• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yıllarca yalan söylemişş :(

ah be yavrum..baban yaşındaki ve evlenmiş biriyle nasıl yaptın bu hatayı..kendi evladı yoğun bakımdayken yapılan şeyler insan olamaz..birde sakın deme çocuk için katlanıyorum diye..bir şekilde aileni ikna et..ailene dön kızım..baban yaşındaki bir adamdan sana eş olmaz..:KK20:

Aileler istemiyorsa mutlaka bir bildikleri oluyor. Allah yardımcınız olsun. En zor zamanınızda size böyle davranan erkek ne desek boş,yaşı sizden büyük olduğu için daha Olgun olması gerek miyor mu?

Belki hamilelik dönemi ve sonra ki problemlerden yorulmuş kafası karışmıştır.
Konu biraz dagilacak ama ;
Ailelerin bildigi de her zaman dogru olmuyo malesef. Kizlarini uygun gordukleri kisilerle evlendirip de onlarin hayatlarini karartan aileller daha fazla ulkemizde. Benm abim esimi ilk zamanlar onaylamadi nisaniniza bile gelmedi , cok sonra tanistilar ve simdi aralari cok iyi.Allah bozmasin. Abimi dinlemedim ve cok mutluyum ALlah a sukur :KK45::KK45::KK45:
Konu sahibinin yerinde olsam maddiyatim varsa bosanirdim heralde. Hamile yada yeni bebegi olan kadina kotu davranan insanlara fena kiziyorum:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bebegim icin evlilige devam ediyorum diyosun !!!!! Mutsuz bir ortamda buyunce ödul vermis olmuyorsun....bir kere sen bu haldeyken bebegine nasil faydan olacakki ?!! Bosan o adamdan bence...kolay mi saniyosun deme sacma bir wvliligi 8 sene surdurdum salakligimdan.yillar geciyor bosuna cekme..ayril mutlu bir yasam kur cocuguna daha fazla faydan olur emin ol

Cocugum icin demeyin demeyin ne olur, demeyin yaaaa.... Cocuk icin bunun nesi iyi? Tamam anne babasi ayri olmasida hos bi durum degil, ama birbirini sevmeyen, sürekli kavga eden bi anne babanin bir arada olmasi neye yarar? Siz gittikce daha cökeceksiniz, bu durumda cocugunuz icin ne kadar verimli olabileceksiniz? Yasiniz daha cok genc, kendinize ve evladiniza yeni bi hayt kurun, hernekadar ailenizi dinlememis olsaniz bile onlar sizin arkanizda olacaktir... Her insan hata yapar, önemli olan bu hatalardan ögrenmek, bidaha yapmamak.... Ilerde karsiniza yeni biri cikar, sizi seven ve sizinde sevdiginiz, karamsar olamayin... :ssz:

Vicdansız, ahlaksız şey! Çocuğu hastanede can çekişiyor, adamın aklı karıda kızda daha!
Senin aşık olan gönlün batsın e mi! O adama aşk bile yakışmıyor arkadaşım, böyle bir durumda unutamadım diyebilen bir adamın ne sevgisi sevgidir, ne babalığı babalıktır, ne de kocalığı kocalıktır.
Bu adamda ahlaki kavramlar yok en başta, hadi oldu ki karından başkasına aşıksın, ama karın perişan, bebeğin hayatı tehlikedeyken, neden bunu söyler ki bir insan?
Neden söyler biliyor musun? Seni umursamadığından, canın değerli değil ona, bebek de öyle. Yani senin orada o şokla kriz geçirebilme ihtimalin eşini korkutmamış bile.
Şimdi de kurtarmaya çalışması da aynı pervasızlığın, amaçsızlığın ürünü emin ol. Eşin bence fena halde aklı havada birisi. Ne eski karısına duyduğu aşkın arkasında, ne de evliliğinin.
Sen affetsen beş gün sonra yine başkasına aşığım diye çıkagelebilir, ciddiyeti yok, ilişkinizin pamuk ipliğine bağlı olduğunun, tehlikenin farkında değil ya da umursamıyor.
Yani olsan da bir olmasan da bir.

O lafı okurken benim burada icim sızladı.

Kac senedir yanımda uyuyan, yanımda uyanan, birlikte evlat heyecanı yaşadıgım adam bana "ben eski karımı unutamadım" dese kurdugum dünya basıma yıkılır da ben altında kalırım gibi geliyo, cok zor bi hayal kırıklıgı bu cok üzüldüm sizin adınıza.

Ben o bebege ragmen bosanın diyecegim size. Gencecik bi kadınsınız. Seviliyor muyum sevilmiyor muyum süphesiyle yasayıp ölmeyi hak etmiyorsunuz. Cocuk tek basına mutlu olmaya, bi kadınla bi erkegi bir arada tutmaya yetmez.

Yalnız konuyu acma sekli ve zamanı da cok ilginc. Yani siz hamileyken eski esini düsünmüyodu da (o dönem cok iyiydik demissiniz) dogumdan sonra bi de üstüne evladı yogun bakımdayken mi düsünmeye basladı? Hic mantıklı degil bu.

