Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

en iyisi olayı kökten çözmek. ben evli erkeklerin artık bekar gibi takılmasına karşıyım. gece gece ister kahvede ister sahilde kankalarıyla ne işi var. gezecekse evlenmeyecekti. tamam arkadaştır ama bu kadar da değil. bu kadar sosyallik bana çok. konu sahibi en başta hata yapmışsın. ha gece kahveye gitmiş ha sahile. çok serbest bırakmışsın

sizdebelitmişsiniz eşiniz sevmiyor demekki arkadaşlarının yanında hesap vermek her dakika biz burdayız diye niye söylesinki bu sefer diyecekler eşin her dakika arıyor diyeki siz izin vermişsiniz ne diye üzerine gidiyorsunuz.size msj atan arkadşınızda suç onane ki kahve yada sahil ne farkeder.babanızı aramanızda çok tuhaf ortada ne var ki arıyorsunuz bide kalkıp babanız gidiyor tabiki adam mahçup olur.he bu boşanmaya kadar gider mi bilemem ama haksız olan sizsiniz.

Hemen babanı katman hoş olmamış kocan eve gelırdık bı şekilde sende beynini kemirirdin baktın istediğin cevapları vermiyor seni tatmin etmiyor sonra aileni katardın
Kusura bakma ama bunu söylemek istemezdim ben en çok baban adına üzüldüm...

Sen bu kadar müsamaha gosterirken neden yalan soyledi ben de buna takildim.
Gerci soyle de bir sey var eger onceden uyardiysan sahile gitmemesi yönünde o da arkadaslari gozunde kılıbık imajı cizmemek icin onlarin istegini yerine getirmis sana da yalan soylemis olabilir. Tabiki bu yalan icin asla bir bahane degil.
Tepkinde haklisin, kendini yalnız hissedip en yakinin olarak babana siginmissin ama evlilik bitirmeye kadar gidecek bir mevzu oldugunu dusunmuyorum. Esin o dik kuyrugunu indirse aslinda konusup anlasabilirsiniz. Evlilik kolay degil fazlasiyla caba gerektiriyor ne yazikki..

Bunun için boşanılır mı ya? Ben bunun için sevgilimden ayrılmam, hatta küsmem bile. Çocuk oyuncağı mı bu iş

Kusura bakmayın ama evlilik çocuk oyuncağı değil bana yalan söyledi hop boşanalım bu ne ya kocanız sizi çok şımartmış sanırım bana yalan söyledi hemen babamı devreye sokayım da boşanalım, bence ya baska sorunlar da var ya da sizin geçimde gözünüz yok boşanmak için bahane arıyorsunuz

Bu kizim baska derdi yok mu ??
Baskalarinin hayatina burnunu sokuyor onu anlamadim....

Böyle ufacık bir kavgada ne boşanması ayrılması ya bana çok tuhaf geldi .. sizin hemen babanızı aramanız daha eşinizle konuşmadan bence hata .. evlilikte biraz daha rahat olmanız gerekiyor ya hiç çıkmasına izin vermiycektin verdiysen de bu baskı niye ki bu şekilde adam zaten uzaklaşır eşler kendi hayatını da yaşamalı ki adam içmişse zaten aklı başında da değildir siz bence bekliycektinz eve gelicekti sakin kafayla konuşcaktınz hani insan küser tavır yapar ama siz babanızı çağırmisnz çocuk gibi eşinizi şikayet etmişsinz resmen adam daha nasıl baksın babanın yüzüne tamam eşin hatalı ama sen daha hatalısın diye düşünüyorum. .

Canım umarım barışmıssındır eşinle. Evet bi salaklık yapmış ama bunun sonu boşanmaya varıcak yuva dağıtıcak kadar değil...

Sinirle fevri hareket etmişsin babanı dahi etmişsin olaya. Keşke bunu yapmasaydın. Sinirin geçtiği zaman daha sakin kafayla bakıcaksın.

Bu durumun boşanmaya varmıcağını düşünüyorum umarım iyisindir canım.

