- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Hah şöyle kız kardeşim. Aslında bütün güç sana geçti artık. Boşanmaktan korkmadığını anladı. Bundan sonra kaybedecek bir şeyi olan eşiniz.Ağlayıp sizlayip gitme ne istersen yaparım demem gerekiyordu herhalde o da olmadı... Elindeki telefonun ekranı kirilmisti düşürüp kırmıştı kızlar malum markanın x modelini alacaktı, bu akşam diyeceğim ki ben giymemden bile kisarken sen ikimizin maasindan fazla telefonu alamazsın
Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Sizin maaslar ayri degilmiAğlayıp sizlayip gitme ne istersen yaparım demem gerekiyordu herhalde o da olmadı... Elindeki telefonun ekranı kirilmisti düşürüp kırmıştı kızlar malum markanın x modelini alacaktı, bu akşam diyeceğim ki ben giymemden bile kisarken sen ikimizin maasindan fazla telefonu alamazsın
Niye durduk yere iyi davranmaya ilgili davranmaya basladı anlamadım şimdi takipteyim
Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki nedenBu dönüşü sizin hamile olma ihtimalinizle alakalı olabilir yalnız. Yanlış okumadıysam eşinize hamile olabilirim demistiniz
Sana mı sorucam ne yapacagımı diyesim geldiÇıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi
Ayrı yatıyor tabi ikimizin de rastgele yaptigi ödemeler var bitince digerininki de harcanıyor ortak. Ortak dediğim ben evde takılırken gidip onun 1200 liraya takım elbise alması gibi. Ne tepki verir bilmiyorum ama hem Internet bankacılığı bilgilerini hem maaş kartını isteyecegimSizin maaslar ayri degilmi
Yani seninki senin kartina onunki onun kartina yatmiyormu?
Butce cikar evin gideri xx rakam borca odeyecegimiz xx rakam toplam aylik rakamimiz su kadar yarisi sende yarisi bende maastan kalanlarda herkesin kendine
kendine kalanla taksitle alabilirsin de duze cikana kadar butcemizi bu sekilde ayarlamamiz daha uygun borclar falan bitince onumuzu gorunce yeniden konusuruz desen cok tepki verirmi
Ben hep evde takilirim dışarı çıkmam alış veriş yapmam mutfak masrafimin parası diye tutarım elimdeki parayı, iki maaş kadar borç odememiz var diye bundan dolayı soyluyorSana mı sorucam ne yapacagımı diyesim geldi
La havle kücücük aklıyla bide yönetmeye calısıyo
Ben hep evde takilirim dışarı çıkmam alış veriş yapmam mutfak masrafimin parası diye tutarım elimdeki parayı, iki maaş kadar borç odememiz var diye bundan dolayı soyluyor
Sen dedigim sistemi bir dusun birak maasinin kalanini kendi harcasin sanada kendininkinden bise kalirsa at kenara annene falan ver bankadada biriktirme ben senin esine cok guvenemiyorum bu para mevzularinda Allah esirgesin anlik bir hastalik bise ciksa tepetaklak olur maddiyatinizAyrı yatıyor tabi ikimizin de rastgele yaptigi ödemeler var bitince digerininki de harcanıyor ortak. Ortak dediğim ben evde takılırken gidip onun 1200 liraya takım elbise alması gibi. Ne tepki verir bilmiyorum ama hem Internet bankacılığı bilgilerini hem maaş kartını isteyecegim
Ondan istemene gerek Yok telefon numaranı güncelle call cenneti arayıp yeni şifre al kartta iste hesap senin niye kullansın ki sen de elbise al kendineAyrı yatıyor tabi ikimizin de rastgele yaptigi ödemeler var bitince digerininki de harcanıyor ortak. Ortak dediğim ben evde takılırken gidip onun 1200 liraya takım elbise alması gibi. Ne tepki verir bilmiyorum ama hem Internet bankacılığı bilgilerini hem maaş kartını isteyecegim
Bu sicak tavirlarina kanma sakin. Bir gunde seni sevesi gelmis olamaz. Bu muhtemelen yine kurdugu tezgahin bir oyunu olabilir. Taktik degistirip deneyecek belki de.İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz
Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...Ev araba falan mı aldınız ?
Benimki bende zaten onunkilere el koyacagim kardeş bıktım lüks marka takintilarindan paşa az milletin adamları gibi yaşamayı bir ogrensinOndan istemene gerek Yok telefon numaranı güncelle call cenneti arayıp yeni şifre al kartta iste hesap senin niye kullansın ki sen de elbise al kendine
Arabamin kredisi devam ediyor, beyaz eşya taksit devam kira faturalar. Bogazimiza kadar kredi kartı borcu. Babasina evlenmeden onceki borcu, onun ogrenim kredisi,Bir kere borç yatirdigimda kredi kartı limitini dusurdum harcanmasin diye bana nasıl kizmisti salak gibi ses etmedim. Çok merakliysan git kendine al kart tüm taksit ve masrafları yarı yarıya bolelim demedim ya...
Benimki bende zaten onunkilere el koyacagim kardeş bıktım lüks marka takintilarindan paşa az milletin adamları gibi yaşamayı bir ogrensin
Bunu niye söyledi ki durduk yere? Kendi rahat harcayabilmek için sizide harcamaya mı teşvik ediyor aklınca? Başka kadın filan değil. Adamın tek derdi para bence. Rahatca harcayabilmek için boşanmak istedi. Arabayı alacağını bilse 1 dk durmaz. Allah sabır versin size. Gebelik testi yaptırdınız mı bu arada?Çıkar kokusu ... şimdi de diyor ki neden
arkadaslarinla yemeğe gezmeye çıkmıyorsun evde kapanma her gun gez alış veriş yap diğer kadınlar gibi
Çoğu onun borç bataklari ve umurunda değil bunu durduracagim bugün düşündüm de borcun sahibi değil ben sıkıntı bunalım yaşıyorum adam giyiyor yiyor geziyor2 maaş borç deyince ben de konut kredisi falan çektiniz sandım ondan sordum..
Beyefendinin pek gelir gider dengesi yok...Eğer bu evlilik devam edecekse ben sizin yerinizde olsam ortak borç hariç hiç bir borca elimi sürmem ve maaşımı kendim harcarım biriktiririm..
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gencecik kadınsınız niye gezmiyor eğlenmiyor, giymiyorsunuz ? Harcamasanız bile biriktirin maaşınızı...Ben birikim de yaparım ama harcarım da...Gençliğim bir daha mı gelecek, 70 yaşına gelince belki bugünkü gibi sağlığım mı olacak, yarın ne olacağımız belli değil..Gencecik yaşta bu kadar borç çok bunaltır insanı ve ve çoğu eşinizin borcu anladığım kadarıyla.
Ben bu adama güvenmiyorum bir yandan, geri adım attı diye evlilik devam gibi düşünmeyin bence, zira adam belki de sizinle paranız için evlendi ne malum? Böyle erkekler yok mu var...Belki baştan planlıydı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?