Eşim bebeğimi sevecek mi :(

Ya ben hamile kalmadan önce eşimle konuştuğumda erkek istediğini söylemişti ama bunun sebebi olarak kadınlar bu ülkede hor görülüyor eziliyor öldürülüyor dedi bende güçlü bir evlat yetiştiririz biz arkasındayız dedim ne güçlü kadınları p.çler öldürüyor ben kızımı nasıl koruyacağım dedi. Kendi sülalesinde bile hala mirası kadına vermeyen akrabaları var yani kadınlar hep ikinci planda olan yerde büyümüş. Belki de (iki gün oldu öğreneli) kendini bu sürece hazırlıyor. Bilemiyorum ama havalara uçan baba adaylarını görünce içim çok buruldu
Sosyal medyada var havalara uçan babalar. Hem kızım hem oğlum var ikisinden de abartılı bir tepki vermedi eşim. Hamilelik haberime daha çok sevinmişti ikisinden de.

Sizinde kız çocuğuyla ilgili düşünceleriniz sıkıntılı olduğu için eşinizin de kesin olarak öyle olduğunu düşünüyorsunuz bence. Mesajlarınızdan anladığım bu.

Siz kızınızı doğduğunda sarıp sarmalar, değer verirseniz bir sorun olmaz. Eşiniz de zamanla alışır babalığa. Her erkeğin baba olduğunu öğrendiğinde tepkisi aynı değildir. Bu bebek sizin. Eşinizin ailesine ya da başkasına sevdirmek için doğurmuyorsunuz. 2 kız yeğenim var. Kız çocukları kendini çok sevdirir, cıvıl cıvıl evin neşesi oluyorlar.

Bu kız erkek ayrımı konuları çok üzüyor beni ya.

Hayırlı evlat dilesin eşin erkek olup size kan kustursa yada it kopuk olsa dahami iyi herşeyin hayırlısını dileyin

Bence siz de sırf kocanız mutlu olsun diye erkek istiyordunuz. Mutlu olsaydınız sonuçtan bu konuyu bile burada açmaz, mutluluktan kimseyi görmezdiniz. Allah size bir evlat nasip etmiş ama siz cinsiyetinin kocanızı mutlu edip etmeyeceğiyle ilgileniyorsunuz.

Başlığa bak "Eşim bebeği sevecek mi "
Sevmeyecekseydi hadi göreyim sizi diyip Y leri salsaydı! içeri madem. Okumuş etmiş insanlarsınız ama hâlâ açılan konulara bak. Siz nasıl bu düşünce içine girebiliyorsunuz ayrıca ? Kocanızın bebeği sevip sevmeyeceğinden endişe ediyorsunuz resmen.
Neymiş kocası çok merhametliymiş ama erkek istermiş. Kendi anasının cinsiyeti neymiş ?

Böyle olumlamalar beklerken milletin boşanmamı istemesi gerçekten tuhaf :) teşekkür ederim yorumunuz için eminim ki benim eşimde öyle olacak. Şuan sadece bir şok yaşıyoruz. Bir de bize ilk erkek dendi sonra kız dendi. Biraz o yüzden de bunu yaşıyor olabilir. Ben tabi kız olamsına daha çok sevindim
Eşiniz duygularını belki coşkulu yaşamıyor belkibde yansıtmıyor. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Ama evladını sevmemesi çok zor bir olasılık. Ben olsam kaygılarımı eşimle mutlaka konusurdum.

Ya ben hamile kalmadan önce eşimle konuştuğumda erkek istediğini söylemişti ama bunun sebebi olarak kadınlar bu ülkede hor görülüyor eziliyor öldürülüyor dedi bende güçlü bir evlat yetiştiririz biz arkasındayız dedim ne güçlü kadınları p.çler öldürüyor ben kızımı nasıl koruyacağım dedi. Kendi sülalesinde bile hala mirası kadına vermeyen akrabaları var yani kadınlar hep ikinci planda olan yerde büyümüş. Belki de (iki gün oldu öğreneli) kendini bu sürece hazırlıyor. Bilemiyorum ama havalara uçan baba adaylarını görünce içim çok buruldu
Yok artık. Benim de eşim güneydoğulu kızımız olacak adam sevinçten yerinde duramıyor. Sana benzesin diyor sürekli. Bence eşiniz geri kafalının teki. Kusura bakmayın da birazcık bile böyle hissediyorsanız oğlunuz olduğunda kızınızı önemsemeyecek. Çok çok üzüldüm. Eşimin ailesi de dünya kadar hediye aldılar ve eşimin ailesinde kız yok denecek kadar az. Kıza hasretler resmen.

Back
X