Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve sende inandın öyle mi ?Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
5 bin lira için mi bunca tantana ve dört dörtlük eşini gözden çıkarma? Yeni telefon almaya kalkıyor bir de, bir yuvanın değeri 5 bin lira mı?5 bin bana pek inandırıcı gelmedi....
5 bin lira için mi bunca tantana ve dört dörtlük eşini gözden çıkarma? Yeni telefon almaya kalkıyor bir de, bir yuvanın değeri 5 bin lira mı?
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama 5 bin diyerek özrü kabahatinden büyük oluyor ben olsam bi düşünürüm bu yuvanın ve benim değerim 5 bin lira mı diye offf gerçekten çok saçma yaaa adam hala dürüst değilBorç yaptığı kesin de, tepki almamak için 5 bin dedi bence.
Baska birine dair en ufak suphe uyandıracak birşeyi olmadı telefon eve gelmeme gecikme vb.Çocuk yapmaya çalışırken neden birden bire adam böyle olabilir ki? Aklıma başka kadın olabileceği geldi,var mı böylr bir şüpheniz?
Kal, etme gitme demedim canım iki günde 180 derece döndüOrtada hiç bi sebep yokken gelip mutsuzum evlilik bana göre değil diyen adam beni sevmiyo derim. Eşim gelip böyle bişey dese bana tmm o zaman git evden derim. Madem mutsuzmuş ben istiyorum diye yanımda kalmasını kabul etmem. Borçları ödeme kısmına gelincede tek kuruş vermem madem ayrılmak istiyo ödesin borçlarıda.
başından sonuna kadar okudum kişiliğinize tavirlariniza hayran kaldim gerçekten bende biri olduğuna dair şüphelenmemiştim eşinizden belliydi maddi bir durum olduğu bende 14 aylık evli olduğum için o kadar empati yaptım ki sizinle çok uzuldum ama olsun tatlıya bagalnsjn inşallah kusursuz insan yok. olur böyle ufak hatalar belli ki yaptığından da pişman takdir ettim siziBaska birine dair en ufak suphe uyandıracak birşeyi olmadı telefon eve gelmeme gecikme vb.
Bu güne kadar zaten hicbirsey için kıyamet koparan biri olmadım ki davranışı çok yersiz o yuzden. Her zaman sesimi yukseltmeden ve ağzımı bozmadan sakin sakin konuşan biriyimdirEşiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmişe benziyor. Normalde çıkıp bu borcu söylese çok tepki gösterecektiniz. Ama boşanmayi öne sürüp sonra borcu söyleyince "yaa bunun için mıydı soyleseydin ya bana" moduna getirdi.
Dokum alacagim canım son 6 ayın5 bin tl yi ne yapmış sordun mu. sadece 5 bin olduğuna emin misin. Bankaya gidip dökümü al bence
Bu durumda beni iyice bir kendime getirdi o merak etmeyin, kendi ayağına sıktıEşinize yasal haklarınızı ve mehirinizi istediğinizi söyledikten sonra tavrı değişmiş.Tek başına yaptığı borçları ödeyemeyeceğini üstüne dımdızlak ortada kalacağını anlamış olmalı.Arkadan iş çevirme,birşeyleri habersiz yapıp edip ondan sonra bu şekilde mutsuzum boşanalım gibi şeyler söylemesi sizin güveninizi kırar.Hiç yüz vermeyin.Bir daha yapmaz sanmayın.Bu huy hiç değişmiyor.Sonrakilerde savunması söylesem kızardın,istemezdin oluyor.
Fikir ve destekleriniz için okuyan, cevap veren herkese çok minnettarım.başından sonuna kadar okudum kişiliğinize tavirlariniza hayran kaldim gerçekten bende biri olduğuna dair şüphelenmemiştim eşinizden belliydi maddi bir durum olduğu bende 14 aylık evli olduğum için o kadar empati yaptım ki sizinle çok uzuldum ama olsun tatlıya bagalnsjn inşallah kusursuz insan yok. olur böyle ufak hatalar belli ki yaptığından da pişman takdir ettim sizi