• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
Ve sende inandın öyle mi ?
Birincisi maaşlarınız ayrıymıs ve zaten harcıyomus istedigi gibi beş binlira ne ki
Hem o beş bini neye kullanmıs kartlar vs sizin değilmi görüyorsunuz az cok giden yeri nereye gitmiş sizden habersiz
Birgünde bosanmak istiyor mal paylasımına kadar düşünüyor soguk davranıyor ertesi gün eski düzene dönüyor selamlaşmalar konusmalar vs
Bütceyi tamamen size devretse ne olucak gidip yine kredi cekmeyeceginin garantisi nerede ki sebebi bu olduguna hic inanmıyorum
Neyse hamilesiniz belki üzmeyeyim daha fazla sizi ama lütfen ayık olun

Eşinize yasal haklarınızı ve mehirinizi istediğinizi söyledikten sonra tavrı değişmiş.Tek başına yaptığı borçları ödeyemeyeceğini üstüne dımdızlak ortada kalacağını anlamış olmalı.Arkadan iş çevirme,birşeyleri habersiz yapıp edip ondan sonra bu şekilde mutsuzum boşanalım gibi şeyler söylemesi sizin güveninizi kırar.Hiç yüz vermeyin.Bir daha yapmaz sanmayın.Bu huy hiç değişmiyor.Sonrakilerde savunması söylesem kızardın,istemezdin oluyor.

5000 tl nereye harcanmis?
5000 tl borc icin bosanma ne alaka, bir anlayan varsa bana da anlatsin.
Evin butun idaresini eline alsan da adamin idaresimi alamadiktan sonra arkadan borclar yine gekecektir, sen de boyuna odemeler yapacaksin.
Umarim hamile degilsindir. Lutfen bu adamla onunu gormeden de cocuk dusunme.
Bir gun once arabayi isteyen adam neden birden vazgecti? Hicbir seyi odenem deyince 5000 tl de ona kalacakti. Bakti astarı yuzunden pahalı, dedi ki biraz daha idare ediyim tum borckari bitirtiyim, arabayi da model yukseltelim diye sattiririm yenisini de uzerime sldim mi o zaman bosarim diye dusunup bosanmayi erteledi sanirim.
Seven hic bosanma lafini bile etmez. O bosanma lafi, hele de mal paylasimina kadar lafini ettiyse ben artik bu adamin sevgisine de guvenmem evli kalmak istemesine de... Sadece uzatmalari oynuyor....

S Shewolf15 eşinizle evli olmasaydınız herhangi bir arkadaşınız olsaydı ve arkanızdan bu kadar iş çevirseydi onunla arkadaşlığa devam eder miydiniz? Eşiniz size eş olamamış böyle gizli saklı işler çevirip insan yuvasını gözden çıkarmaz, sizi üzmek istemem ama ben sizin yerinizde olsam, hamileyken bile bu adamla evliliğimi sonlandırırdım, böyle bir evlilik olmaz.

Ortada hiç bi sebep yokken gelip mutsuzum evlilik bana göre değil diyen adam beni sevmiyo derim. Eşim gelip böyle bişey dese bana tmm o zaman git evden derim. Madem mutsuzmuş ben istiyorum diye yanımda kalmasını kabul etmem. Borçları ödeme kısmına gelincede tek kuruş vermem madem ayrılmak istiyo ödesin borçlarıda.
Kal, etme gitme demedim canım iki günde 180 derece döndü

Baska birine dair en ufak suphe uyandıracak birşeyi olmadı telefon eve gelmeme gecikme vb.
başından sonuna kadar okudum kişiliğinize tavirlariniza hayran kaldim gerçekten bende biri olduğuna dair şüphelenmemiştim eşinizden belliydi maddi bir durum olduğu bende 14 aylık evli olduğum için o kadar empati yaptım ki sizinle çok uzuldum ama olsun tatlıya bagalnsjn inşallah kusursuz insan yok. olur böyle ufak hatalar belli ki yaptığından da pişman takdir ettim sizi

Eşiniz ölümü gösterip sıtmaya razı etmişe benziyor. Normalde çıkıp bu borcu söylese çok tepki gösterecektiniz. Ama boşanmayi öne sürüp sonra borcu söyleyince "yaa bunun için mıydı soyleseydin ya bana" moduna getirdi.
Bu güne kadar zaten hicbirsey için kıyamet koparan biri olmadım ki davranışı çok yersiz o yuzden. Her zaman sesimi yukseltmeden ve ağzımı bozmadan sakin sakin konuşan biriyimdir

Eşinize yasal haklarınızı ve mehirinizi istediğinizi söyledikten sonra tavrı değişmiş.Tek başına yaptığı borçları ödeyemeyeceğini üstüne dımdızlak ortada kalacağını anlamış olmalı.Arkadan iş çevirme,birşeyleri habersiz yapıp edip ondan sonra bu şekilde mutsuzum boşanalım gibi şeyler söylemesi sizin güveninizi kırar.Hiç yüz vermeyin.Bir daha yapmaz sanmayın.Bu huy hiç değişmiyor.Sonrakilerde savunması söylesem kızardın,istemezdin oluyor.
Bu durumda beni iyice bir kendime getirdi o merak etmeyin, kendi ayağına sıktı

başından sonuna kadar okudum kişiliğinize tavirlariniza hayran kaldim gerçekten bende biri olduğuna dair şüphelenmemiştim eşinizden belliydi maddi bir durum olduğu bende 14 aylık evli olduğum için o kadar empati yaptım ki sizinle çok uzuldum ama olsun tatlıya bagalnsjn inşallah kusursuz insan yok. olur böyle ufak hatalar belli ki yaptığından da pişman takdir ettim sizi
Fikir ve destekleriniz için okuyan, cevap veren herkese çok minnettarım.

Back