Eşim, bebeğim ve ailem

TE="fetihce, post: 41907188, member: 655512"]eşinin ailesine karşı tavırlıysan bunu oda sana yapıyor olabilir
kaynanan hakkında sürekli konuşurmusun[/QUOTE]
Hayir tamamen nötrum[/QUOTE]

kendi ailesini annesini hiçe sayan sana neler yapmaz. en çok bunlardan korkacaksın.[/QUOTE]
Hiçe sayıyor dersem haksızlık olur. Kaynanam haftada altı gün çalışıyo. Ve evde iki kardeş daha var. Eşim arar sorar ailesini maddi manevi destek olur her türlü. Onlar kendi aralarında iyiler. Kaynanam yoğun çalışıyo evde kalmıyor hic. Aksam geç saatte geliyo. Biz gitsek vakit geçiremeyz bile. Zaten esim öğretmen hafta sonları da etutu oluyo bi gün genelde . Öyle bize yakin fegiller ki iki gün gidelim desek yedi saat. Böyle durumlar işte

E="Burcu_-_, post: 41901934, member: 60545"]Hemen hemen ayni sorunu bende yasiyorum esimle bende 5 aylik evliyim.....annemlere götürür beni kendid gelir ama aksam eve geldigimizde burnumdan getirir....annen öyle annen böyle diye....anliyorum zor bir durum ama bence sakin sakin anlat esine onunla gitmek istedigini ve neden onunda gelmesini istedigini.....[/QUOTE]
Artijk anlatmcam anneme abilerme dedim gelmek istemiyor diye. Abilerm yapi gereği soğuklar öyle arayıp sormazlar. Eşim de kendisini istemediklerini düşünüyo.

fevaran3425, post: 41907988, member: 684040"]Sevmeme sebebi ne ?[/QUOTE]
Abilerm soğuk insanlar telefon kültürleri yok arayip sormazlar öyle. Biz Doğuluyuz eşim Akdenizli. kardeşlerimin eşleri de Doğulu. Arayip sormadıklari için eşim kendisini Akdenizli olduğundan istemediklerini düşünüyor. Öyle bir şey yok aslında. Bes yıl üniversite okudum. O zaman da arayıp sormadilar beni. Yan yana olunca çok sıcaklar. Ama adamlar s zorla beni arayın sorun diyemem.

E="nefesalnefesver, post: 41893889, member: 603462"]canım sen eşinle normal şartlarda evinde mutlu ve huzurlu isen, kendi gelmezken seni kendi ailesine götürmek için de ısrar etmiyorsa bırak gelmesin.. senin gelip gitmene sesi çıkmadığına şükret.. neler okuyoruz buralarda..
evlendikten sonra çiftlerin birbirlerini ailelerinin içine sokma çabası çok gereksiz bence.. ailenle evlendirmiyorsun, gelmiyorsa hoşlanmıyorsa zorlama ve bu sebeple evliliğini de yıpratma konuşarak..[/QUOTE]
Aynen çok iyi anladım artık
Gel de demicemnapıyım. Zorla güzellik olmuyo.

fevaran3425, post: 41907988, member: 684040"]Sevmeme sebebi ne ?
Abilerm soğuk insanlar telefon kültürleri yok arayip sormazlar öyle. Biz Doğuluyuz eşim Akdenizli. kardeşlerimin eşleri de Doğulu. Arayip sormadıklari için eşim kendisini Akdenizli olduğundan istemediklerini düşünüyor. Öyle bir şey yok aslında. Bes yıl üniversite okudum. O zaman da arayıp sormadilar beni. Yan yana olunca çok sıcaklar. Ama adamlar s zorla beni arayın sorun diyemem.[/QUOTE]

Damatları olarak eşin abinleri arasın
Bizde kız abileri enişteyi aramazlar bende doğuluyum.
Gerekce sadece buysa bahane

E="fevaran3425, post: 41908106, member: 684040"]Abilerm soğuk insanlar telefon kültürleri yok arayip sormazlar öyle. Biz Doğuluyuz eşim Akdenizli. kardeşlerimin eşleri de Doğulu. Arayip sormadıklari için eşim kendisini Akdenizli olduğundan istemediklerini düşünüyor. Öyle bir şey yok aslında. Bes yıl üniversite okudum. O zaman da arayıp sormadilar beni. Yan yana olunca çok sıcaklar. Ama adamlar s zorla beni arayın sorun diyemem.[/QUOTE]

Damatları olarak eşin abinleri arasın
Bizde kız abileri enişteyi aramazlar bende doğuluyum.
Gerekce sadece buysa bahane[/QUOTE]
Esim bayram kandil arar ama abilerm beni aramiyo hic doğum da bile aramadilar. Esimin kizdigi nokta ben en küçügum beni sahipsiz bırakıyolar. Bir gün arayıp sormszlar.kapimi acmadilar hic. O yüzden o ortamda bulunmak istemiyo.

Valla canim konumu okudum eşine kizmistim ama son mesajında n sonra eşine hak verdim seni doğumda bile arayıp sormayan abilerine tavır yapıyor belli hiç aranızı bozma esinle işi var de geç sen geçimine bak

asya_eda .!.:
Valla canim konumu okudum eşine kizmistim ama son mesajında n sonra eşine hak verdim seni doğumda bile arayıp sormayan abilerine tavır yapıyor belli hiç aranızı bozma esinle işi var de geç sen geçimine bak
Ben de abilerime agizlarinin payını verdim konuşmuyorum onlarla. Abilerim annemlern orda oturuyor altli üstlü. Karsilasmicak olsa eminim eşim gelirdi. Bende zaten onlara gitmicem annemn babamın yanına. Insan böyle günlerde eşini dostunu tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…