• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Canım yorum için tşk ederim pazartesiyi bekliyoruz dava için iyice büyüdü konu şuan hiç konuşmuyoruz konuşsakta kırıcıyız bitmesi daha hayırlı
Yapma ya.. inan çok üzüldüm. Aileler şu durumda yapıcı olsa, davayı hemen açmayın sıcağı sıcağına. Bi bekleyin soluklanın.. Sakinleyince daha net düşünür insan, sevgi, yaşanmışlıklar vs hissettirir kendini.

Bence her iki tarafta bi sakinleşsin. Bi kendinizi dinleyin. Sonra oturur konuşursunuz tekrar?

Kızlar, erkekler hakkında en ufak bir bilginiz yok. "rezil olmak neymiş karısından önemli değil ya" diye bi şey yok işte. Adam neden yalan söylemiş olabilir? Karısına dese ki ben sahildeyim karısının dır dır yapacağını,saçmalayacağını biliyor. Adam haklı olarak başını ağrıtmak istememiş. Erkekleri hiç anlamıyosunuz ve saçma sapan düşüncelere kapılıyosunuz.

Sahilin aslinsa öyle normal masum bir sahil olmasigini söylemiş arkadas ama degil mi ? Belli amaçlarla gidilen bir yere gidip yalan söylüyor, üzerine teli tamamen kapatıyor. Boşanma noktasına gelmiş esinden cok sacma sapan şeyler derdinde. Böyle bir tipi anlamaya gerek yok ki

Paylaşım yaptıysan yorum da yaparım. Adamın daha önceki vukuatlarını da biliyosun mağdem neyin derdindesin. Gerçekleri duymak zorunuza gidiyor işte

Tabiki herkes yorum yapmakta özgür de hakaret yasak.

