Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Hah şöyle kız kardeşim. Aslında bütün güç sana geçti artık. Boşanmaktan korkmadığını anladı. Bundan sonra kaybedecek bir şeyi olan eşiniz.
Görümceye sepet, maaşı ele almak, ilk fırsatta diğer borcunu kapatıp, arabayı elde tutmak... Canın isterse ilişkiye gir, istemezse bu gece hadi paşam yallah.
İmkanlar sınırısız. Gücünün tadını çıkart...

Başka bir kadın olabilir. Boşanıp onunla evlenmeyi düşünüyordur..

Sizin maaslar ayri degilmi
Yani seninki senin kartina onunki onun kartina yatmiyormu?
Butce cikar evin gideri xx rakam borca odeyecegimiz xx rakam toplam aylik rakamimiz su kadar yarisi sende yarisi bende maastan kalanlarda herkesin kendine
kendine kalanla taksitle alabilirsin de duze cikana kadar butcemizi bu sekilde ayarlamamiz daha uygun borclar falan bitince onumuzu gorunce yeniden konusuruz desen cok tepki verirmi

Niye durduk yere iyi davranmaya ilgili davranmaya basladı anlamadım şimdi takipteyim
Bu dönüşü sizin hamile olma ihtimalinizle alakalı olabilir yalnız. Yanlış okumadıysam eşinize hamile olabilirim demistiniz
Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi

Ay buarada telefon alamazsın falan deme bence
Kendine bi masraf cıkar yada uydur
Atıyorum dil kursuna gidicen atıyorum lazere baslayacagım vs diyip su kadar lazım senin telefon biraz kalıcak böyle de
Hayır bişeyler bitiyor hala ne koparsam kar derdin adam

Ayrı yatıyor tabi ikimizin de rastgele yaptigi ödemeler var bitince digerininki de harcanıyor ortak. Ortak dediğim ben evde takılırken gidip onun 1200 liraya takım elbise alması gibi. Ne tepki verir bilmiyorum ama hem Internet bankacılığı bilgilerini hem maaş kartını isteyecegim

Sana mı sorucam ne yapacagımı diyesim geldi
La havle kücücük aklıyla bide yönetmeye calısıyo
Ben hep evde takilirim dışarı çıkmam alış veriş yapmam mutfak masrafimin parası diye tutarım elimdeki parayı, iki maaş kadar borç odememiz var diye bundan dolayı soyluyor

Sen dedigim sistemi bir dusun birak maasinin kalanini kendi harcasin sanada kendininkinden bise kalirsa at kenara annene falan ver bankadada biriktirme ben senin esine cok guvenemiyorum bu para mevzularinda Allah esirgesin anlik bir hastalik bise ciksa tepetaklak olur maddiyatiniz
Dun bosaniyodu mutsuzdu bgn git gez eglen cosa donmus dengesiz haraketler bunlar
Belki telefon alacak diye huyuna gidesi geldiyse bilmem

Ondan istemene gerek Yok telefon numaranı güncelle call cenneti arayıp yeni şifre al kartta iste hesap senin niye kullansın ki sen de elbise al kendine

İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz
Bu sicak tavirlarina kanma sakin. Bir gunde seni sevesi gelmis olamaz. Bu muhtemelen yine kurdugu tezgahin bir oyunu olabilir. Taktik degistirip deneyecek belki de.

Ev araba falan mı aldınız ?
Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...

Ondan istemene gerek Yok telefon numaranı güncelle call cenneti arayıp yeni şifre al kartta iste hesap senin niye kullansın ki sen de elbise al kendine
Benimki bende zaten onunkilere el koyacagim kardeş bıktım lüks marka takintilarindan paşa az milletin adamları gibi yaşamayı bir ogrensin

2 maaş borç deyince ben de konut kredisi falan çektiniz sandım ondan sordum..
Beyefendinin pek gelir gider dengesi yok...Eğer bu evlilik devam edecekse ben sizin yerinizde olsam ortak borç hariç hiç bir borca elimi sürmem ve maaşımı kendim harcarım biriktiririm..

Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gencecik kadınsınız niye gezmiyor eğlenmiyor, giymiyorsunuz ? Harcamasanız bile biriktirin maaşınızı...Ben birikim de yaparım ama harcarım da...Gençliğim bir daha mı gelecek, 70 yaşına gelince belki bugünkü gibi sağlığım mı olacak, yarın ne olacağımız belli değil..Gencecik yaşta bu kadar borç çok bunaltır insanı ve ve çoğu eşinizin borcu anladığım kadarıyla.

Ben bu adama güvenmiyorum bir yandan, geri adım attı diye evlilik devam gibi düşünmeyin bence, zira adam belki de sizinle paranız için evlendi ne malum? Böyle erkekler yok mu var...Belki baştan planlıydı.....

Benimki bende zaten onunkilere el koyacagim kardeş bıktım lüks marka takintilarindan paşa az milletin adamları gibi yaşamayı bir ogrensin

Bu akşam muhakkak konuşmaya yada hıc bısey olmamış gibi davranmaya çalışacak.sakın yüz verme arkadaşım..seviyosun eşini yumuşama sakın..Ne oldu da böyle 2 günde değiştin x de.. eğer pişmanım yanlıstı falan derse de şimdi benım fikrim değişti düşmem gerek. seninle ilgili kafam çok karışık bana zaman ver de. Onunda bi başından aşağı kaynar sular dökülsün bakalım..

Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi
Bunu niye söyledi ki durduk yere? Kendi rahat harcayabilmek için sizide harcamaya mı teşvik ediyor aklınca? Başka kadın filan değil. Adamın tek derdi para bence. Rahatca harcayabilmek için boşanmak istedi. Arabayı alacağını bilse 1 dk durmaz. Allah sabır versin size. Gebelik testi yaptırdınız mı bu arada?

Çoğu onun borç bataklari ve umurunda değil bunu durduracagim bugün düşündüm de borcun sahibi değil ben sıkıntı bunalım yaşıyorum adam giyiyor yiyor geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…