O dönem herhangi bi yerde eski esi ile karsılasmıs ya da onun hakkında bi sey duymus olabilir mi?

Bi de eski eşinden çocugu var mı? Sizi üzmek istemiyorum ama acaba benim cocugumu o kadın dogurmalıydı falan diye mi düsündü ya da eski esinin dogumundaki hisleriyle size karsı hislerini mi kıyasladı acaba?

İkisi de çok çirkin tabi ama yani konuyu açma zamanı o kadar yersiz ki, bi de bunu bu kadar acık söylemesi bunun öncesinde de kafasında bi zemine dayandıgını gösteriyo. Yani adam bunu düsünmüs o kadar sıkıntının arasında. Demek ki bi sebebi var.

Dedektifcilik oynamayı seven ne çok üye var bu araştırmacı kişiliklerini eşlerine yöneltseler neler neler bulurlar kimbilir:KK14: Yok bana şu şöyle geldi, bu pek inandırıcı değil, yok niye şöyle yaptın tü kaka... Ne faydası var bunları söylemenin?

Konu sahibinin yargılanmaya değil çözüme rahatlamaya ihtiyacı var. Ama doğru ama yalan bizim yapmamız gereken yardımcı olmaya çalışmak, anlatılanlar yalansa o konu sahibinin vicdanına kalmış. Peki ya harfi harfine doğruysa?

Baştan sona doğru okudum, okudum tekrar Okudum.. Çocuğunu Öne sürmek adil değil.. Ne Yapmak İstediğini bilmiyorsun,çocuğunu öne sürüyorsun...
Eşi'nin Söyledikleri yanlış zamanlama.. Eşin en azından itiraf etmiş.. Lohusalık ve Şok Üst Üste geldi... Kendini Sorgula Eşini ne kadar seviyorsun? Ne kadar birbirinize fedakarlık yaptınız? Eşin Sende boşluk bulup eskiye sarılmış... Gurur Sadece bırakıp gitmek değildir,Savaşıp onu yenmektir.. Bırakıp gitmek çok kolay..
EZİKLİK hissediyorsan da Eşine Kapıyı göstermelisin. Her İkiside Cesaret İster,İyi düşün iyi karar ver. Bebeği de öne sürme.. Şuan Sen ve Hissettiklerinde önemli..

kızlar merhaba ben 24 yaşındayım eşim 38 ve severek evlendik ailelerin karşı çıkmasına karşın evlendik 3 senedir evliyiz 2 senede ewlenmeden önce görüşüyorduk yani 5 yıldır birbirimizi tanıyoruz.geçen sene hamile kaldım ve hamileliğim boyunca eşimle çok iyiydik bir dediğimi iki etmedi ta kii doğum yapana kadar..mayıs ayında doğum yaptım ve 37 haftalık acil sezeryana alındım bebeğimde solunum sıkıntısı vardı yoğun bakımında yattı ben perişandım 2 gün hastanede yattım ilk defa doğum yaptım hemde sezeryan çok kötüydüm ve eve geldik eşimle sürekli tartıştık herşeye bahane bulmaya başladı bana sürekli al çocugunu git babanın evine demeye başladı ne yapsam sinirleniyordu anlam veremiyordum ve ben perişandım doğum yapmışım bebeğimi kucağıma alamamamışım dikişliyim doğrulamıyorum bile..ve uykusuz hiç dinlenemiyorum çünkü 3 saatte bir bebeğime anne sütü sağıyordum sağmak içinde hastaneye gidiyordum doğum yaptıgımın 4. günüydü. kalktım bebeğime süt götürecektik eşim yine bağırmaya başladı sebepsiz yere..ve bana konuşalım dedi bende aynen şunu dedim bak sezeryanlıyım günlerdir uykusuzum belimi bile doğrultamıyorum ve bebeğimiz yoğun bakımında bi çıksın bende toparlanayım sorunlarımızı konuşarak çözelim dedim bu sözüme karşın sinirlendi bağırdı ve bana aynen şunu dedi '' sana bişey dicem kaçgündür nasıl diyeceğimi düşünüyorum ben hala eski eşimi seviyorum ve onu unutamadım'' cümle eksiksiz fazlasız buydu....dünya başıma yıkıldı kendimi okadar kastımki dikişlerim patlayacak sandım gözlerimden yaşlar akmaya başladı eşime bağırmaya başladım ve o halimle ağlaya ağlaya evi terk ettim aileme bişey diyemedim uzaktalar zaten onların isteemediği bi ewlilik yapmışım onalara ne diyebilirimki..eşim hemen ortak tanıdıgımız bi ablayı araıyo evi terk ettiğimi söylüyor ve o tanıdık abla bana yardım etti saatlerce ağladım bağırdım çağırdım ve eşim geldi ben seni seviyorum ben öyle bişey demek istemedim sen yanlış anladın sana örnek vermeye çalıştım vs vs dedi yani söylediği şeyleri kıvırmaya çalıştı..çocugum şuan 7 aylık bebeğim için evliyim ama hiç istemeyerek bana dokunmasını dahi istemiyorum aslında farkında biliyor.. çünkü o günden sonra eşimden soğudum ona bakışlarım bile değişti aşık olduğum adam benim için değersiz oldu. evliliği sadece çocugum için sürdürüyorum ama psikolojik olarak bitiyorum o cümleleri unutamıyorum eşime en muhtaç oldugum zamanda beni yıktı bitirdi..bana yıllarca yalan söyledi ki ben tanıştıgımızda ona eski eşinle barışma ihtimalin var mı onu seviyor musun diye sormuştum kesinlikle hayır demişti...bu yalanı affedemiyorum onu gerçekten sevdiğini unutamadığını biliyorum çünkü yüzünden onunla ilgili konu açıldıgı zaman değişiyor bu bariz belli..kızlar bana bir yol gösterin siz olsanız ne yaparsınız gerçekten çok kötüyüm..
ay cnm okurken bile cok kotu oldum seni dusunemiyorum bile.allah yardimcin olsun .bebegini sana bagislasin .rabbine sigin ictenlikle dua et geri cevirmez kullarini.

