Hamileymissiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza alinEşim çok istediği için kabul ettim ve 30 yaşım 2 ay sonra bitiyor. Ertelemek benim için hem biyolojik hem psikolojik olarak yıl geçtikçe zorlaştıracak. 5 çocuk var 6. Yı istiyormusum gibi tepki gosyermissiniz. Ayrica kocam olmasa bile çocuğuma bakabilecegimi çalıştığımı belirttim birkaç yerde. Borç olayına gelirsek kocamın sorumsuzluğu hakkında haklısınız zaten bunu da daha önce konuşmuştuk burada. Ya duzelecek ya bu diyardan gidecek
Benim koca da kendine 1 çorap almaz ,giydiğini 10 yıl giyerBenimki bende zaten onunkilere el koyacagim kardeş bıktım lüks marka takintilarindan paşa az milletin adamları gibi yaşamayı bir ogrensin
Hayırlı olsun canım benim rabbim bebeğini sana bağışlasın çok sevindim her bebek rizkiyla ve hayriyla gelir :)Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim yani eşim bana boşanma mevzusu yaptığında da hamileymisim zaten. Dün adetim gecikmisti,sabah test yaptım tekrar Eki Görüntüle 2209239
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum size ...borclar beraber odenecekmis yok ya!!! akilliya bak sen. hem sizin kaniniza girmis hemde size mi odettirecek. sakin ha sakin dil dokme yalvarma. hicbir yorum yapma bekle. o dava acmadan da acma. eger dava acarsa topla tum esyalarini ailenin evine git. odesin borclari. madem kaldiramayacagi bir yukun altina girmis bedelini odeyecek. yalvarip degerini dusurme kardesim sakin.
Kızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor
Aslında esinizin hakettiği hamile olduğunuzu söyledikten sonra, benimle bosanma fikrini bu kadar kolay geçirdiğin için bu cocugu aldırmayı düşünüyorum deyip birkac korku yaşatmaktı ama neyse...Kızlar eşime söyledim afalladi inanmadı testi gösterdim çıldırmış olabilir çok mutlu çayı bile içme zararlı diyor önüme meyve süt taşıyıp duruyor
Çok haklı yapabilirsinHayırlı ugurlu olsun shewolf15.. Sana eşine ders vermeni öneririm. Ben bu çocugu aldırıcam çünkü sen benımle mutlu olmadıgını söylemiştin böyle bi yuvada çocuğumu büyütmiycem de. Bu kadar sevinen adam korkudan deliricektir. ve bıraz süründürmeni tavsiye ederim. Sende keyfini sür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?