- 24 Ekim 2019
- 1.389
- 7.600
- 158
Dinî bilgisi çok fazla olan biri " rızık derdiyle çocuklarınızı öldürmeyin " ayetini de biliyordur diyor ve susuyorum.eşim bebeği istemiyor bana maddi seyleri sayıyor oğlumuza ikinci cocuk olursa iyi bir gelecek sunamayiz diyor ve günah boyutunda da 10. Haftaya kadar günah degil diyor (dini bilgisi cok cok fazla)
Lütfen dua edin benim bu kadar yakin bildigim can bildigim kisilerden bunlari görüyorsam inan kimseden beklentim yok dua edin yeter
pes vallaBoşanma olarak söyledi
Konu sahibi muhtemelen içeceğine ilaç katarak kocasına zorla sahip olmuş. Yoksa sevişerek (!) hamile mi kalınırmış. Sevişirken iyi hamile kalınca yalnızsınBu yolda yalnızsın demiş ya hani, boşanıririz anlamında mi yoksa bakımına yardım etmem, destek olmam maddi manevi anlamında mı?
Adam gibi korunacakti madem dimi? Çift kat taksaydi korkuyorsa bu kadar.Konu sahibi muhtemelen içeceğine ilaç katarak kocasına zorla sahip olmuş. Yoksa sevişerek (!) hamile mi kalınırmış. Sevişirken iyi hamile kalınca yalnızsın
Vucutla ilgili bir karar mi?
cocuk gelecek dunyaya farkinda misiniz bilmiyorum ama, sanki sac kesim modelinden ya da kola yapilan dovmeden bahsediyoruz
Bence hiç de fazla değil.10. Haftaya kadar günah degil diyor (dini bilgisi cok cok fazla)
Aslinda ben de bunun uzerine dusunmustum kendimce soyle bir sonuca vardim. Illa bebek olsun diye ugrasinca sanirim insan biraz strese giriyor o stres bebek sahibi olmasini engelliyor. Ama korunurken bebegim olcak mi diye bir stresi olmadigi icin stres engeli ortadan kalkiyor. Mesela evlatlik alan ailelerin ikinci cocuga kendiliginden tedavisiz bir sekilde hamile kaldiklari oluyormus. Ilginc gercekten.Yaw herkeste korunurken hamile kalıyor şaştım bu işe ben hakikaten:)
Allah böyle erkeklerin bencilliklerini kurutsun inşallahAdam gibi korunacakti madem dimi? Çift kat taksaydi korkuyorsa bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?