• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yıllarca yalan söylemişş :(

evet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.
ilginç

evet eşim çabalıyor fakat ben görmüyorum çünkü ona çok değer verdim çok sevdim onun bana o cümlesi herşeyi bitirdi. bana karşı evladına karşı çok iyi ama aramızda cinsellik problemleri olmaya başladı çünkü ben istemiyorum bana dokundugunda o cümleler aklıma geliyor eşimde ona karşı isteksiz oldugumu biliyor elimde deil...eşim şuan oğluna çok düşkün onun geleceği için çabalıyor şuan hakkını yiyemem çok iyi bir baba..

kızlar eşimi sevdiğim için yürümüyo bu evlilik eşim farkında ve onu bırakıp gideceğimden inanın çok korkuyor şunu biliyor benim için bittiyse bitmiştir çünkü o cümlelerinden sonra eve dönerken ona şunu dedim birgün senden boşanacağım ve şunu unutma seninle asla eskisi gibi hiçbişey olmayacak demiştim...sadece bebeğim için çok korkuyorum bebeğim olmasa bir dakika durmam ama çocuk olunca korkuyorum neden bilmiyorum cesaret edemiyorum..

bi insanin ii bir baba olmasi iyi bir es olabilecegi anlamini asla tasimazz.madem ailen arkanda bu guvensizligin icinde kendine yazik etme. eger esinin soyledigi cumle harfi harfiyense zaten planlanmis bir cumle 'kac gundur soylemeye çalışıyorum...' tarzinda baslamis planlanmis yanii.
ayrica bu sekilde duygularla beslenen bi cocuk var ve ilerleyen.surecte aranizdaki sorunlar disariya farkli yanisyabilir ve sen.suan cocugunu dusunurken.ileride aslinda ona sizin zarar verdiğinizi goreceksiniz. cocugunuz icin bisi yapmak istiyorsaniz ona saglikli bir ortam yaratin...

• Beğen
Reactions: anu
Ilginc yazmissiniz nedir ilginc olan yasadiginizsey gercekten cok zor yeni dogum yaptigim icin sikintilarimiz farkli olsada sizi anliyabiliyorum bende cok sogudum esime karsi aylardir ayri odalardayiz iyice sonuna geldigimizi dusunuyorum yakin cevrem benim cok mutlu oldugumu saniyo cunku anlatmiyorum herkezin yaninda mutluymusum gibi yapiyorum esimde cok mutsuz birbirimize kusmekten biktik artik bazen guluyoruz yasadklarimiza hicbisey yokmus gibi devam ederken bir kivilcim yetiyo simdi oldugu gibi

Burada akıl alınmaz bence.
Çünkü kimse sizi tanımıyor.
Eşinizi tanımıyor.
Eşinizle aranızdakilri de tam olarak siz biliyorsunuz.
Psikolojik destek alın her ikinizde ona göre devam edin.
Eşinizin yaptığı nı tasvip etmiyorum ama hatalar da insanlar için.
Hepimiz için
Bir anlık şeytana uyma.
Gerçekten pişmansa affetmeyi deneyebilirsiniz.
Biliyorum çok ağır ama belki gerçekten salak bi anına geldi ve bi daha hiç yapmaz.
Böyle ömür geçmez size de zor

En mantıklısı boşanmak ve kendine bir hayat kurmak..böyle çocuğum için diye diye nereye kadar gidecek kendini yipratiyorsun...bak mesela benimde ikinci evliligim 18 yaşımda sacma sapan bir evlilik yaptım çocuğum olmadı ayrıldım 6 ay surdu..onu unutamiyormusun desen şöyle düşün sende bu adamdan ayrilsan çocuğu bile görmek istemese hep hatirlarsin onu çünki iyi kötü yaşanmışlar var insan anılari silemez ve en önemlisi senin ilkin di..benimde öyle ama hergün aklımda yok unutamadim falan asla böyle birşey yok
öyle olsa ona geri dönerdim ki onunla asla olmaz yani şimdi ayayrilsam şimdiki eşimle eski eşimle asla biraraya gelmem..buyüzden sana ayrıl diyorum ama demeside kolay ondan sonraki hayatın neolacak bizim için yorum yapması kolay yasiyacak olan sensin...

evlilik konusunda yapacağınız tercihler çok önemli böyle hayatnızı etkileyebiliyor keşke ailenizi dinlemiş olsaydınız çünkü onlar asla kötlüğünüzü istemez ve uzun zamandırda bu duruma dayanmışsınız zaten. ama dava açıp boşanmak kolay degildir ve ondan sonra ki hayatta pek kolay degildir.ama sakın ailemin yanına dönemem onlar istemedi gibi düşünmeyin onlar aileniz iyi yada kötü sizi kabul edecektir ama bazı şeylere iyi düşünerek karar verin ve eşinizi gözlemleyin ne bilim nasıl davrandığını falan ayrıca çok üstünde durup laf falan sokmayın hatta tam tersi sadece çocugunuzla ilgilenin.

