• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. Bu bazı erkeklere iyilik yaranmıyo, devam edecekseniz de ağamsın paşamsın yapmayın. Kendi kıymetinizi bilip canınıza acıyın ki o da kıymet bilsin.

Senelerce sizin gibi yaptım sadece dert sahibi oldum. Kaybetme korkumu yenince dişimi çıkarmaya başladım ya kıymetli oldum.. Bu her yerde böyle genelde, insanlar iyi niyeti, fedakarlığı salaklık ve basitlik olarak algılıyo ne yazık ki..
Disardan gerçekten de salak gibi gorundugumu fark ettim artık.

Konunun devaminda gordum kusura bakmayin, bahsettiginiz gibi borc durumu da olabilir o halde. Benzer birseyi biz yasamistik evliligimizin 2. Yilinda, meger haberim yok fena bir borcu varmis ondan boyle sacma sapan davraniyormus bizimki de... esten gizlenen borc evliligi cok etkiliyor, birlikte sikinti cekmek ayri, bir tarafin kendi kendine borc bataginda olup digerine hicbirsey caktirmamaya calismasi cok ayri oluyor.

Bence hesaplarini vs didik didik edin, insallah cozersiniz gizledigi her ne ise
Hic yaptigi birsey degildir az once yanima ugradi nasilsin falan diye ayak ustu

Disardan gerçekten de salak gibi gorundugumu fark ettim artık.
aslında doğru olanı yapıyorsunuz fakat karşınızdaki doğru insan olmayınca ne yazık ki sonuç böyle oluyor. Bu devirde erkeklerin çoğu eşlerinden hürmet görünce totoları kalkıyo, huzur batıyo..

180 derece dönüş goruyorum kızlar hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı benimki.

Ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası...Burdan da benim tahminim feci gaza gelmiş eşiniz. Ve bence ailesi tarafından öğretilmiş. Ama buraya kadar tabi:) Sizin tepkinizi tahmin etmediklerinden hazırlanmış bir şey yok ve korktu...

Eşinizin ailesi nasıl insanlar ben baştan beri onlardan şüpheleniyorum yalan yok...Başka bir kadından aile faktörü var gibi burda.

180 derece dönüş goruyorum kızlar hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı benimki.

Sokma akilla bu kadar yol alabildi heralde
Aileden gaz arkadastan gaz kendi kendine simariklik neyse ne simdilik bekleyin bakalim nereye gidisat olacak anlasmaliya ikna icin sakin durma turlarimi pismanim turlarimi
Yahu kusura bakmayinda banada kizmayinda ne salak adam koca 30 yasinda insan hicmi dusunmez guveni kaybedecegim bana hep ilerde ayni konuyla giderim diye bir adim geriden bakacak esim maddi konularda hep bir acabasi olacak diye bu boyle kolay dile getirilecek bir konu degilki

Bunu size asla gaz vermek icin yazmiyorum yuva kolay kurulmuyor ama bundan sonra maddi haklarinizda onceliginizi koruyun hep cocuk ici de acele etmeyin zira elinizde zaten bir tane mevcut

bu aksam buyuk itiraf ve pismanlik gelecek bence

Bende baska kadin itirafi bekliyorum. Hemde ayni calistiklari yerden. Kadin muhtemelen karina söylicem diye baski yapmaya basladi koca da olay ortaya cikmadan ayrilalim dedi konu sahibinin bu tavrini beklemeden. Simde yalvarmalar yakarmalarla geri adin atacak galiba. Ama umarim ben yaniliyorumdur insallah yoktur bayka biri

Çok haklısınız kaybetme korkusu ile hatalar yapabiliyoruz ama kendimize değer vermezsek kimse vermiyor

Kaybetme korkusunu biz değil erkekler yaşamalı:) Siz o korkuyu karşı tarafa hissettirirseniz değeriniz kalmaz. Bir de kimse vazgeçilmez değildir niye korkuyoruz ki kaybetmekten?

Kaybetme korkusunu biz değil erkekler yaşamalı:) Siz o korkuyu karşı tarafa hissettirirseniz değeriniz kalmaz. Bir de kimse vazgeçilmez değildir niye korkuyoruz ki kaybetmekten?
Ben evliliğimde şükür yaşamıyorum ama evlenmeden önce eski sevgilim terketmişti sebepsiz ondan sonra tuhaf bi korku gelişti ama geçti eşim sayesinde

Ağlayıp sizlayip gitme ne istersen yaparım demem gerekiyordu herhalde o da olmadı... Elindeki telefonun ekranı kirilmisti düşürüp kırmıştı kızlar malum markanın x modelini alacaktı, bu akşam diyeceğim ki ben giymemden bile kisarken sen ikimizin maasindan fazla telefonu alamazsın

Ağlayıp sizlayip gitme ne istersen yaparım demem gerekiyordu herhalde o da olmadı... Elindeki telefonun ekranı kirilmisti düşürüp kırmıştı kızlar malum markanın x modelini alacaktı, bu akşam diyeceğim ki ben giymemden bile kisarken sen ikimizin maasindan fazla telefonu alamazsın
Sizin bütçe ortak mı Canım o kendi kazandığını hep harcayıp evin çoğu gideri sana mı kalıyor

Back