Disardan gerçekten de salak gibi gorundugumu fark ettim artık.hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. Bu bazı erkeklere iyilik yaranmıyo, devam edecekseniz de ağamsın paşamsın yapmayın. Kendi kıymetinizi bilip canınıza acıyın ki o da kıymet bilsin.
Senelerce sizin gibi yaptım sadece dert sahibi oldum. Kaybetme korkumu yenince dişimi çıkarmaya başladım ya kıymetli oldum.. Bu her yerde böyle genelde, insanlar iyi niyeti, fedakarlığı salaklık ve basitlik olarak algılıyo ne yazık ki..
Hic yaptigi birsey degildir az once yanima ugradi nasilsin falan diye ayak ustuKonunun devaminda gordum kusura bakmayin, bahsettiginiz gibi borc durumu da olabilir o halde. Benzer birseyi biz yasamistik evliligimizin 2. Yilinda, meger haberim yok fena bir borcu varmis ondan boyle sacma sapan davraniyormus bizimki de... esten gizlenen borc evliligi cok etkiliyor, birlikte sikinti cekmek ayri, bir tarafin kendi kendine borc bataginda olup digerine hicbirsey caktirmamaya calismasi cok ayri oluyor.
Bence hesaplarini vs didik didik edin, insallah cozersiniz gizledigi her ne ise
aslında doğru olanı yapıyorsunuz fakat karşınızdaki doğru insan olmayınca ne yazık ki sonuç böyle oluyor. Bu devirde erkeklerin çoğu eşlerinden hürmet görünce totoları kalkıyo, huzur batıyo..Disardan gerçekten de salak gibi gorundugumu fark ettim artık.
hmmm birde evde misafirler vardı değil mi?İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz
Hic yaptigi birsey degildir az once yanima ugradi nasilsin falan diye ayak ustu
180 derece dönüş goruyorum kızlar hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı benimki.Sizinki resmen geri bastı yalnız...
tutuştuHic yaptigi birsey degildir az once yanima ugradi nasilsin falan diye ayak ustu
Aynen... Normalde iş sebep uğrar birşey sormaz gider bugün iş sebebi olmadan gelmesi değişik, ben de bu sefer çay kahve icelim mi otur demedimtutuştu
180 derece dönüş goruyorum kızlar hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı benimki.
bu aksam buyuk itiraf ve pismanlik gelecek bence
Bu kadar fedakar birinin böyle planlarla karşılaşması ne üzücüBence ne yapacağını da bilemez halde zira planları buraya kadardı, ki benim tahminim bu planı da ailesi yaptı ve öğretti...
Bu kadar fedakar birinin böyle planlarla karşılaşması ne üzücü
Çok haklısınız kaybetme korkusu ile hatalar yapabiliyoruz ama kendimize değer vermezsek kimse vermiyorİşte hayatta hiç kimse için kendimizi fedakar etmeyeceğiz burdan çıkan ders bu. Önce kendimizi sevip düşüneceğiz. Saçımızı süpürge etmeyeceğiz.
180 derece dönüş goruyorum kızlar hiç yapmadığı şeyler yapmaya başladı benimki.
bu aksam buyuk itiraf ve pismanlik gelecek bence
Çok haklısınız kaybetme korkusu ile hatalar yapabiliyoruz ama kendimize değer vermezsek kimse vermiyor
Ben evliliğimde şükür yaşamıyorum ama evlenmeden önce eski sevgilim terketmişti sebepsiz ondan sonra tuhaf bi korku gelişti ama geçti eşim sayesindeKaybetme korkusunu biz değil erkekler yaşamalı:) Siz o korkuyu karşı tarafa hissettirirseniz değeriniz kalmaz. Bir de kimse vazgeçilmez değildir niye korkuyoruz ki kaybetmekten?
Sizin bütçe ortak mı Canım o kendi kazandığını hep harcayıp evin çoğu gideri sana mı kalıyorAğlayıp sizlayip gitme ne istersen yaparım demem gerekiyordu herhalde o da olmadı... Elindeki telefonun ekranı kirilmisti düşürüp kırmıştı kızlar malum markanın x modelini alacaktı, bu akşam diyeceğim ki ben giymemden bile kisarken sen ikimizin maasindan fazla telefonu alamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?