gencecik yaşında boşanmış adamla evlenmişsin keşke evlenmeseymişsin.

madem eski eşini seviyormuş ne diye seninle evlenmiş bir de üzerine çocuk yapmış

O lafı okurken benim burada icim sızladı.

Kac senedir yanımda uyuyan, yanımda uyanan, birlikte evlat heyecanı yaşadıgım adam bana "ben eski karımı unutamadım" dese kurdugum dünya basıma yıkılır da ben altında kalırım gibi geliyo, cok zor bi hayal kırıklıgı bu cok üzüldüm sizin adınıza.

Ben o bebege ragmen bosanın diyecegim size. Gencecik bi kadınsınız. Seviliyor muyum sevilmiyor muyum süphesiyle yasayıp ölmeyi hak etmiyorsunuz. Cocuk tek basına mutlu olmaya, bi kadınla bi erkegi bir arada tutmaya yetmez.

Yalnız konuyu acma sekli ve zamanı da cok ilginc. Yani siz hamileyken eski esini düsünmüyodu da (o dönem cok iyiydik demissiniz) dogumdan sonra bi de üstüne evladı yogun bakımdayken mi düsünmeye basladı? Hic mantıklı degil bu.

O dönem herhangi bi yerde eski esi ile karsılasmıs ya da onun hakkında bi sey duymus olabilir mi?

Bi de eski eşinden çocugu var mı? Sizi üzmek istemiyorum ama acaba benim cocugumu o kadın dogurmalıydı falan diye mi düsündü ya da eski esinin dogumundaki hisleriyle size karsı hislerini mi kıyasladı acaba?

İkisi de çok çirkin tabi ama yani konuyu açma zamanı o kadar yersiz ki, bi de bunu bu kadar acık söylemesi bunun öncesinde de kafasında bi zemine dayandıgını gösteriyo. Yani adam bunu düsünmüs o kadar sıkıntının arasında. Demek ki bi sebebi var.

evet canm benm doğumuma 2 ay kala biz bir tatil beldesine gittik eski ben bir mağazaya girmek istedim hamile kıyafeti almak için kabinden çıktım eşim sapsarı terlemiş yüzü değişmiş ne oldu dedim eski eşimi gördüm burda dedi tesadüfen karşılaştık.. eski eşinden çocugu yok.

Merhabalar bende yeni uyeyim simdi okudum yazinizi benimde 4 ve 7.5 aylikbebegim var ikinci cocugum oldugundan beri devamli kavgaediyoruz sebebi hersey en ufak seylerden bile kiyametleri kopariyoruz ailemden cok uzaktayim cok yalnizim kimseyle paylasamiyorum simdi bile kavga ettik buyuk kizimi yatirdim yatagina kucugu ayagimda esimle ayri odalardayiz yine bagirdik birbirimize cok sikintiliyim cok mutsuzum

Merhabalar bende yeni uyeyim simdi okudum yazinizi benimde 4 ve 7.5 aylikbebegim var ikinci cocugum oldugundan beri devamli kavgaediyoruz sebebi hersey en ufak seylerden bile kiyametleri kopariyoruz ailemden cok uzaktayim cok yalnizim kimseyle paylasamiyorum simdi bile kavga ettik buyuk kizimi yatirdim yatagina kucugu ayagimda esimle ayri odalardayiz yine bagirdik birbirimize cok sikintiliyim cok mutsuzum

yeni üyesin ilginç bir nick olmuş...neyse hayırlı olsun

OTE="matmazeldepresif, post: 38099343, member: 626954"]yeni üyesin ilginç bir nick olmuş...neyse hayırlı olsun[/QUOTE]
İlginç olan nedir anliyamadim

Eski esini gorunce yüzü sapsari olan o serefsiz adamin o suratinii dagitip morartmali. Icim daraldi resmen. Bosan ve defolsun takintili adam. Neden bosanmis ki bu kadar asik eski karisindan?

Back