• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Cinsiyetçi aşağılama var.
Tehdit var.
Başka kadınlarla kıyaslama var.
Şiddet var.
Üstelik hamile iken şiddet var.
Hafife alma, dalga geçme/psikolojik şiddet var.

Bu adamdan bir an evvel kurtulun, kendiniz ve çocuğunuz için. Okurken elim ayağım titredi. Uykusunda bağlayıp sabaha kadar ıslata ıslata dövmelik adam.

Nasıl sakin kalabildin ya.
O dilini söker tokat attığı eliyle birlikte bir tarafına yerleştirirdim.
Şöyle evrimini tamamlamamış tiplere ömrünüzü feda etmeyin..
Bu adamdan çocuğunuz olacak ve bu adamla birlikte büyüyecek aman aman..
Kendinizin ve evladınızın akıl sağlığı için koşarak uzaklaşın

hastalığının ardına sığınmasın. çok seviyordum öldürdüm diyen adamlar var. siz nasıl bir tehlikede olduğunuzun farkında değilsiniz bence.
toplayın eşiyalarınızı gidin. tedavi olursanız gelirim diyin. bebiş doğana kadar tedavisini olsun. yoksa sizi çok daha zor günler bekler. bebeğinize ve kendinize bunları yaşatmaya hakkınız yok.

Ya bildiğin dövüyor sizi, sonradan sizi öpüp başına koysa ne kıymeti var.
Kesinlikle haklı. Böyle evlilik yürümez, senin de psikolojinin etkilemiş bide hamilesin ne insanlar var ya.. canim sen hiç takma kafana boşanma sürecini de ertele şimdilik bi yavrun olacak.. adamı da al karşına otur konuş istediği kadar sinirlendin sendeonun gözünü korkut..

Tövbe Yarabbim eşin tam bir psikopat, ayrılmayacaksın güzelim keşke ayrılsan, o evde durma bir dakika, topla eşyalarını git.

Birde iyiyken çok iyi kadar saçma bir laf yok, önemli olan sinirlendiğinde insan gibi davranmaya devam ediyor mu o zaten, yoksa herşey güllük gülistanlıkken iyi olur niye olmasın.
Hala suçu bana atıyor evi düzenli tutamıyormuşum üniversite okudum bittiği gibi evlendim yani ev işlerini çok iyi bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum. Ben de hatalıysam söyleyin. Çiçeklikte saksı yerine çiçekçinin verdiği plastik kap ve kvnin koyduğu altında bir tabak var buraya saksı niye almadın dedi alacaktım sonra annem de varmış o verecekti hatta gelirken getirecektim ama annem dedi toprak değiştirmen gerekir şimdi çiçek kurur öyle kalsın ben de öyle bıraktım onu da söyledi eksiklerin bunlar diye.

Kusura bakmayın ama bu adam deli korumakta haklısın halıya dökülen şeye bile takmış adam sanki olamaz bi durum.bi dövüp bi sevmesi ayrı bi Manyak lik yarın bigün coxuk olunca ev daha pis ve dağınık olacak ozaman sizi hastanelik eder sonrada seviyorum der bence tedaviye ikna olana kadar cik o evden ailen sıkıntı yaratmayacaksa heran ne olacak korkusuyla yaşamak bide hamile karısını döven adam allah yardimcin olsun

Aman klasik konularindan biri işte.
Aynı yani bildiğin sadece işin içine bir de şiddet serpistirmis.
Bosanacagi felan da yok.
Günlüğü gibi burası yani.
Geçmiş felan olsun.
Özür dile iyi bir kadın olamadığın için.
Olursan düzelir.
Evlenince ve çocuk yapınca düzeliyor genelde bu tip adamlar.
Ayagindan öpmüş geçmiş bu sefer de kadinligindan öper yine geçer
Amaan dert ettiğin şeye bak

Canım sana bunları yapan emin ol bebeğin doğunca onada yapıcak belki vurmicak ama onda manevi yaralar açacak
Çünkü annesine şiddet uygulandığını görecek
Lütfen ailene bunları anlat katlanmak zorunda değilsin

Böyle adamlar nerede yaşıyor, gerçi bunlara adam denmez.
Nereden buldunuz bu tarihi geçmiş herifi.
Benim içim acıdı okurken, adamda vicdan yok merhamet yok.
Keşke en başında tanıyıp hiç evlenmese idiniz :/

