sizin adınıza çok çok üzüldüm. karnınızdaki yavrucağa ayrı üzüldüm. yazık günah istenmediğini hisseder yavrucak. ne günahı var ki o yavrucagın madem istemıyordunuz ekstra ekstra önlemler alınmalıydı. sonuc olarak aktif cinsel hayatı olan insanların hep bir riski var. korunarak bıle mılyonlarca ınsan gebe kalabılıyor. sizlerde bunu biliyormuşsunuzdur illaki cani eşinizde biliyormuştur. olan olmuş artık karnınızda kalbi atan bir canlı var. dini açıdan net bilgim yok ama ben zannetmıyorum ki kan pıhtısına nefes, hayat veren RABBİMİN anne babnın insiyatifine bırakaraktan o nefesin kesilmesine izin versin..eşiniz sanırım 10 haftalık yasal olan kürtaj zamanını dinen yorumluyor kendine göre. vicdanı nasıl rahat ediyor anlamıyorum, karısından eşinden olan bir çocugu aldıralım demeye.
yani durumunuz çok mu kötü gercekten? bir cocuga bakamıycakmısınız? evet hayat cok pahalı farkındayım , evet cocuk yetıstırmek cok zor farkındayım ama su akar yolunu bulur ya. allah saglık verdıkten sonra nolacak ki , cocuk ozel okula degılde devlete gıder, ozel hastaneye degılde devlet hastanesını kullanırsınız.. aıle bagınız olduktan sonra o cocuga sevgınızı verdıkten sonra ALLAH bır yolunu cizmezmi.
bende 2,cocuguma gebeyım. buyuk kızım 2,5 yasında biz istşyorduk ama kazara bır gebelık degıl. maddi durumumuz türkiye şartlarında ortalama dıyelım. ne kotu ne ultra iyi. evet bende korkuyorum hemde deli gibi. kızımı en ıyı okullara gondermek ıstıyorum hıc bırseyden gerı kalsın ıstemıyorum. ona en ıyı ımkanları saglamak ıstıyorum. ıyı gıyınsın, ıyı yesın, ıyı ortamlarda bulunsun, kalburustu ımkanlarla yetıssın bunlar herkesın ıstegı. ben yıne elımden gelenın fazlasını yapacagım. ama onu bir kardeten mahrum bırakm ak ıstemıyorum, kendımı ıkı evlat sevgısınden mahrum bırakm ak ıstemıyoırum. şu hayatta hersey para, okul, mevkii degıl kı..
umarım eşinizde dogru yolu bulur. belkı bıranlık korku ıle soyluyordur. belkı cok paranoyaktır. bıraz onu rahatlatmayı denesenız . aşkım bak olur bır yolu bulunur, ALLAH yolunu cızer, RABBIM ımkan verır. olur yanı ılla olur.. onu bıraz rahatlatmayı denesneız belkı duymaya ıhtıyacı vardır...bırılerınınde onu rahatlatmaya ıhtıyacı vardır. sonuc olarak erkekler bıraz daha fazla takıntılı maddı konularda..