Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
bahaneler ve palavralar.... 14 senedir aklı neredeymiş, başka biri var ya da bebek meselesi. Hiçbir erkek emin olduğu başka biri olmadan mevcut düzenini bozmak istemek (tabi kadınlar da böyle olabilir)

Kesinlikle haklisin ole babalar var bir tanede bizde var.10 yil sonra ben evlenince ortaya cikan eski esim gibi.
Gelirler canım sen hiç iyi ol istemezler huzur bozmaya gelirler hamilesin bebeğinle inş çok mutlu olursun aşarsın o zorlukları.

Gelirler canım sen hiç iyi ol istemezler huzur bozmaya gelirler hamilesin bebeğinle inş çok mutlu olursun aşarsın o zorlukları.
Ole huzur bozmak baska birsey degil.ben babayim egosunu kizina degilde benim esime ispatlamaya calismak.amin arkadasim ins aşariz.

Uyanığa bak sen. Herşeyi ortak ödeyelim, araba bende kalsın, yok ya? Senin anan güzel mi deseydin keşke.
Evlilikten önce aldığın için araba her türlü senin ama evlendiğinde almış bile olsaydın senin üstüne olduğu için araba senin olacaktı. Haklarınızı bilin.

Tekrar tekrar okudum. Aynen "bu paragoz adam cocuk uzerinden de para ister" demissiniz. Cocuk annede kalirsa nafakayi baba eli mahkum idemek zorunda o ayri da. Nasil para isteyecek cocugun bakimi annede iken?

İki ihtimal var bence. Ya aklı başka bir kadına kaydı yada büyük bir borç yaptı. Ama borcu olsa gelip söylerdi gibime geliyor. Bu kadar savurgan bir adam borcu olunca utanç duyup boşanmaya kalkmaz gibi sanki.
Başka birine aklı kaydı derken de illa belirli bir kadın olmayabilir. Rahat takılmak için tek eşli olmaktan sıkıldığı için kısacası rahat battığı için boşanmaya kalkmış olabilir.
Sizin dik duruşunuzu taktir ettim. Eşiniz istediği gibi rahat boşanamayacağını anlayınca vazgeçebilir ancak siz bu durumu tekrar gözden geçirin. Ona güvenmek artık çok zor olacak çünkü.

Ole huzur bozmak baska birsey degil.ben babayim egosunu kizina degilde benim esime ispatlamaya calismak.amin arkadasim ins aşariz.
Aklı neredeydi 10 yıldır acaba? Nasıl bir adamsa kendi çocuğunu bırakıp elin adamıyla uğraşıyor.

İyiyim, sadece basım cok agriyor. Dün hicbirsey konusmadik, bir cenazeye gitti taziye için is yerinden arkadaslarimizla

konu sahibi Allah yardımcınız olsun
dün nasıldı iş yerinde nasıl
bide test yaparsanız bize de yazın.. Hayırlısı olsun artık
İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz

İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz
hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. Bu bazı erkeklere iyilik yaranmıyo, devam edecekseniz de ağamsın paşamsın yapmayın. Kendi kıymetinizi bilip canınıza acıyın ki o da kıymet bilsin.

Senelerce sizin gibi yaptım sadece dert sahibi oldum. Kaybetme korkumu yenince dişimi çıkarmaya başladım ya kıymetli oldum.. Bu her yerde böyle genelde, insanlar iyi niyeti, fedakarlığı salaklık ve basitlik olarak algılıyo ne yazık ki..

Konunun devaminda gordum kusura bakmayin, bahsettiginiz gibi borc durumu da olabilir o halde. Benzer birseyi biz yasamistik evliligimizin 2. Yilinda, meger haberim yok fena bir borcu varmis ondan boyle sacma sapan davraniyormus bizimki de... esten gizlenen borc evliligi cok etkiliyor, birlikte sikinti cekmek ayri, bir tarafin kendi kendine borc bataginda olup digerine hicbirsey caktirmamaya calismasi cok ayri oluyor.

Bence hesaplarini vs didik didik edin, insallah cozersiniz gizledigi her ne ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…