Eşim bana vurdu

Ee sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok merak ettim, devam mı edeceksiniz birlikte yaşamaya şu durumda?
Sonuç olarak her gün benzeri konu açılıyor. Siz ve sizin gibi saflar da akıl fikir veriyor.

Konu sahibi cevap vermiyor

2 gün sonra benzer konuyu acıyor. Yine iyiniyet sahibi kadınlar geliyor. Etme gitme diyor. Yine cevap vermiyir.

Aradan 5 gün geçiyor. Yine benzer bir konu...

Yani yormayin kendinizi.

Düşündüğü şey kocasının laf etmeyeceği, dövmeyecegi bir kadın olmak. Yaranmak.

Ama bunu hiç başaramayacak. Bilmediği kısım bu.
Bi de bu konularda gebelik şarttır.

2 senelik evliyim. Eşimin daha sesi yükselmiş değildir. Ama ben yine dr korunuyorum. Insanlardan bi sey anlamıyorum.

Iyi destek olun bravo size de.Cocugu babasiz buyumesin diye annesinin her gun dayak yedigi rezil bir aile ortaminda ileride ruh sagligi tamamen bozuk bir ergen olacak ortamda buyutsun.Ama babasiz buyumuyor yaa babayla ayni evde ya yeter.Bu nasil bir mantik ?
Ya ben sadece kendim den örnek vermek istedim evet bende yaşadım aynı olayları ama düzel di inanın baba olunca evlatlarıyla ilgilenn melek gibi adama döndü

İşe gittiği için dünyayı kurtardığını sanıyor. İşi ağır evet. Ama neymiş evde oturanın ne derdi olurmuş TV açılmadı diye mi dert editon diyo. Hamileyim çocuğumu düşünüyorum kpss çalışmam gerekiyor bu adamla çalışamıyorum annem yakında katarakt ameliyatı olcak ama benim derdim tv sanıyor takip ettiğim doğru düzgün bir dizi falan bile yok akşamları çyelşsne açıyorum
Ama bu da şiddet ya. Ne demek yani. Dünyanın en zor işi ev hanımlığı ayrıca işin cinsiyeti yoktur. Eşiniz de yeri sünger ve deterjanla silebilir. Yoksa yıkamacıya verilir bahar da geldi zaten. Bunu bi söyleyin bi de birlikte bi psikoloğa gidin lütfen

Ya neden kadına böyle diyor sunuz yaşamadan bilemezsiniz bazi şeyleri lütfen biraz daha anlayışlı olun
Konu sahibinin iyiliği için böyle diyor olabilir miyim? Yok tabi şey demeliydim: "kocandir yapar, sever de döver de. Alttan al geçecek."

Ben romantizim kasmıyorum sadece yaşadığım için bende sözler ağır geliyor aynı şeyleri bende yaşadım ama.cok kötü bir eşi ilerde çok iyi baba oldu bana yapdi ama çocuklarına asla bilemeyiz yani
Hah desene ben de yaşıyorum dedikleriniz bana ağır geliyor diye baştan.
Kötü eş ilerde iyi bir baba felan olamaz.
Kendini iyi kandirmissin.
Benim babam da yaşlanınca duruldu
Annem ve biz yıllarca çektik ama hiiiic anneme iyi ki çektin anne bizi babasız bırakmadin demedim.
Diyelim babam anneme iyi davranmayıp bize iyi baba oluyordu ( o da nasıl oluyorsa)
Yahu ben anneme kötü davranan bir adamı niye bana iyi davranıyor diye seveyim ?
Manyak mıyım ?
İsterse dünyaları ayaklarımin önüne sersin.
Annem mutlu olmadıktan sonra yakarım o dünyayı ben be !
Evlatlarıniz demek ki bencil.
Başka açıklaması yok bu durumun.

Burdaki her kez bol keseden sallamış yok sesini yükselte başarım giderim tabi canım yokalaydi bi yuvayı yıkmak çocuğunu babasız yok mak kimse başına gelmeyince bilmez ben ce doktora gidsin esin tedavi olsun sakinlessin yada ailesinden büyükleri konuşsun ki alalhim düzelsin ihslalah

Burdaki her kez bol keseden sallamış yok sesini yükselte başarım giderim tabi canım yokalaydi bi yuvayı yıkmak çocuğunu babasız yok mak kimse başına gelmeyince bilmez ben ce doktora gidsin esin tedavi olsun sakinlessin yada ailesinden büyükleri konuşsun ki alalhim düzelsin ihslalah
Canım kimse ses yükseltince git boşan demiyor. Kocası fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, kadın mutsuz. Çocuğun mutsuz annesi olucağina ruh hastası babası da eksik olsun.

