Merak etmeyin daha banka hesaplarına da bakacağım zaten başka borçlarımız varken yapmış bir de bunu.dedim ben boyle birşey yapsam evden git derdin hiç mi empati yapmadin. Sus pus cevap yok5 bin bana pek inandırıcı gelmedi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etmeyin daha banka hesaplarına da bakacağım zaten başka borçlarımız varken yapmış bir de bunu.dedim ben boyle birşey yapsam evden git derdin hiç mi empati yapmadin. Sus pus cevap yok5 bin bana pek inandırıcı gelmedi....
5 bin lira için yaptigi çok sacma, hadi diyelim kabul etseydiniz bu sebepten boşanacak mıydınız? Eşiniz evliliğin ne olduğunu tam olarak kavrayamamış bence.. Tabi dediği gerçek sebepse..Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
Babasından borç istemis vermemişler hic şaşırmadim nedense...5 bin TL için mi boşanacakmış sizden? Bu adamda hiç mi akıl yok? Ailesinden ordan burdan bulup kapatsaymış borcu. Bunun için boşanıp karısına “bekarken aldığın arabanı boşanırken benim üzerime yapalım” demek nasıl bir ahlaksızlıktır? Seven insan bunu yapmaz. Sevmeyen ama ahlaklı bir insan da bunu yapmaz. Hem sevmiyor hem ahlaktan etikten haberi yok.
Bu arada, bence ya miktar daha büyük veya bu işin içinde başka iş var. Belki de zaten 5 bin TL’lik borç vardı ama çok da umrunda değildi, asıl bekar hayatı yaşamak istediği için boşanmak istedi. Şimdi de vaz geçtiği için bu borcu öne sürüyor.
Boşanmayı istemek yerine, size gelip bunları söylese, siz eninde sonunda o kadarcık borca bir çare bulacak, kendini ona feda etmiş biriydiniz. Bunu da hallederdiniz. O yüzden yaptıklarının açıklaması olarak bunları söylemesi saçma.
Çok şüphem var dün adetim gelmedi bugün ağzımda metal tadı ile kalktim. Yarın test de yapmayacağım acilden kan vereceğimHiç inanmadım eşinize. Eğer hamile değilseniz iyi korunun bir müddet.
Tüm para idaresini vermeyi kabul etti. Banka hesapları bende olacak birşey harcayamaz haberim olmadan bu saatten sonra5 bin tl yi sakın ödemeyin.
Zaten maaşınıza güvenip savuruyor.
Siz onunla evli kaldıkça eşiniz borç yapmaya(sefa sürmeye) siz de ödemeye (kıt kanaat geçinmeye) devam edersiniz.
Kocanız resmen blöf yaptı, siz de yediniz ve 5 bin TL nin hesabını bile soramadınız.
Şahsi kredi kartı da kullanmamalı.Tüm para idaresini vermeyi kabul etti. Banka hesapları bende olacak birşey harcayamaz haberim olmadan bu saatten sonra
5 bin mi? Gerçekten o kadarcık para için olduğuna inandın mı? kendini suçlu hissettiği için mi mal paylaşımına kadar konuşmuş? Neyse hamilelik şüphen de var çok da şeyapmak istemiyorum.Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
Tüm para idaresini vermeyi kabul etti. Banka hesapları bende olacak birşey harcayamaz haberim olmadan bu saatten sonra
Söylemek istediklerime örnek S Shewolf15Canım karamsar olmak istemem ama inan bir benzer örneğini gördük cok yakın birinde. Adam yıllarca kart borcu açıp durdu , karısı her seferinde idare etti sabretti. Üstelik adam da eşiniz gibi tüm hesapları eşine vermişti sen idare et diye. En sonunda ne oldu biliyor musun? Adam hesapları kadına verip arkadan yine gizli kredi kartları çıkarıp gizli krediler çekti her üç beş senede bir borcu çıktı . Hala da çıkıyor. Kadın kumarı aldatması alkolü yok diye çekiyor bence ama en güzel yıllarına yazık oldu.
O yüzden eşinizin huyu bu ve asla değişmez, bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur lafına inanırım. Ya hazır çocuğunuz yokken bu asalak adamdan kurtulun yada bir daha borcunu bulursam boşarım seni diye sert tepki gösterin ve bir daha borcu çıkarsa gerçekten boşanın . Çünkü boşarım deyip boşanmayınca da adam nasılsa boşanamaz deyip iyice rahatça borç yapıyor.
Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen