• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Sahilde hayat kadınları varsa bisuna oraya inmemislerdir yalan söylemeyi göze alıp.

Babanız gitmeseydi büyük ihtimalle aldatılacaktınız zaten. Yoksa icmesine karışılmayan adam ne diye yer konusunda yalan söylesin.

Ki ben böyle adabıyla icmeyi beceremeyip yalan dolanla cirkinlesen insanlardan da her seyi bekliyorum.

+1

1 Sizin arkadaşınız eşinizi gördüğünde direk size mesaj atıyor attı diyelim neden ısrarla teyit etmeye çalışıyor resim atıyor?
2 Eşinizin yalan söylemesi kötü bir şey ha kahvehane ha sahil ne farkeder neden böyle söylemiş anlamış değilim ama aranızda konuşup bunu halledebilirdiniz ailelerin araya girmesine ayrılmaya gerek yoktu. Bence siz önceden kafanızda bitirmişsiniz gibime geldi bu evliliği. Bu son olayda bahane olmuş

Yalana ben de acayip ifrit olurum, hiç de alttan almam.

Ama bu konu bana da çok abartılmış geldi, aklıma bir dizi sahnesi geldi, öyle bir geçer zaman ki dizisinde annesi Mete'ye bana yalan söylüyorsun biliyorum demişti, Mete de madem yalan söyleyeceğimi biliyorsun neden soruyorsun anne demişti, etkilemişti beni o sahne.
Eşinizin bu yalan meselesini dümen altı ermemeliydiniz elbette ama hesabını ayıkken sorsaydınız keşke, ikinci arayışınızda da sormak yerine biliyorum sahildesin bunu sonra konuşalım rahatsız oldum deseydiniz. Sanki siz de eşinizi kışkırtmış gibisiniz.

Insanlar alkolu nasil bir sey saniyorsa, her alkollu yalan soyluyor zannediyorlar.

Oyle bir sey yok, hatta sarhoslar daha durust olur otokontrol olmadigi icin.

Valla evlilikte ikonizde ilk ciddi kavgada su koyuvermiş gorunuyorsunuz.tamam haksizlik haksizliktirda.ikinizinde egosu evliligi bitirecek radde de

kahvede yerine sahilde demek cok kucuk bi yalan gbi gorunebilir ama degil tepkin bence normal nasil alisirsa oyle gider yalanin kucugu buyugu olmaz bu ilk kalmaz devami gelir yalanin bi insan yalana alistimi birakmaz ya dersini ver ya ayril sonradan uzulecegine...

Tepkinizde haklisiniz kesinlikle. Allah güzel yollar çıkarsın karşınıza. Hayirlisi olsun.

sen sahil konusunda taviz vermediysen ondan saklamıştır.. arkadaşlarınada gidemem diyememiş hanımdan mı korkuyosun derler demiştin ya.iki ucu moklu degnek yani

Bu sebepten bosanacagim sanıyorum. Babanizi karıştırmayınız keşke. Bos yere uzdunuz adamı.
Konunun tamamini okuyamadım üstün körü geçtim

Acaba sahil konusunda cok alingansan adamda korkudan soyleyememis olabilir tatsizlik cikmasin diye.. Ama ne olursa olsun bu laubali sekilde yalan soylemeside cok manidar kalbin cok kirginsa geregini yapki bi yalan ugrunada olsa senin cok kirildigini ve hafife almadigini bilsin olacaksada ona gore adimini atsin bi zahmet bundan sonra.. Birde yeni evliliklerde bu tarz seyler olur canim zaman gectikce ikinizde oturacaksiniz ve sende her olayda hemen ailene soylemeyi birakip kendi aranizda halletmeye alisacaksiniz.. Tecrubeyle sabit.

Şu erkeklerin yalan söyleyip birde birsey yapmamış gibi üstte çıkması yok mu??Telafi etmek yerine bagiriyor birde..Güveninizi daha öncede kirmis ve tekrarlamis .Bende çok kucukte olsa yalana karşı çok hassasim. Affetseniz bile içinizde hep bir acaba olacak bilemedim.Hersey için hakkımızda hayırlısı...

Haklısın ve anladigim kadariyla bir anlık öfkeyle boşanmak istedin.
Ama eşinin gururu kırıldı ve o ciddiye bindirdi.
Bu durumda senin suçlanman dogru degil. Zaman zaman çoğumuz söyledik söylüyoruz boşanicam diye. Esin çok daha fevri ve mantıksız davranmış.
Sen haklısın tekrar söylüyorum. Ama tepkilerin işi çıkmaza sokmuş.

Boşuna dememişler bekara kadın boşamak kolay diye. Birde destekleyenler var. Yahu arkadaş çoğu hemcinsimiz aldatıldığı halde barışabiliyorken, sırf sahildeyim yerine kahvedeyim dediği için mi boşanmasını destekliyorsunuz? Kusura bakmayın ama çok büyük bir tepki koymuşsunuz.

Öncelikle şunu herkes bilsin, erkeklerde içgüdüsel olarak yıkılmadım ayaktayım modu vardır. Yani evlendiği zaman bir erkek oo artık yengede izin vermez sana vs. gibi kışkırtıcı şeyler olur. Doğru değil bu fakat maalesef ki böyle bir şey var. Bunuda tüm kadınlar bilir, zaten sizde bunun farkındasınız. Şimdi adamın kafası güzel, yanında bayan yok erkek arkadaşlarıyla sahilde oturuyor, yanına babasını yolluyorsunuz. Bence çok onur kırıcı bir şey kusura bakmayın. Küçük çocuk mu kontrol ediyorsunuz? Güvenmiyorsanız eğer başta izin vermeyin. Eminim kafası güzel olduğu için birazda kışkırtmalardan ötürü kahvedeyim demiştir.

Bence sizin yapmanız gereken, size kim mesaj attıysa eşin sahilde diye onunla biran önce ilişiğinizi bitirmek. Yani ortada aldatma yok bir şey yok, ufacık beyaz yalan var oda alkolün etkisine verilebilecek bir şey ve boşanma kararı. Ya aklınızda boşanmak daha öncede vardı yada dediğiniz gibi adam sizi baya sevmiş, şımartmış; böyle üstüne gidiyorsunuz.

Boşanmak için aradığınız ilmeği bulmuş gibisiniz her ikinizde. Ne badireler atlattık da boşanmadık. Çocuk oyuncağı değil evlilik. Keşke ailelere kadar uzatmasaydınız. İnadım inat ... durumu birazda. O haberi veren kızda kana yaksın bence. Ama siz ilişkinizi eşle değil o haberciyle kesin önce.

Sadece bir olay icin bosanmaya mı karar verdin? Ne kadar fevri davranmıssın. Adam arkadaslarıyla eğlenmek istemis. Emir kipiyle eve gel falan demissin. Niye acaba kahvenin ordayım dedi. Demekki bir baskı görmüş sizden. Özür dilerdi konu kapanırdı.

Back