Kaynanam benden haz etmiyor. En baştan istemedi. Bi bayram seyran arayip konuşuyorum. Yoksa o beni aramiyo. Öyle bi samimiyetimiz yok. Zaten biz de gitmiyoruz ksynanama geçen kurban ilk kez gittik o zaman da yeni evliydk. BBilmiyorum ne yapcam. Cok istyrm bari gittiğim gün eşim yanimda olsun.Benimki de sıkılır ama beni getirip götürür bir iki gün de kalır hatırım için.
Hatır gönül de dinlemiyorsa yapacak bir şey yok. Sen de onun ailesine gitme desek çocukça olur sonuçta ailesinin ne günahı var. Kayınvalidene söylesen? Belki ikna eder.
O da kufreder gibi hic goturmesn madem. Yine benimki gelmeyince iş okul bahane ediyorum. Ahh ahh ne olacak bu erkeklern hali hiç bilmiyorum.Valla seninki gene iyiymiş.. benim kaynim eltimi ailesine götürüp, kapıya bırakıyor kapıdan alıyor.. içeri bile girmek yok.. Böyle odunlari ancak odunla yola getirir insan..
O da kufreder gibi hic goturmesn madem. Yine benimki gelmeyince iş okul bahane ediyorum. Ahh ahh ne olacak bu erkeklern hali hiç bilmiyorum.
sen gitmiyorsun diye o da gitmiyor olabilirmiArkadaşlar meraba. Bir yıllık evliyim elli bir günlük bebeğim var . Eşimle evlendigimizden beri bir kere ailemin yanına geldi o da evlenince el öpmeye. Daha da gelmedi. Ailemi sevmiyor sıkılıyor o ortam da bulunmak istemiyorum diyor. Ikimizin ailesi de şehir dışında. Ben de her ay neredeyse giderim. Hep yalvariyorum benimle gel bi gece kal sabaha dön zaten uc saatlik yol. Yok gelmiyor.en son nisan başı gittim ailemin yanına.hamilelikti dogumdu gidemedim. Bayram da da gitmedik.ailemi cok özledim. Çocuk da oldu. Biz de adettir torun götürülür. O kadar ısrar ediyorum ki gelmiyor. Gel bi gece kal sabaha dön diyorum yok. Ben de bebeğimle tek gitmek istemiyorum evlendgmden beri hep tek gidiyorum Karnım burnumda yine tek gittim. Şimdi çocukla nasıl tek gideyim. Eşim öğretmen ve tatil. Diğer seferler hep dedim okul gezisinde yol etüt var şu bu. Şimdi ne diyeyim inanmazlar. Napcam bilmiyorum. Cok gidesim var . Eşimi nasıl ikna ederim. Nuh diyor peygamber demiyor. El gün konuşur akrabalarm konuşur hep şimdi. Bi akıl verin nasıl ikna ederim. Çok üzülüyorum çok.
[/QUOTE]E="AsSsk, post: 41894384, member: 651515"]sen gitmiyorsun diye o da gitmiyor olabilirmi
eşinin ailesine karşı tavırlıysan bunu oda sana yapıyor olabilirQUOTE="AsSsk, post: 41894524, member: 651515"]
ozaman kaynanan eşini etkiliyodur ona gitmiorsanız eşinde senin ailene gitmeyerek sana tepki gösteriyor benceKaynanam benden haz etmiyor. En baştan istemedi. Bi bayram seyran arayip konuşuyorum. Yoksa o beni aramiyo. Öyle bi samimiyetimiz yok. Zaten biz de gitmiyoruz ksynanama geçen kurban ilk kez gittik o zaman da yeni evliydk. BBilmiyorum ne yapcam. Cok istyrm bari gittiğim gün eşim yanimda olsun.