Kesinlikle haklı. Böyle evlilik yürümez, senin de psikolojinin etkilemiş bide hamilesin ne insanlar var ya.. canim sen hiç takma kafana boşanma sürecini de ertele şimdilik bi yavrun olacak.. adamı da al karşına otur konuş istediği kadar sinirlendin sendeonun gözünü korkut..
Ağzımı açıp kendimi savunamıyorum bağırıyor hemen. Bana niye vuruyorsun ne kadar aşağılıl bir şey yaptığının farkında mısın diyorum. Susuyor korkuyorum senden diyorum ben korkulcak biri miyim nwpıyroum sana diyor. Aldatma flaan öyle kızlara bakma durumu yok. Beni de düşünüyor kendi çapında onları söylüyor. Elalem kızları kullanıyormuş aldatıyormuş yok arkadaşı aylık 200 lira mutafk alışverişi yapıyormuş

Hala suçu bana atıyor evi düzenli tutamıyormuşum üniversite okudum bittiği gibi evlendim yani ev işlerini çok iyi bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum. Ben de hatalıysam söyleyin. Çiçeklikte saksı yerine çiçekçinin verdiği plastik kap ve kvnin koyduğu altında bir tabak var buraya saksı niye almadın dedi alacaktım sonra annem de varmış o verecekti hatta gelirken getirecektim ama annem dedi toprak değiştirmen gerekir şimdi çiçek kurur öyle kalsın ben de öyle bıraktım onu da söyledi eksiklerin bunlar diye.
Senin tek hatan hala bu adami ciddiye aliyor olman. Seni resmen tokatlamis farkinda misin? Etmedigi hakaret kalmamis. Ne hatasindan bahsediyorsun. Bir de unv. Bitirmis insansin, bunu ne kendine ne de cocuguna yapma. Madem hasta gitsin tedavi gorsun.

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Yaşı sizden çok mu büyük? Tuhaf bir tip. Çok üzüldüm durumuna..
Esin ya tedavi olsun yada ayrılın olay artık piskopatliğa geçmiş.

Eşiniz başından beri böyle değil miydi? Güvenip neden hamile kaldınız ki çocuğunuza yazık. Boşanmasanız bile böyle bir babayla yaşamaya mahkum. Eşinize tedavi şartı koyun eğer kabul etmezse canınızı kurtarın derim. Yarın bir gün sizi öldürmeyeceğinin garantisi yok

Hanımefendi tedavi şartı koyun ! Ya şuan hamile olmasanız cok cok daha farklı şeyler isterdim sizden ama tedavi şartıyla devam ederim demezseniz bana inanın ki sizi cok cok çirkin günler beklemekte
Daha iki gün önce sarmaş dolaştık evde birbirimize güzel sözler söylüyorduk

Ayrıntılara çok takılıyorsun, kadını ev işi ve yemek yapma makinesi olarak gören eşinin zihniyeti kötü, sen ne kadar iyi yapmaya çalışsanda o takacak birşey mutlaka bulur. Çünkü normal değil, ne zihniyeti ve psikolojisi..

Ağzımı açıp kendimi savunamıyorum bağırıyor hemen. Bana niye vuruyorsun ne kadar aşağılıl bir şey yaptığının farkında mısın diyorum. Susuyor korkuyorum senden diyorum ben korkulcak biri miyim nwpıyroum sana diyor. Aldatma flaan öyle kızlara bakma durumu yok. Beni de düşünüyor kendi çapında onları söylüyor. Elalem kızları kullanıyormuş aldatıyormuş yok arkadaşı aylık 200 lira mutafk alışverişi yapıyormuş

Yani tam anlamıyla boş konuşuyor sakın ezdirme kendini gerekirse gidecegini soyle.
Seni böyle alıştırdım sindirmeye ne demek vurmak sonra öpmek ya. Hamilesin sen.. o bagriyorsa sende bagir kusura bakmasın sana avuç avuç yedirecekte kucak ta açacak. Korktuğunu da belli etme ciddi ol ki anlasın niyetini ilerde çok pişman olursun böyle alıştırıRsan

Back