Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Canım yorum için tşk ederim pazartesiyi bekliyoruz dava için iyice büyüdü konu şuan hiç konuşmuyoruz konuşsakta kırıcıyız bitmesi daha hayırlı
Yapma ya.. inan çok üzüldüm. Aileler şu durumda yapıcı olsa, davayı hemen açmayın sıcağı sıcağına. Bi bekleyin soluklanın.. Sakinleyince daha net düşünür insan, sevgi, yaşanmışlıklar vs hissettirir kendini.

Bence her iki tarafta bi sakinleşsin. Bi kendinizi dinleyin. Sonra oturur konuşursunuz tekrar?

Sahilin aslinsa öyle normal masum bir sahil olmasigini söylemiş arkadas ama degil mi ? Belli amaçlarla gidilen bir yere gidip yalan söylüyor, üzerine teli tamamen kapatıyor. Boşanma noktasına gelmiş esinden cok sacma sapan şeyler derdinde. Böyle bir tipi anlamaya gerek yok ki

Paylaşım yaptıysan yorum da yaparım. Adamın daha önceki vukuatlarını da biliyosun mağdem neyin derdindesin. Gerçekleri duymak zorunuza gidiyor işte

Tabiki herkes yorum yapmakta özgür de hakaret yasak.

Bende o kotu bi niyetle soylememis yalan bitirmeyin evliliginizi bi yalan yuzunden . Konusun uzun uzun evlilikte hatalar olur o da birdaha boyle hata yapmayacagina soz versin evlilik cocuk oyuncagimi yikmayin hemen

Eşim bana boyle bir yalan soylese ben de ayni tepkiyi veririm... burda olay kahve, sahil olayi degil. Ortada hic de masum olmayan bir yalan var, aranizda kac kisi esine arkadaslarimla kafedeyim diyip sahilde icmeye gitse eşleri ne var bunda der acaba?
Empatiden yoksun bir milletiz.

evlendikten sonra eşler böyle birbirlerine köle mi oluyor sistem bu mudur ben anlamadım bu sitede. adam evlenmeden once nasıl kapıyı cekip cıkabiliyorsa ben ahmetle ayseyle bulusuyorum diye, yine öyle gider. kadın da istedigi zaman kız arkadasıyla da erkek arkadasıyla da cıkar. kociş de kociş diye diye adamları tasmalı kaniş yaptınız.
ben su an bekarım erkek bir arkadasımla bulusunca normal oluyor da evlenince cok buyuk tehlike mi oluyor, sanki evli bir insan karsı cins arkadasıyla bas basa kaldıgı zaman otomatik sevişmeye baslıyorlar da bu kadar yaygara kopartılıyor.

İnçir cikirdeğini duldurmucak hiçten bi sebepten ... Saçma buldum tmm yalan söylemis aa kadınlarla mı birlikteydi sahilde.. Erkek erkeğe ise sorun yok.seninde gaza gelip babanı araman saçma geldi

ben yalan bunun neresınde anlayamadım gercekden ?
nıye bukadar buyudu mevzu yahu

Yalanın büyüğü küçüğü olmaz, sinek ufaktır mide bulandırır.
Sizin babanızı aramanız saçmalık bu sorumluluğu alamıyorsanız neden evlendiniz, boşanmayacaksanız ortalığı ayağa kaldırıp karşı tarafı bu durumlara alıştırmayın.

Olay sahil ya da cafe degil. Ortada apacik duran YALAN!
Bosanmak cok keskin su an icin... Biraz kendi kendinize kalip durum degerlendirmesi yapsaniz durulursunuz gibi geliyor... Adam haksiz.. Her ne olursa olsun durustluk bir evlilikte/ iliskide en onemli olgudur.

Canım benim çok fevri davranmışsın inşallah biraz durulursunuz ve tekrardan barışırsınız yuva kurmak zor. Arkadaşında hani az değilmiş ne alaka seni hemen arayıp kocanı ispiyonluyor, ne kadar kötü niyetli bir insanmış. Hani sen kahvede diyorsun hala üsteliyor bu bence bir nevi yuva yıkmaya teşebbüs bence buna izin verme olur böyle şeyler.

Yuh be kızım alkollu kafa inaniyon bide bunun icin mi
Bosanilirrrr ya kaç tane yalan yuuttum ben evliliğinin birinci yılında bitirdim.bur kere mi yalan söyledi sana bide alkolluyken pen sen sevmiyon mu bu adami

Bence siz ayrılmak icin sebep aramıssınz

Demekki neymiş İçki tüm kötülüklerin anasıymiş
Bayram sonrası barisirsiniz. Bosanmayacaksan aileni kavgana dahil etme çocuk değilsiniz ya sonuçta. Yaşınızı çok merak ettim genç bir evlilik sanirim. Umarım boşanmaz sorununuzu asarsiniz.

Bu kadar küçük bişey için yalan söyleyen biri kimbilie önemli konularda ne kadar dürüst olabilir... Ben büyük yaşanlara daha az kızıyorum insanlarda. Korkudur diyorum utanmaktır diyorum insanidir diyorum bişekilde hayati yahut aldatılmak gibi bişey değilse unutuyorum çünkü bunu herkes yapar ve bazıları yakalanır sadece. Ama siZin durumunuz ciddi. Çünkü küçük basit değersiz konuşarda yalan söyleyen birine hüçbi zaman güvenemezsiniz. O sebeple merk ettim baskıcımısınızdır? Bu yalanı söylemesi için sebebi var mıydı? Çünkü bazen karşımızda ki yalan söylemez biz yalan söylemesinden başka bi çare bırakmayız ona. Belki oroblem çıkaracağınızı düşündü vegereksiz bişey
Yüzünden arkadaşlarının yanında siZe 500 saat açıklama yapmak istemedi. Olabilir mi sizce

Birde öyle bi sahilse o kız arkadaşınızın ne işi varmış orda? Yok kendisi de öyle değilse düzgün biyerse eşinizin orda olması neden garip gelmiş? Belli ki vereceğiniz tepkiyi biliyordu... Siz o kişiye de dikkat edin yarın öbür gün eşinize asılmasın.

Allah kocanıza sabır versin.

Böyle huylarınız varsa adam sahilde içiyoruz dese rahat bırakmayacagınızı bildiğinden söylemiş olabilir

Size bu kadar laf taşıyan arkadaşınıza dikkat edin. (Evliliği kurtarmak için gerekirse yalan söylemenin günah olmadığını biliyormusjnuz)

Yalan söyledi yada söylemedi, içki içti yada siz içmesini istemediniz. Her türlü babanızı aramanız saçma olmuş. 'Bak babamı ararım' tehditiniz zamanla kaybolacak ve koz gücünü kaybedecek bilginiz olsun.

Gecenin tek doğrusu babanızdan gelmiş, hem yanınızda olmuş, hem sizi salmamış, hem damatla konuşmuş, hem eve geri getirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…