• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...

canım son durumun ne konuştun mu eşinle ?

İşte hayatta hiç kimse için kendimizi fedakar etmeyeceğiz burdan çıkan ders bu. Önce kendimizi sevip düşüneceğiz. Saçımızı süpürge etmeyeceğiz.
haklisiniz. ben hayatta esimi kaybetme korkusu ile oyle kotu hatalar yaptim ki sonradan farkettim esim onu kaybetme korkumun farkindaymis ve bunu kullanmis. bazen kendime cok kiziyorum aptal kendini neden ezdirdin diye. shewolf hanima masallah cok ornek cok kendisine bayildim

Çoğu onun borç bataklari ve umurunda değil bunu durduracagim bugün düşündüm de borcun sahibi değil ben sıkıntı bunalım yaşıyorum adam giyiyor yiyor geziyor

Hah aynen kardeşim şöyle....Şimdi senin kızgınlığının farkında ve bak çık git gez falan diyor, niye borç onun kendi keyfi için...

haklisiniz. ben hayatta esimi kaybetme korkusu ile oyle kotu hatalar yaptim ki sonradan farkettim esim onu kaybetme korkumun farkindaymis ve bunu kullanmis. bazen kendime cok kiziyorum aptal kendini neden ezdirdin diye. shewolf hanima masallah cok ornek cok kendisine bayildim

Bir şeyden korku duyarsanız onu kendinize çekersiniz. Enerji yasalarını araştırın tavsiyem...Hele erkeklere kaybetme korkunuz olduğunu hissettirdiğiniz an yandınız :) Birde biz kadınlar her şekilde güçlüyüz bunu da unutmayalım :)

Bir şeyden korku duyarsanız onu kendinize çekersiniz. Enerji yasalarını araştırın tavsiyem...Hele erkeklere kaybetme korkunuz olduğunu hissettirdiğiniz an yandınız :) Birde biz kadınlar her şekilde güçlüyüz bunu da unutmayalım :)
suan tamda bu yasalari arastiriyorum. cok sukur akil basa geldi demekki yiyecek sefkat tokadim varmis Allahtan.

Dün konuşamadık akşam taziyeye gidildi falan bugün de pek bir geri çark etmiş görüyorum kendilerini

Hiç sallama , süsünden püsünden geri kalma , gez toz bol selfieler yap arkadaşlarınla , erkekler genellikle kendisini sallamayanların peşinden gider :KK8: Ayrılma konusu açılırsa , beni sevmyen biri ile bende yapamam haklısın nereye kadar böyle de geç yine umursamaz bir tavırla , ayrıca borç senin borcun biz diye birşey yoksa ben elimi o taşın altına sokmam, ben keyfimden mi bu kadar borca girdim de:KK62:

Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi :deli:
Acaba siz kendi başınıza çıktığınızda o da daha özgür kalacağı saatleri mi planlıyor yani böyle hesapçı birinden bu planları beklemek çok abes olmaz sanırım.

Ben hep evde takilirim dışarı çıkmam alış veriş yapmam mutfak masrafimin parası diye tutarım elimdeki parayı, iki maaş kadar borç odememiz var diye bundan dolayı soyluyor

Sizin maaşın tamamı borçlara veya sizin uygun gördüğünüz, sizin adınıza olan bir yatırıma gitsin. Bankada altın hesabı vs.

Daha kaç aylık evliyken sülalesini eve doldurup 1 ay hizmet etmenizi isteyecek kadar ataerkilse, evi de kendi başına geçindirsin. Elinde para kalırsa, 1200 TL’lik takım elbiseyi, X telefonu o zaman düşünsün.

Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...

Kart sizin mi bir de? Kusura bakmayın da siz gerçekten paspas etmişsiniz kendinizi. Boşansanız adamın takım elbisesinin, X telefonunun taksitleri size kalacak. İyice düşürün limiti. Hatta tüm miktarı ödeyip kapatın bence.

Gerçi kendi kartı bile olsa, o harcıyor, siz ödüyorsunuz. Buna bir dur diyin.

Son düzenleme:
Dün konuşamadık akşam taziyeye gidildi falan bugün de pek bir geri çark etmiş görüyorum kendilerini
Ya neden bu kadar pasifsiniz. Ama sizi dümdüz sömürüyor ve borçlarınızı ödeyin diye debeleniypr. Ben de çalışıyorum ve ne istersem alırım eşim de almama karışmaz kendisi de alır istediğini. Oh ne güzel adam harcasın kadın hem çalışıp hem evde otursun. Ne istersem alırım ben. Ben de akşama kadar çalışıyorum. Siz ailesine de bakmışsınız ne güzel. Hala nankörlük yapıyor bu nasıl utanmazlık.

Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi :deli:
Bence ayrilmayi kafasina koymus.
Siz benim hicbir kusurum hatam yok dediniz ya o harciyor borc icinde falan. Kendisi sizinde ayni seyleri yapmanizi evlilik sorumluluklari yerine getirmiyor geziyor harciyor gibi size karsi kullanacak sebepler olsun diye söylüyor.
Sebep borclar yada para olsa siz zaten calisiyorsunuz ortak olarak geciniyorsunuz bosansa para kesilecek.
Bence siz bu surede kendinizi degistirmeyin oldugunuz gibi devam edin. Konuya cok guzel fikirler verilmis bu arada.

Çok da fazla komplo teorisi üretmeye gerek yok. “Arkadaşlarınla dışarı çık” diyerek konu sahibine bir oyun oynadığını düşünmüyorum. Konu sahibi üzerine birkaç parça kıyafet alıp, arkadaşlarıyla bir kahve içti diye boşanırken kusurlu duruma düşmez.

Bence kendi değerini bilip, arkadaşlarıyla çok daha fazla sosyalleşmeli. Veya parayı hiç kafasına takmasa ne yapmaktan mutlu olacaksa onları yapmalı.

Şu zamana kadar davrandığı gibi davrandı da ne oldu sanki. 2 gün azıcık kendi kıymetini bildi, kendini düşündü de adamın huyu değişmeye başladı.

Nasıl desem eşiniz fazla Avrupai havalarda. Hani evlendik denedik sonra bir baktık evlilik bize göre değilmiş,birde üstüne evlilikten mutlu olmadığımızı anladık hadi boşanıp önümüze bakalım. İkimizde genciz vs vs vs
Zorla güzellik olmaz tamam ama esinizim tavırları çok çocukça. Oyun mu evlilik? birbirinize alışmaya çalışın gibi klasik tavsiyede bulunmak isterim ama bu saatten sonra nasıl olur?

Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım

Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım

5 bin bana pek inandırıcı gelmedi....

Back