Herkese merabalar kızlar. Herşey dün gece gelişti eşim erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktı bir yıllık evliyiz normalde geç saate kadar dışarda duran biri değil her zmn çıkar dışarı arkadaşlarıyla görüşür ama saatini bilir. Herneyse ayda yılda bir bende hiçbişey demedm alkol falan almışlar. Beni aradı eski mahallesinde kahvenin orda içtiklerini söyledi bnde hevesi kırılmasın falan afiyet olsun dedm asla istemem içki içmesini ama bu onun tercihi yapıcak bişey yok. Dün gece saat 1 i geçiyordu bi arkadaşım mesaj attı x sahildeymiş diye kocamı söylüyor yani hep beraber toplanığ sahile gitmişler. Dedimki yok kız kahvenin ordalar gitse bana neden söylemesin falan neyse ısrarla sahildeler dedi bende aradım eşimi nerdesniz dyorum pişkin pişkin kahvenin ordaaa demezmi . Bende dedm ki bi resim atarmısın arkdşlarınla yok öyleydide böyleydide bahanelerrrr! Hala ama devam ettiriyo yalanı resmen gitmiş ben arayıp özellikle sordğum halde yalan söylüyo. Kafası güzel bi yandan ona dedimki hemen eve gel sen ne hakla bana yalan söylüyosun nankör bi insansın bn evimde uzanmış film izliyorum sende beni enayi yerine koyuyosun. Aradım aradım açmadı bu asla tahammül edemiyceğim bişey ztn yalan söyleyip beni yeterince kanı beynime sıçratmış bide yüzüme fln kapatıyo teli. Ona msj attım eve geliyomusun yoksa ben babamı arayıp bu işi bitiriyorum telefonunu kapadı ben iyice delirdim o bna söyleyen arkdşmdan yerini öğrendm babamı aradm çnkü güvenim gtti bi kere onunla olmak istemedğimi düşündm inceldiği yerden kopsun dedim. Gece gece aradğm için babam geldi anlattm dedm böyle böyle bende gidicem diye tutturdum o anlık sinirle ne işim varsa Allahtan ki babam götürmedi evdeyim ama içim içimi yiyo babam gitti yanına arkdşları flnda çok severler babamı hem arkdş hem baba herşeyim yani ondan başka arycak kmse glmedi aklıma telefonu kapalı kafası güzel kendi kendmi yedm nyse babam gidip otrmuş işte onlarla falan sonra eşimle eve geldiler eşim bana söyleniyo beni herkese rezil ettinde şöylede böylede hiç kendi hatasının farkında değil ben haklıyken haksız yaptım kendmi biliyorum ama sen evli barklı adam ve karını tanıyosun öyle pıs pıs evde oturamam bna yalan söyledi belki gece boyunca söyliycekti hernyse sonuca geliyorum uzun oldu kızlar kusura bkmyın olay taze ondan uzattım da uzattım bn yalan söylediği için oda arkdşlarına rezil olmuşmuş yalanı söyleme adam ol bn niye rezil ediyim seni hiç aramadm bile dalga konusu olmasn diye çok komplekslidir öyle konularda biri ona bi takılsın hatun mu izin vermiyo gibisinden hemen dayılanır bnde onun bu zaafını bildiğimden hep koca adam bişey yaparken bana mı sorucak falan derim sonradan bana patlamasın diye. Sebep bu babamın yanında ayrılma kararı aldık bugün saat 2-3 gibi onun ailesi bizimkiler falan toplanıp bu işi bitiriyoruz o felaket durumda ego yapmış arkdşlarıma rezil oldum diyor hep sen baştan adam olsan dürüst olsan biz niye bu raddeye gelelim bende gerçekten ayrılmak istiyorum hiçbi zaman böyle bi konu açmamıştım babamıda aramayı göze almaZdım bitirmek istemesem. Bir anda geliştiği için olaylar ne hissettiğimi bilmiyorum birbirimizi severek evlendik eşimle hatta fazla seven taraf hep o oldu bu içimdeki boşluk ne hissettiğimi bilememek beni mahvediyo sabah 6 yı geçiyodu uyudum 2 saat sonra uyandım desteğinize ihtiyacım var bayramdan sonra davayı açıyoruz
Bende o kotu bi niyetle soylememis yalan :( bitirmeyin evliliginizi bi yalan yuzunden . Konusun uzun uzun evlilikte hatalar olur o da birdaha boyle hata yapmayacagina soz versin evlilik cocuk oyuncagimi :( yikmayin hemen

Eşim bana boyle bir yalan soylese ben de ayni tepkiyi veririm... burda olay kahve, sahil olayi degil. Ortada hic de masum olmayan bir yalan var, aranizda kac kisi esine arkadaslarimla kafedeyim diyip sahilde icmeye gitse eşleri ne var bunda der acaba?
Empatiden yoksun bir milletiz.

evlendikten sonra eşler böyle birbirlerine köle mi oluyor sistem bu mudur ben anlamadım bu sitede. adam evlenmeden once nasıl kapıyı cekip cıkabiliyorsa ben ahmetle ayseyle bulusuyorum diye, yine öyle gider. kadın da istedigi zaman kız arkadasıyla da erkek arkadasıyla da cıkar. kociş de kociş diye diye adamları tasmalı kaniş yaptınız.
ben su an bekarım erkek bir arkadasımla bulusunca normal oluyor da evlenince cok buyuk tehlike mi oluyor, sanki evli bir insan karsı cins arkadasıyla bas basa kaldıgı zaman otomatik sevişmeye baslıyorlar da bu kadar yaygara kopartılıyor.

İnçir cikirdeğini duldurmucak hiçten bi sebepten ... Saçma buldum tmm yalan söylemis aa kadınlarla mı birlikteydi sahilde.. Erkek erkeğe ise sorun yok.seninde gaza gelip babanı araman saçma geldi

ben yalan bunun neresınde anlayamadım gercekden ?
nıye bukadar buyudu mevzu yahu

Yalanın büyüğü küçüğü olmaz, sinek ufaktır mide bulandırır.
Sizin babanızı aramanız saçmalık bu sorumluluğu alamıyorsanız neden evlendiniz, boşanmayacaksanız ortalığı ayağa kaldırıp karşı tarafı bu durumlara alıştırmayın.

