• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Ama biz kavga P8
Aman Allahım siz gerçekten bunları yaşadınız mı
Yazık değil mi size eşiniz normal değil hasta
Allah korusun bunları size yapan hamile halinizle çocuğunuza neler yapar doğduğunda.
Aileniz bu durumdan haberdar mı
Şok oldum resmen
Ailem son olanları bilmiyor. Birlaç hafta önce de sabah çorbasını yapmamıştım. Ve mutfak dağınıktı uyurken o toplayacaktım gece çalışıp sabah geliyor. O gün de bağırdı ev çöp ev zaten. Bok götürüyor. Çorba nerede dedi yok dedim sonra yatağıma yattım ne yapıyorsun ne yatıysıyn diye bağırdı ki kapıdan içeri girer girmez bana dokunma ben uuuycam diyor. Ben de gittim yattım çorba yok dedim o gün de tokat attı.

Sadece dövse yine iyi bu senin aklınla da oynuyor. Hala iyi olduğu zaman iyi diyorsun aklını almış baksana.
Çünkü suçunu asla kabul etmiyor. Niye vuruyorum sen benim yere bişey dökülünce sinirlendiği mi bilmiyor musun diyor. Kadın olamadın diyor. Sanki kendi çok adam olmuş. Eve suyu ben söylüyorum tamirciyi ben arıyorum markete pazara ben gidiyorum. Kontrollere hep kendim gidiyorum daha bir kere geldi

Valla sistim, nasil bu kadar şey olurken birden iyi olunuyor. Cevap yazacak halim kalmadi neye ne yazacam bilemedim , birde anlatım şekliniz rahatsı etti o kadar düz,yani adam neler yapıyor verdiğiniz cevaplar filan kabullenmişsiniz diyecek bişey yok
Boşanıcam ama boşanma sonrası beni korkutuyor

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Öncelikle sizi direkt olarak dövüyor, sonra da ben kötü değilim korkma diyor.cok değişik bu hareketler psikolojik sorunları kesinlikle var . çocuk yapmak hata olmuş gibi . Üzüldüm adınıza gerçi bizde de var bir psikopat ama bu kadar dayak yemedim henüz.allah korusun.
Başkaları ile sizi kıyaslaması ve tatlıyı verde ne yaşadığımı görsünler demesi odunluk.bulmus bunuyo birde benim gibi seven bulamazsın diyo,niye Hint kumaşı mıymış beyfendi.
Konuşmayın hatasını anlasın gerekirse aileme söylerim şiddet uyguladığını deyin hamilesiniz bu yaşananlar hiç hoş değil stres yıpratır sizide bebeğide.

Ya neden kadına böyle diyor sunuz yaşamadan bilemezsiniz bazi şeyleri lütfen biraz daha anlayışlı olun

Iyi destek olun bravo size de.Cocugu babasiz buyumesin diye annesinin her gun dayak yedigi rezil bir aile ortaminda ileride ruh sagligi tamamen bozuk bir ergen olacak ortamda buyutsun.Ama babasiz buyumuyor yaa babayla ayni evde ya yeter.Bu nasil bir mantik ?

Keske bebek olmasaydı.. uzuldum sizin icin esinizin tedavi olması gerek basla turlu katlanmayın..

Ya barışmaktan baksa çaresi yok sa ya mecbur sa çocuğunu baba siz büyütmek istemiyor sa neden bu kadar sert sözler yazıyor sunuz ki kim ister hamile iken dayak yiyep susmak ama oluyor hayat her keze adil davranmıyor
Böyle baba mı olur? İnsan bi düşünmez mi bu adam baba yapılmalı mı diye? Boşuna romantizm kasmayın.

Aynen lale hep ağlıyor :))
Çık iglidim.
Bir dihi iglidim
Hip iglidim.
Genel olarak bütün konuları çok ağlamaklı :)
Eski konularını bi tek ben hatirlıyorum zannediyordum ki sizin yorumlarınızı okudum.

Hiç akil fikir vererek parmaklarimi yoramam. Zira sizin verdiğiniz akıl yeter de artar bile.

Aşırı gurursuz hissediyorum evet. Bana vurudğu çantayı gördükçe kendimden nefret ediyorum
Bu zamana kadar gurursuz oldunuz ama artık olmayın. Kendinize iyilik yapın ve kurtulun şu adamdan. Düşünsenize ömür boyu bunları yaşayacaksınız ve gençliğiniz yitip gidecek, stresten erken çökeceksiniz. Kocanız sizi sevmiyor. Sevgi bu değil. Eğer sevseydi en küçük yapmadığınız şeyde sizi dövmek yerine, ev için yaptığıniz en ufak şey için size minnet duyardı.

Of Allah aşkına kaçın gidin ordan, kocanız olacak adam müsveddesi ile ilgili kaç konunuz var burada size o kadar üye yazdı etti, en sonunda adam işi şiddete vardırmış, bir de dalga geçer gibi aç yüzünü diyor. Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri o kadar haklı ki günlük gibi yazıyorsunuz buraya ama hiçbir hareket yok sizde, yarın öbür gün yine bizim aramız iyi oldu,eşim kendini affettirdi vs demezsiniz umarım. Ya sizi geçtim yazık günah o bebeğe yahu, şimdiden neler yaşıyor.

Böyle baba mı olur? İnsan bi düşünmez mi bu adam baba yapılmalı mı diye? Boşuna romantizm kasmayın.
Ben romantizim kasmıyorum sadece yaşadığım için bende sözler ağır geliyor aynı şeyleri bende yaşadım ama.cok kötü bir eşi ilerde çok iyi baba oldu bana yapdi ama çocuklarına asla bilemeyiz yani

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?

Allahım kıyamam sana ya çok üzüldüm.. nasıl bir insanlık.. ya nice hamileler var evde hiçbir iş yapmıyo eşi yapıyo yemeğindne tut temizliğine... hamilesin hassasın..eşin narşist bi insan belli canım.. şuan bosanmak ıcın yanlıs bır donem gıbı geldı bana.ALLAH yardımcın olsun.. asla el kaldırmasına ızın verme bıdaha,kendi dğerın yoksa bebğını düşün

Back