- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle birşey olsa daha da icim sogur arayip araba benim eşyanın yarısı senin evlendikten sonraki borclar yarı yarıya evlenmeden önceki borçlar herkesin kendine ait, nakit olarak mehirimi de ver dedi dese. Onlar da hizmet Edip saygı gösteriyoruz diye salak sanmazlar
Zaten arabayı bekarken almis konu sahibi, yani eşinin araba üzerinde bir hakkı yok..Aylar aylar öncesinden sizden ayrılmayı planlamış ama zevkinden de geri kalmamış. Duygularınızı ve sizi düşünmeden yatak ilişkisini devam ettirmiş. Şimdi de size "sen mükemmelsin ağasın paşasın sorun bende" diyerek arabaya konmaya çalışıyor. Eşya da size kalacakmış yok ya. Amma anasının gözü kendini kurnaz sanıyor. Esyayla araba hiç aynı olur mu? Bir de borcunu ortak ödeyecekmişsiniz bakın hele uyaniğa. Ee bu arada sizin yıkılan hayalleriniz gururunuz ne olacak? Ama araba onun oldu canım.
Sakin duygusal düşünüp gurur yapmayın sakın neden böyle oldu falan filan geçin bunları. Bunları sonra da düşünürsünüz. Şimdi arabayı kapmaya bakın ve evet donuna kadar alın. Araba tamamen benim olacak yoksa çekişmeli olur boşanmam deyin. Araba satılsın paralar ortak olsun derse de sakın kabul etmeyin. O arabadan nasiplenemeyecek o kadar. Hatta ben yerinizde olsam eşyaları da isterdim. O da durduk yere ayrilmasaymis. Bir karar verdiyse sonucuna katlanmali.
Size ağam paşam sen doğrusun mükemmelsin diyen adam(?) ın araba elden gidince nasıl çirkefleştiğini göreceksiniz.
Tatlım karar senin ama bu para göz adam çocuk üzerinden de para ister.@greengirll Eğer vücudumda yalnız değilsem ve çocuğum bana tutunmussa ona dokunmam her türlü de buyutebilirim çocuğumu çalışıyorum yillardir gerekirse daha çok çalışırım.merak etmiyor degilim fakat birkaç gün bilmemek daha da iyi olabilir adamın tüm yüzünü görmeden çocuğum babasiz buyumesin diye düşünüp duygusal karar vermem
Çok haklı düşüncelerimin tercümesidirÜzücü bir şey ama ‘ben mutlu değilim ayrılalım’ diyen adama ısrarcı olmayın . Çünkü bir süre sonra , tamam ayrılmayalım der , ama o kopukluk devam eder , bir süre sonra aldatma araya girer , herşey daha işin içinden çıkılmaz hal alır .
Bence siz , dik ve gururlu olun . Çocukta yokmuş , bu da bir artı. Sonuçta sizinle mutlu olmadığını söyleyen bir adamla aynı evde kalmamanız , kalmanızdan daha gururlu ve doğru bir davranış . Ha o mutsuzmuş, alsın eşyalarını gitsin bakalım.
Çok haklı düşüncelerimin tercümesidir
Biz bu konuda fazla fazla iyiydik
Günah çok büyük kul hakkı bu adamın boynunda bu ahla veballe hiçbir işi rast gitmez1 aydır hem dışarıda işte çalışıp, hem evine doluşmuş kendi akrabalarına güleryüzle hizmet eden, hem de son güne kadar en geç gün aşırı yatağında istediği 14 aylık karısına, kendi akrabaları da hala evdeyken, “anlaşmalı boşanalım, senin evlenmeden önce aldığın arabayı da benim üzerine yapalım, borçları da ortak ödeyelim” diyor.
İşin bu yönü de var. Tabii ki ısrarcı olmasın ama hiçbir dediğine de evet demesin. Boşanacaklarsa tamamen konu sahibinin istediği şartlarda olsun.
Boyle bir sey yok. Cocuk babada kalirsa ve annenin maasi babadan yuksekse adam nafaka talep edebilir. Bu bir istisna.Tatlım karar senin ama bu para göz adam çocuk üzerinden de para ister.
Ona da çıkar gelir yıllar sonra ben babayım bana bakacaksın der.
İyi düşün tatlım.
Tamamen yanlış algılamışsınız ben yarın çocuk büyüdüğünde duygu sömürüsü yapar öyle babalar var çocuk küçükkenBoyle bir sey yok. Cocuk babada kalirsa ve annenin maasi babadan yuksekse adam nafaka talep edebilir. Bu bir istisna.
Ama anne cocugun velayetini kendi istegiyle babaya vermedigi surece cocuk yuzde yuz anneye verilir ve baba nafaka talep edemez. Yillar sonra gelse bana bakacaksin dese de hak iddia edemez. Yanlis yonlendirmeyelim.
Kesinlikle haklisin ole babalar var bir tanede bizde var.10 yil sonra ben evlenince ortaya cikan eski esim gibi.Tamamen yanlış algılamışsınız ben yarın çocuk büyüdüğünde duygu sömürüsü yapar öyle babalar var çocuk küçükken
kendi hayatına bakıp çocuğu arayıp sormayan çocuk büyüyünce başına bela olan ..
Niye yanlış yönlendireyim yetişkin kadın kendi hayatı ben fikrimi beyan ettim hukuksal boyutu adamın nafaka alamayacağı bilir herkes.