Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...
haklisiniz. ben hayatta esimi kaybetme korkusu ile oyle kotu hatalar yaptim ki sonradan farkettim esim onu kaybetme korkumun farkindaymis ve bunu kullanmis. bazen kendime cok kiziyorum aptal kendini neden ezdirdin diye. shewolf hanima masallah cok ornek cok kendisine bayildimİşte hayatta hiç kimse için kendimizi fedakar etmeyeceğiz burdan çıkan ders bu. Önce kendimizi sevip düşüneceğiz. Saçımızı süpürge etmeyeceğiz.
Dün konuşamadık akşam taziyeye gidildi falan bugün de pek bir geri çark etmiş görüyorum kendilerinicanım son durumun ne konuştun mu eşinle ?
Çoğu onun borç bataklari ve umurunda değil bunu durduracagim bugün düşündüm de borcun sahibi değil ben sıkıntı bunalım yaşıyorum adam giyiyor yiyor geziyor
haklisiniz. ben hayatta esimi kaybetme korkusu ile oyle kotu hatalar yaptim ki sonradan farkettim esim onu kaybetme korkumun farkindaymis ve bunu kullanmis. bazen kendime cok kiziyorum aptal kendini neden ezdirdin diye. shewolf hanima masallah cok ornek cok kendisine bayildim
suan tamda bu yasalari arastiriyorum. cok sukur akil basa geldi demekki yiyecek sefkat tokadim varmis Allahtan.Bir şeyden korku duyarsanız onu kendinize çekersiniz. Enerji yasalarını araştırın tavsiyem...Hele erkeklere kaybetme korkunuz olduğunu hissettirdiğiniz an yandınız :) Birde biz kadınlar her şekilde güçlüyüz bunu da unutmayalım :)
Dün konuşamadık akşam taziyeye gidildi falan bugün de pek bir geri çark etmiş görüyorum kendilerini
suan tamda bu yasalari arastiriyorum. cok sukur akil basa geldi demekki yiyecek sefkat tokadim varmis Allahtan.
Acaba siz kendi başınıza çıktığınızda o da daha özgür kalacağı saatleri mi planlıyor yani böyle hesapçı birinden bu planları beklemek çok abes olmaz sanırım.Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi
Ben hep evde takilirim dışarı çıkmam alış veriş yapmam mutfak masrafimin parası diye tutarım elimdeki parayı, iki maaş kadar borç odememiz var diye bundan dolayı soyluyor
Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...
Ya neden bu kadar pasifsiniz. Ama sizi dümdüz sömürüyor ve borçlarınızı ödeyin diye debeleniypr. Ben de çalışıyorum ve ne istersem alırım eşim de almama karışmaz kendisi de alır istediğini. Oh ne güzel adam harcasın kadın hem çalışıp hem evde otursun. Ne istersem alırım ben. Ben de akşama kadar çalışıyorum. Siz ailesine de bakmışsınız ne güzel. Hala nankörlük yapıyor bu nasıl utanmazlık.Dün konuşamadık akşam taziyeye gidildi falan bugün de pek bir geri çark etmiş görüyorum kendilerini
Bence ayrilmayi kafasina koymus.Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi
Kızlar esimle konuştuk, benden gizli 5 bin kredi cekilmis harcanmış. Sorun para yani... Ona olan guvenimi durduk yere yiktigini ve kirdigini soyledim bosanmaktan vazgecmis yanlış birşey yaptım vs tarzında konuştu. Gercekten tüm güvenim yıkıldı bir günde. Konu maddiyatsa gel soyle ben devralayim sen de bana uy bu çok mu zordu yani dedim telefonu alamayacağını da soyledim. Burada sizlerden ciddi anlamda destek gördüm ve çok iyi fikirler edindim. Şu anda tüm otorite bana geçmiş bulunmakta evde. Bu arada adetim gecikti uykudan gözümü acamiyorum yarın sabah tekrar ilk idrarla test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?