Olay sahil ya da cafe degil. Ortada apacik duran YALAN!
Bosanmak cok keskin su an icin... Biraz kendi kendinize kalip durum degerlendirmesi yapsaniz durulursunuz gibi geliyor... Adam haksiz.. Her ne olursa olsun durustluk bir evlilikte/ iliskide en onemli olgudur.

Canım benim çok fevri davranmışsın inşallah biraz durulursunuz ve tekrardan barışırsınız yuva kurmak zor. Arkadaşında hani az değilmiş ne alaka seni hemen arayıp kocanı ispiyonluyor, ne kadar kötü niyetli bir insanmış. Hani sen kahvede diyorsun hala üsteliyor bu bence bir nevi yuva yıkmaya teşebbüs bence buna izin verme olur böyle şeyler.

Yuh be kızım alkollu kafa inaniyon bide bunun icin mi
Bosanilirrrr ya kaç tane yalan yuuttum ben evliliğinin birinci yılında bitirdim.bur kere mi yalan söyledi sana bide alkolluyken pen sen sevmiyon mu bu adami

Bence siz ayrılmak icin sebep aramıssınz

Demekki neymiş İçki tüm kötülüklerin anasıymiş:KK51:
Bayram sonrası barisirsiniz. Bosanmayacaksan aileni kavgana dahil etme çocuk değilsiniz ya sonuçta. Yaşınızı çok merak ettim genç bir evlilik sanirim. Umarım boşanmaz sorununuzu asarsiniz.

Bu kadar küçük bişey için yalan söyleyen biri kimbilie önemli konularda ne kadar dürüst olabilir... Ben büyük yaşanlara daha az kızıyorum insanlarda. Korkudur diyorum utanmaktır diyorum insanidir diyorum bişekilde hayati yahut aldatılmak gibi bişey değilse unutuyorum çünkü bunu herkes yapar ve bazıları yakalanır sadece. Ama siZin durumunuz ciddi. Çünkü küçük basit değersiz konuşarda yalan söyleyen birine hüçbi zaman güvenemezsiniz. O sebeple merk ettim baskıcımısınızdır? Bu yalanı söylemesi için sebebi var mıydı? Çünkü bazen karşımızda ki yalan söylemez biz yalan söylemesinden başka bi çare bırakmayız ona. Belki oroblem çıkaracağınızı düşündü vegereksiz bişey
Yüzünden arkadaşlarının yanında siZe 500 saat açıklama yapmak istemedi. Olabilir mi sizce

Birde öyle bi sahilse o kız arkadaşınızın ne işi varmış orda? Yok kendisi de öyle değilse düzgün biyerse eşinizin orda olması neden garip gelmiş? Belli ki vereceğiniz tepkiyi biliyordu... Siz o kişiye de dikkat edin yarın öbür gün eşinize asılmasın.

