bahaneler ve palavralar.... 14 senedir aklı neredeymiş, başka biri var ya da bebek meselesi. Hiçbir erkek emin olduğu başka biri olmadan mevcut düzenini bozmak istemek (tabi kadınlar da böyle olabilir)14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Gelirler canım sen hiç iyi ol istemezler huzur bozmaya gelirler hamilesin bebeğinle inş çok mutlu olursun aşarsın o zorlukları.Kesinlikle haklisin ole babalar var bir tanede bizde var.10 yil sonra ben evlenince ortaya cikan eski esim gibi.
Ole huzur bozmak baska birsey degil.ben babayim egosunu kizina degilde benim esime ispatlamaya calismak.amin arkadasim ins aşariz.Gelirler canım sen hiç iyi ol istemezler huzur bozmaya gelirler hamilesin bebeğinle inş çok mutlu olursun aşarsın o zorlukları.
14 sene değil , 14 ay demişbahaneler ve palavralar.... 14 senedir aklı neredeymiş, başka biri var ya da bebek meselesi. Hiçbir erkek emin olduğu başka biri olmadan mevcut düzenini bozmak istemek (tabi kadınlar da böyle olabilir)
Koltuk kanepenin 1 yıl sonraki değeri ile araba aynı mı?adam çok uyanık yalnız. koltuk kanepe sende kalsın arabayı ben alayım diyor. mantığa bak. sakın yumuşak yüzlü olma.
Evet sonra ben de fark ettim :)14 sene değil , 14 ay demiş
Tekrar tekrar okudum. Aynen "bu paragoz adam cocuk uzerinden de para ister" demissiniz. Cocuk annede kalirsa nafakayi baba eli mahkum idemek zorunda o ayri da. Nasil para isteyecek cocugun bakimi annede iken?Tamamen yanlış algılamışsınız ben yarın çocuk büyüdüğünde duygu sömürüsü yapar öyle babalar var çocuk küçükken
kendi hayatına bakıp çocuğu arayıp sormayan çocuk büyüyünce başına bela olan ..
Niye yanlış yönlendireyim yetişkin kadın kendi hayatı ben fikrimi beyan ettim hukuksal boyutu adamın nafaka alamayacağı bilir herkes.
Bu daha mantıklı sorunu sonuca ulastirmadan birşey söylememek
Aklı neredeydi 10 yıldır acaba? Nasıl bir adamsa kendi çocuğunu bırakıp elin adamıyla uğraşıyor.Ole huzur bozmak baska birsey degil.ben babayim egosunu kizina degilde benim esime ispatlamaya calismak.amin arkadasim ins aşariz.
İyiyim, sadece basım cok agriyor. Dün hicbirsey konusmadik, bir cenazeye gitti taziye için is yerinden arkadaslarimizla
konu sahibi Allah yardımcınız olsunBu daha mantıklı sorunu sonuca ulastirmadan birşey söylememek
Negatif cikti kaset testte, günüm gecince kan da vereceğimGebelik testini yaptınız mı?
Yok görüşüyorduk ama aynı evde yasamadikEvlenmeden önce birlikte yaşama gibi birşey oldu mu?
İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegizkonu sahibi Allah yardımcınız olsun
dün nasıldı iş yerinde nasıl
bide test yaparsanız bize de yazın.. Hayırlısı olsun artık
hakkınızda hayırlısı olur inşallah.. Bu bazı erkeklere iyilik yaranmıyo, devam edecekseniz de ağamsın paşamsın yapmayın. Kendi kıymetinizi bilip canınıza acıyın ki o da kıymet bilsin.İş yerinde normalde resmi oluruz, iki gündür daha sicak davranıyor sanırım geri adım atıyor. Bugün evimiz boşalıyor çok şükür daha rahat konusabilecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?