• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Aynen lale hep ağlıyor :))
Çık iglidim.
Bir dihi iglidim
Hip iglidim.
Genel olarak bütün konuları çok ağlamaklı :)
Genelde bu konulara yazmamayı tercih ediyorum ben.
Çünkü bana cevap verilmiyor,beni kaale almıyorlar bile.
3 gün sonra yine aynı minvalde konu benden yine benzer cevap,yeniden cevap verilmeyen ben.
O yüzden bu defa iyi dileklerimi sunayım dedim.

Yani tam anlamıyla boş konuşuyor sakın ezdirme kendini gerekirse gidecegini soyle.
Seni böyle alıştırdım sindirmeye ne demek vurmak sonra öpmek ya. Hamilesin sen.. o bagriyorsa sende bagir kusura bakmasın sana avuç avuç yedirecekte kucak ta açacak. Korktuğunu da belli etme ciddi ol ki anlasın niyetini ilerde çok pişman olursun böyle alıştırıRsan
İlk başlar susmafım ben de konuştum. İnat ettim ev işi de yapmadım anneisni babası beni caıd pislik biri olarak görüyor.

Ağzımı açıp kendimi savunamıyorum bağırıyor hemen. Bana niye vuruyorsun ne kadar aşağılıl bir şey yaptığının farkında mısın diyorum. Susuyor korkuyorum senden diyorum ben korkulcak biri miyim nwpıyroum sana diyor. Aldatma flaan öyle kızlara bakma durumu yok. Beni de düşünüyor kendi çapında onları söylüyor. Elalem kızları kullanıyormuş aldatıyormuş yok arkadaşı aylık 200 lira mutafk alışverişi yapıyormuş
Hee aldatma yoksa tmm ozamann:ruh:

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Seni okadar iyi anlıyorum eksiksiz aynı şeyleri bende yaşadım şiddet sözleriyle ezme olsun hamile iken vurdun dedim evladım için sabrettim şimdi şiddet yok ama başka şeyler çıkdı eğer gerçekten duzelmeyecegine inanıyor san hic kendini üzme sana sahiplenen var sa ardına bile bakma senin en guzel en zor dönemin hamilelik onu bile göz ardı edip böyle davranıyorlar ya hakkımız haram olsun onlara

Bacım senin anan baban yokmu sahip cıkacak
Bu adam seni bariz sindirmiş hala sevgi dolu iyi hallerinden bahsedebiliyorsun
Bunca kötülüğe iyi halini nasıl görebiliyorsun yahu
Az cocugunu düşün güclü ol sana bu yasında bunu yapan el kadar bebeye neler yapmaz

İyiyken çok iyi demişsiniz. İyiyken hepimiz meleğiz. Önemli olan kızdığında, mutsuzluğunda nasıl biri olduğu? Forumda kimseye kolay kolay boşan demem, haddim değil diye düşünürüm ama yahu adam sizi dövüyor! Hakaret ediyor, aşağılıyor, vuruyor. Ne için? Halı, çamaşır, kap kacak..

Hamileymişsiniz de ne diyelim ki, bebek doğduktan sonra daha da fena olur bu deli, sanmıyorum ki düzelsin. İnşallah düzelir.

Ben olsam yemeğine detarjan dökerdim al sana temizlik diye. Ne işe yararsın ne demek. Sakat herif. Gitsin tedavi olsun
İşe gittiği için dünyayı kurtardığını sanıyor. İşi ağır evet. Ama neymiş evde oturanın ne derdi olurmuş TV açılmadı diye mi dert editon diyo. Hamileyim çocuğumu düşünüyorum kpss çalışmam gerekiyor bu adamla çalışamıyorum annem yakında katarakt ameliyatı olcak ama benim derdim tv sanıyor takip ettiğim doğru düzgün bir dizi falan bile yok akşamları çyelşsne açıyorum

Genelde bu konulara yazmamayı tercih ediyorum ben.
Çünkü bana cevap verilmiyor,beni kaale almıyorlar bile.
3 gün sonra yine aynı minvalde konu benden yine benzer cevap,yeniden cevap verilmeyen ben.
O yüzden bu defa iyi dileklerimi sunayım dedim.
Valla lale'cim zerre kadar üzülmedim.
Banane.
Ona elli tane şey denildi.
Oturup ağlayıp dövünecegine, icraate girissin.
Cevap vermemesi de gerçekleri söylediğinden.
Sen de "ayy cinim çık izildim" de, kocasına iki saydir bak nasıl sana da veriyor.
Yaz geç işte ya da hiç yazma amaan de geç.
Hayatından gayet memnun.
Yesin azarini ve dayagini otursun asagi.
Kk kadınları olarak gidip kocasını dovecek halimiz yok.
Kocası hem sever de döver de zaten.
Bebisine yazık sadece.
Keşke anne babasını seçebilme hakkı olsaydi

Bacım senin anan baban yokmu sahip cıkacak
Bu adam seni bariz sindirmiş hala sevgi dolu iyi hallerinden bahsedebiliyorsun
Bunca kötülüğe iyi halini nasıl görebiliyorsun yahu
Az cocugunu düşün güclü ol sana bu yasında bunu yapan el kadar bebeye neler yapmaz
Babam yok. Abim yok. Annem ve ablalarım var. Amcam dayım flaan da yok. Bir tek eniştem var ablamın eşi teyzemin eşi

Bu öküzü çok aradın mı? Vericekler şunu elime evire çevire dövecem öyle sinirlendim. Böyle tüm gönül rahatlığımla boşan diyorum sana. Allah aşkına çekme şu hayvanı. Sanki köle almış eve. Bırak babanın evine git lütfen ya kendine şu adamı layık görme.

Valla lale'cim zerre kadar üzülmedim.
Banane.
Na elli tane şey denildi.
Oturup ağlayıp dövünecegine, icraate girissin.
Cevap vermemesi de gerçekleri söylediğinden.
Sen de "ayy cinim çık izildim" de, kocasına iki saydir bak nasıl sana da veriyor.
Yaz geç işte ya da hiç yazma amaan de geç.
Hayatından gayet memnun.
Yesin azarini ve dayagini otursun asagi.
Kk kadınları olarak gidip kocasını dovecek halimiz yok.
Kocası hem sever de döver de zaten.
Bebisine yazık sadece.
Keşke anne babasını seçebilme hakkı olsaydi
Tabii canım tabii ben sadece bebeğe üzülüyorum.
Geçen de birine dedim,kendi acıların senin tercihin de bebeğinin vebalini nasıl ödeyeceksin diye.
O da cevap vermemişti zaten.
Herkes kendi bilir.
Ağlamak,oflayıp,üzülmek işin en kolayı.
Asıl zor olan güçlü durup hayatına sahip çıkmak.

Çocuk olduktan sonra hayatınızı düşünemiyorum. Çocuk bu dökücek saçıcak kirli ellerini oraya buraya saçına başına sürecek duvarları kirleticek üstünü başını kieletecek kusucak etrafı dağıtacak... Bu sefer hem size kızacak hem de çocuğa kızacak. Benim de babam bu kadar şiddet meğilli olmasa da az çektirmedi bize de yanında yağlı yemek yiyemezdim küçükken annem derdi ellerim havada annem balık yedirirmiş korkumdam elimi havaya kaldırırmışım oraya buraya sürülmesin de yağlanmasın diye. Vah o doğucak yavrucağa vah.

Ya olmuş bitmiş ama böyle adama çocuk yapmak 😨
Kesinlikle hiç düşünmeden boşanın ve sizde psikoloğa gidin, çünkü şu an bile sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Back