Herkese merabalar kızlar. Herşey dün gece gelişti eşim erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktı bir yıllık evliyiz normalde geç saate kadar dışarda duran biri değil her zmn çıkar dışarı arkadaşlarıyla görüşür ama saatini bilir. Herneyse ayda yılda bir bende hiçbişey demedm alkol falan almışlar. Beni aradı eski mahallesinde kahvenin orda içtiklerini söyledi bnde hevesi kırılmasın falan afiyet olsun dedm asla istemem içki içmesini ama bu onun tercihi yapıcak bişey yok. Dün gece saat 1 i geçiyordu bi arkadaşım mesaj attı x sahildeymiş diye kocamı söylüyor yani hep beraber toplanığ sahile gitmişler. Dedimki yok kız kahvenin ordalar gitse bana neden söylemesin falan neyse ısrarla sahildeler dedi bende aradım eşimi nerdesniz dyorum pişkin pişkin kahvenin ordaaa demezmi . Bende dedm ki bi resim atarmısın arkdşlarınla yok öyleydide böyleydide bahanelerrrr! Hala ama devam ettiriyo yalanı resmen gitmiş ben arayıp özellikle sordğum halde yalan söylüyo. Kafası güzel bi yandan ona dedimki hemen eve gel sen ne hakla bana yalan söylüyosun nankör bi insansın bn evimde uzanmış film izliyorum sende beni enayi yerine koyuyosun. Aradım aradım açmadı bu asla tahammül edemiyceğim bişey ztn yalan söyleyip beni yeterince kanı beynime sıçratmış bide yüzüme fln kapatıyo teli. Ona msj attım eve geliyomusun yoksa ben babamı arayıp bu işi bitiriyorum telefonunu kapadı ben iyice delirdim o bna söyleyen arkdşmdan yerini öğrendm babamı aradm çnkü güvenim gtti bi kere onunla olmak istemedğimi düşündm inceldiği yerden kopsun dedim. Gece gece aradğm için babam geldi anlattm dedm böyle böyle bende gidicem diye tutturdum o anlık sinirle ne işim varsa Allahtan ki babam götürmedi evdeyim ama içim içimi yiyo babam gitti yanına arkdşları flnda çok severler babamı hem arkdş hem baba herşeyim yani ondan başka arycak kmse glmedi aklıma telefonu kapalı kafası güzel kendi kendmi yedm nyse babam gidip otrmuş işte onlarla falan sonra eşimle eve geldiler eşim bana söyleniyo beni herkese rezil ettinde şöylede böylede hiç kendi hatasının farkında değil ben haklıyken haksız yaptım kendmi biliyorum ama sen evli barklı adam ve karını tanıyosun öyle pıs pıs evde oturamam bna yalan söyledi belki gece boyunca söyliycekti hernyse sonuca geliyorum uzun oldu kızlar kusura bkmyın olay taze ondan uzattım da uzattım bn yalan söylediği için oda arkdşlarına rezil olmuşmuş yalanı söyleme adam ol bn niye rezil ediyim seni hiç aramadm bile dalga konusu olmasn diye çok komplekslidir öyle konularda biri ona bi takılsın hatun mu izin vermiyo gibisinden hemen dayılanır bnde onun bu zaafını bildiğimden hep koca adam bişey yaparken bana mı sorucak falan derim sonradan bana patlamasın diye. Sebep bu babamın yanında ayrılma kararı aldık bugün saat 2-3 gibi onun ailesi bizimkiler falan toplanıp bu işi bitiriyoruz o felaket durumda ego yapmış arkdşlarıma rezil oldum diyor hep sen baştan adam olsan dürüst olsan biz niye bu raddeye gelelim bende gerçekten ayrılmak istiyorum hiçbi zaman böyle bi konu açmamıştım babamıda aramayı göze almaZdım bitirmek istemesem. Bir anda geliştiği için olaylar ne hissettiğimi bilmiyorum birbirimizi severek evlendik eşimle hatta fazla seven taraf hep o oldu bu içimdeki boşluk ne hissettiğimi bilememek beni mahvediyo sabah 6 yı geçiyodu uyudum 2 saat sonra uyandım desteğinize ihtiyacım var bayramdan sonra davayı açıyoruz

Allah kocanıza sabır versin.

Böyle huylarınız varsa adam sahilde içiyoruz dese rahat bırakmayacagınızı bildiğinden söylemiş olabilir

Size bu kadar laf taşıyan arkadaşınıza dikkat edin. (Evliliği kurtarmak için gerekirse yalan söylemenin günah olmadığını biliyormusjnuz)

Yalan söyledi yada söylemedi, içki içti yada siz içmesini istemediniz. Her türlü babanızı aramanız saçma olmuş. 'Bak babamı ararım' tehditiniz zamanla kaybolacak ve koz gücünü kaybedecek bilginiz olsun.

Gecenin tek doğrusu babanızdan gelmiş, hem yanınızda olmuş, hem sizi salmamış, hem damatla konuşmuş, hem eve geri getirmiş.

Back