur ve iyice saçmalar. Konu sahibi bilgi vermemiş henüz ama bu habere çok sevineceğini düşünmüyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Her durumda siz kendinizi korumaya bakın . Artık iyice hassas bir döneme girdiniz . Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin . Eşinizide ıslah etsin

Hayırlı olsun. İnşallah bebek her şeyi değiştirir, size bolca huzur getirir. Bu dönemde stresten, sıkıntıdan uzak durmayı unutmayın. Sağ salim kucagınıza almakta nasip olur inşallah

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum size ...

Kızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor

Hayırlı ugurlu olsun shewolf15.. Sana eşine ders vermeni öneririm. Ben bu çocugu aldırıcam çünkü sen benımle mutlu olmadıgını söylemiştin böyle bi yuvada çocuğumu büyütmiycem de. Bu kadar sevinen adam korkudan deliricektir. ve bıraz süründürmeni tavsiye ederim. Sende keyfini sür canım

Kızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor
Aslında esinizin hakettiği hamile olduğunuzu söyledikten sonra, benimle bosanma fikrini bu kadar kolay geçirdiğin için bu cocugu aldırmayı düşünüyorum deyip birkac korku yaşatmaktı ama neyse...
İnşallah boyle devam eder eşiniz..

Çok haklı yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…