evet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.

canım eski eşini görsede onunla ilgili bir haber almış olsada sana yaptıkları kabul edilebilir değil. uzaktan yorum yapmak kolay tabi bize ama ben senin adına yani sana çok üzüldüm. lütfen kendine hayatı zindan etme. sen eşinden 1-0 öndesin çünkü hayata tutunabilmek için çok güzel bir sebebin var, bebeğin var

doğum sonrası erkekler de travma geçirebiliyor, şok durumunda söylenmiş şeyler de olabilir, haklı çıkarmaz o ayrı.. bence de profesyonel destek gerekiyor.

Dogru tahmin etmisim desenize. Konuyu acma seklinden belli cünkü hatırlatıcı bi durumun yasandıgı. O karsılasma onu baya etkilemis oradaki tavırlarından anladıgım kadarıyla. Bi kere karsılasınca olmadık seyler aklımıza düser ya, belki esiniz de sosyal medyadan bi yerden bakmıstır eski esine o karsılasmadan sonra. Böyle böyle doldurmus kendini sonra da size geri dönüsü olmayan bi laf etmis. Offf of.
Umarım hakkınızda iyisi neyse o olur.

Onu bunu bilmem de ailelerin karşı çıktığı evlilikler mutlaka sorunlu oluyor. Anne baba rızası çok önemli.

Tek erkek kaynaklı deyince kadınların aklına genelde o gelir sandım. Senin aklına o geldi sandım.

Ancak bunun kadını erkeği yok. Erkek fiziksel şiddet uyguluyorsa kadın da psikolojik şiddet uygular.

Biyoloji hocam vardı lisede, adam derdi ki "namussuzluk sadece aldatmayla olmaz çalışmayan kadın akşam köpek maması gibi yemek koyuyorsa bu da namussuzluktur."

Al sana kadınsal bir neden.

Bu mesajınızı birkaç gün önce gördüm ve bir şeyler yazmak istedim ama konu gündemde olmadığı için ben taşımak istemedim, şimdi izninizle yazıyorum. Tartıştığınız kişinin argumanlarına katılmadığımı da baştan belirteyim.

Siz söylememiş olsanız dahi

"namussuzluk sadece aldatmayla olmaz çalışmayan kadın akşam köpek maması gibi yemek koyuyorsa bu da namussuzluktur."

bu cümleye referans vermek, hem de kınamadan, katılarak referans vermek bana göre inanılmaz çirkin bir hareket. Bir insana namussuz diyebilmek bu kadar saçmasapan şeylere bakmaz.

Evet bakar derseniz, çalışıyorsunuz, eşiniz de çalışıyor, sizden az yaptığı her yemek, az sildiği her yer namussuzluktur.

yorumların hepsini okumadım. konu sahibi çok açıklama yapmamış ama kendi yaptığım çıkarımlarla takıldığım yerler var.

1- kadın 24, adam 38 yaşında. 3 yıllık evliler, ondan önce de 2 yıl ilişkileri olmuş. yani ilişkiye başladıklarında kadın 19, adam 33 yaşında.

2- ilişkileri başladığında adam boşanalı 6 yıl olmuş ve 4 sene de evli kalmış. 23 yaşında evlenip 27 yaşında boşanmış.

3- adamın eski eşiyle olan bütün mahremi ortaya serilmiş.

4- adam bunu 21 yaşındaki genç bir kıza anlatmış. bakire bir kıza "ilişkiye girerken ağlıyordu" demiş.

5- ben konu sahibinin yerinde olsam, "hamile kaldığım gece de benimle sevişirken eski eşini mi hayal ediyordu" diye düşünürüm. çünkü çok hatırlamıyorum ama bu konuyla ilgili bir şeyler duymuştum. o şekilde rahme düşen çocukların hayatı pek şey olmuyormuş yani helal-haram ayrımı falan yapamıyorlarmış.

konuyu nerden tutsam elimde kaldı.

ha bu arada linç edilmeden belirteyim, dini yorum yasak ama helal-haram ayrımı sadece dini değil. ahlaki açıdan da bakılır. haramdan kasıt başkasının olana el uzatmak anlamında mesela.

yorumların hepsini okumadım. konu sahibi çok açıklama yapmamış ama kendi yaptığım çıkarımlarla takıldığım yerler var.