Hah desene ben de yaşıyorum dedikleriniz bana ağır geliyor diye baştan.
Kötü eş ilerde iyi bir baba felan olamaz.
Kendini iyi kandirmissin.
Benim babam da yaşlanınca duruldu
Annem ve biz yıllarca çektik ama hiiiic anneme iyi ki çektin anne bizi babasız bırakmadin demedim.
Diyelim babam anneme iyi davranmayıp bize iyi baba oluyordu ( o da nasıl oluyorsa)
Yahu ben anneme kötü davranan bir adamı niye bana iyi davranıyor diye seveyim ?
Manyak mıyım ?
İsterse dünyaları ayaklarımin önüne sersin.
Annem mutlu olmadıktan sonra yakarım o dünyayı ben be !
Evlatlarıniz demek ki bencil.
Başka açıklaması yok bu durumun.
Ya her kesin hayatı esit deyil sizin çekip gideceğiniz bir yeriniz güvenceniz var ki konuşuyor sunuz biz ler ne yapalım ben otur dayak ye demedim sadece eleştiriler ağır geldi biraz daha ilim li dedim

Canım kimse ses yükseltince git boşan demiyor. Kocası fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, kadın mutsuz. Çocuğun mutsuz annesi olucağina ruh hastası babası da eksik olsun.
Yaa çok zor bilmiyorum başınıza gelmeyince anlayamazsınız sesiniz çıkmıyor ne yapacağınız bilmiyor sunuz ben yaşadım hem de fazlasını sadece en iyi yol.hangisi hayır lisiysa o olsun diye düşünüyorum en önmli si bebeğini düşünüyorum

Ağzımı açıp kendimi savunamıyorum bağırıyor hemen. Bana niye vuruyorsun ne kadar aşağılıl bir şey yaptığının farkında mısın diyorum. Susuyor korkuyorum senden diyorum ben korkulcak biri miyim nwpıyroum sana diyor. Aldatma flaan öyle kızlara bakma durumu yok. Beni de düşünüyor kendi çapında onları söylüyor. Elalem kızları kullanıyormuş aldatıyormuş yok arkadaşı aylık 200 lira mutafk alışverişi yapıyormuş
Ee seninkide sanki onlardan farklı mı? Oda ayrı manyak. Güzelim senin annen baban nerde? Neden ailene durumu anlatmıyorsun...herkesin evliliğinde çeşit çeşit sıkıntılar oluyor ama burada yazdıkların cidden normal şeyler değil. Kendi canına acımıyorsun anladım ama doğmamış bebeğine neden bunları yaşatıyorsun? Senin tüm sıkıntını daha doğmadan yaşıyor masumum. Acilen aileni haberdar et seni bir süre alıp götürsünler, eşinede ciddi ayar gerekli. Ailesini geri istiyorsa gitsin tedavisini olsun...ama senin bunları yapmaya gönlün yok anladığım kadarı ile...

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Iki defa okudum hani yanlismi okudum diye ama yok ya. Ayaginizi optu diye barisin. Cocuk dogsun ozman hem iyice dover hem oper

Sonuç olarak her gün benzeri konu açılıyor. Siz ve sizin gibi saflar da akıl fikir veriyor.

Konu sahibi cevap vermiyor

2 gün sonra benzer konuyu acıyor. Yine iyiniyet sahibi kadınlar geliyor. Etme gitme diyor. Yine cevap vermiyir.

Aradan 5 gün geçiyor. Yine benzer bir konu...

Yani yormayin kendinizi.

Düşündüğü şey kocasının laf etmeyeceği, dövmeyecegi bir kadın olmak. Yaranmak.

Ama bunu hiç başaramayacak. Bilmediği kısım bu.
Bi de bu konularda gebelik şarttır.

2 senelik evliyim. Eşimin daha sesi yükselmiş değildir. Ama ben yine dr korunuyorum. Insanlardan bi sey anlamıyorum.
Bende boşa yazmışım demek, cevap bile yazmadı..

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Ya gitsin tedavi olsun ya da kendinize işkence edilmesine müsade etmeyin

Ciddi sorunlu bu adam psikopat biri aman kendinize dkkat edin.kendi ailenize durumu anlatin size zarar verebilir sinirliyken aman haa

Back