Kızlar, erkekler hakkında en ufak bir bilginiz yok. "rezil olmak neymiş karısından önemli değil ya" diye bi şey yok işte. Adam neden yalan söylemiş olabilir? Karısına dese ki ben sahildeyim karısının dır dır yapacağını,saçmalayacağını biliyor. Adam haklı olarak başını ağrıtmak istememiş. Erkekleri hiç anlamıyosunuz ve saçma sapan düşüncelere kapılıyosunuz.

Canım yorum için tşk ederim pazartesiyi bekliyoruz dava için iyice büyüdü konu şuan hiç konuşmuyoruz konuşsakta kırıcıyız bitmesi daha hayırlı

Bencede boşanın. En iyisi bu olur. Adam anlayışsız,empati yeteneği olmayan,çocuk gibi her olayı büyütüp hemen anasını babasını arayan kezban bir kadından kurtulmuş olur. Komiksiniz ya
Kezban sensin konuşmalarına dikkat et bidahada bu konuyla ilgili yorum yapma terbiyesiz

Her kadının hassas olduğu nokta farklıdır.

"Bu yüzden de boşanılır mıymış canım, abartıyorsun" diyenleri anlamıyorun, anlamayacağım. Bu dünyada herkes bana yalan söylese bile EŞİM söyleyemez, söylememeli. Çünkü o dünyada en çok güvendiğim kişi. Karşısında sadece fiziki olarak değil tüm duygularımla çırılçıplak durduğum kişi. Herşeyimi açtığım, içimi bilen kişi o.

Gerçi "bu da boşanma nedeni mi canım, saçmalama" diyenler için bir kerelik aldatma da boşanma sebebi değil (çünkü ortada babacığına çoookkkk düşkün bir bebek var)

Bu kişiler için dayak yemek de boşanma sebebi değil çünkü "aslında dövmediği zamanlar çok seviyor"

Konu sahibi üzüntüsünü paylaşmak istemiş. Yalan boşanma nedeni midir değil midir sormamış.
Konuyu saptırmayalım. Kendi algıladığımız gibi yorumlamayalım.

Bu arada yalan benim için de boşanma sebebidir. Ben kocama güvenmeyip kime güveneceğim???

Canım yorum için tşk ederim pazartesiyi bekliyoruz dava için iyice büyüdü konu şuan hiç konuşmuyoruz konuşsakta kırıcıyız bitmesi daha hayırlı

Paylaşım yaptıysan yorum da yaparım. Adamın daha önceki vukuatlarını da biliyosun mağdem neyin derdindesin. Gerçekleri duymak zorunuza gidiyor işte

Bunun içinmiş ayrılıyorsunuz? Kimin evliligi sorunsuz yada eşi tarafında yalansiz geçmiş ki. BURADAKİ bayanlara sor istersen.

Simdi konuyuda okudum yorumlarida okudum kimi size hak verms kimi abartma demis herkez kendi fikrini soylediyse bende soyliyeyim ne fark eder bilmiyorumda

Abartmissinda abartmissin yani iyi oldu evlendiniz diye adamin ozgurlugunude alin elinden

Size neden yalan söyledi bence bunu dusunun demekki cok karışan bir essiniz

Ayrica kafasi iyiyken soylemis sizin ne kadar baskici bi insan oldugunuzu burdan anlayabildm

Allah esinize sabir versin

Bende aynı düşüncedeyim aynı hayatı paylaştığım insan bana yalan söylerse el neler yapmazki sırtımı dayamak isterim sonsuz güvenle ama işte her zaman istediğimiz olmuyo maalesef inşallah Allah size yaşatmaz böyle bi güven kırıklığını

Yazmiim yazmiim dedim dayanamadım sahil o saatte sizin dediginiz tabirle o....u larla doluysa acaba bu haberi size yetiştiren kız arkadasin orda ne işi var.cok iyiliğin i dusunseydi hemen sana haber vermezdi. Boşanma sebebine gelince çok sacma evliliğin bu kadar kolay bitmesi De ayrı bi sacma .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…