1- kadın 24, adam 38 yaşında. 3 yıllık evliler, ondan önce de 2 yıl ilişkileri olmuş. yani ilişkiye başladıklarında kadın 19, adam 33 yaşında.

2- ilişkileri başladığında adam boşanalı 6 yıl olmuş ve 4 sene de evli kalmış. 23 yaşında evlenip 27 yaşında boşanmış.

3- adamın eski eşiyle olan bütün mahremi ortaya serilmiş.

4- adam bunu 21 yaşındaki genç bir kıza anlatmış. bakire bir kıza "ilişkiye girerken ağlıyordu" demiş.

5- ben konu sahibinin yerinde olsam, "hamile kaldığım gece de benimle sevişirken eski eşini mi hayal ediyordu" diye düşünürüm. çünkü çok hatırlamıyorum ama bu konuyla ilgili bir şeyler duymuştum. o şekilde rahme düşen çocukların hayatı pek şey olmuyormuş yani helal-haram ayrımı falan yapamıyorlarmış.

konuyu nerden tutsam elimde kaldı.

nasıl yani??? :KK57:
okurken şok oldum,
"gece tırnak kesilmez, carpılırsın" demek gibi birsey bu.

tum hayatımız o gece babamızın ne dusundugune mi baglı yani? :KK57:

konudaki erkegin tum iliskileri sorunlu bence de, keza konu sahibiyle ilgili durum da bir o kadar sıkıntılı.

ancak masum bir bebek icin bu tip seyler dusunmek -kusura bakmayın- hic mantıklı degil...

nasıl yani??? :KK57:
okurken şok oldum,
"gece tırnak kesilmez, carpılırsın" demek gibi birsey bu.

tum hayatımız o gece babamızın ne dusundugune mi baglı yani? :KK57:

konudaki erkegin tum iliskileri sorunlu bence de, keza konu sahibiyle ilgili durum da bir o kadar sıkıntılı.

ancak masum bir bebek icin bu tip seyler dusunmek -kusura bakmayın- hic mantıklı degil...

babanın ne düşündüğüne değil de, anne-babanın ne niyetle ilişkiye girdiğine bağlı. korunurken hamile kalmaktan bahsetmiyorum.

Büyük bir cahillikle evlenmissin. 14 yas farki ve ailenin sözünün çiğnenmesi ve bosanmis sorunlu bir adam. Çok büyük hatalar.. Ama olan olmuş. Bence daha fazla bu hatayi sürdürme. Affedilecek en ufak tarafi yok. Gurursuz olma. Çocuğunu da bu şekilde düşünme. Böyle bir ailede yetismesi, belki ileride babasinin sizi terk edip eski karisina döndüğünü ggörmesi daha mi güzel olacak sence psikolojisi için ? Çocuğunu dusunuyorsan zaten direkt bosan. Çocuğunu dusunmuyorsan da kendini düşün ddirekt bosan. Seni yda çocuğunu azicik sevseydi seni o halde yıkmazdi. Muhtemelen senin hamileleginde, doğumunda bile eski eşiyle görüşüyordu. Yoksa bir anda eski Karimi özledim diye değişmez kimse. Anca bir iletişim körükler bu tip duyguları. Al bebeğini yeni bir hayat kur. Ailende basta biraz söylense de affederler seni kucaklarini acarlar merak etme. Bu evliliğin devami hatayi hata ile kapatmaya calismak olur altında bogulursun. Bence bunu kendine yapma. O adamdan bir cacik olmaz, sonu çok fena onun..

babanın ne düşündüğüne değil de, anne-babanın ne niyetle ilişkiye girdiğine bağlı. korunurken hamile kalmaktan bahsetmiyorum.

yanlısmı okuyorum diye birkac kez okudum iki yorumunuzu da.
iki insan bilerek ve isteyerek ilişkiye giriyor ve korunmuyorsa niyetleri ne olabilir ki...?
haydi cocugumuz olsun kararıyla baslanılan seyde bile fiilen konu ve o an dusunulen sey sekstir sonucta.

gün geçmiyor ki forumda şaşıracagım tuhaf seyler duymayayım...

yanlısmı okuyorum diye birkac kez okudum iki yorumunuzu da.
iki insan bilerek ve isteyerek ilişkiye giriyor ve korunmuyorsa niyetleri ne olabilir ki...?
haydi cocugumuz olsun kararıyla baslanılan seyde bile fiilen konu ve o an dusunulen sey sekstir sonucta.

gün geçmiyor ki forumda şaşıracagım tuhaf seyler duymayayım...

ben de onu diyorum. adam başka biriyle seks yaptığını hayal ediyorsa o an?

Back