• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Hamileliğimin ilk 6-7 ayı kusarak geçti, değil ev işi yapmayı tek çeşit yemek yapabildiğim zaman şükrediyorduk bu akşam dışarıdan yemeyecez en azından diye. O dönemde bana saksı için laf edecek adamı saksının içine çiçek diye ekerdim.
Sizin şu an tüm yaşadıklarınızı, ağlamalarınızı, yediğiniz tokatları karnınızdaki çocuk da hissediyor, biliyorsunuz bunu değil mi? Ve bunu bile bile o adamla yaşamaya devam ediyorsunuz. Kocanızı çok seviyorsunuz belli ki. Keşke çocuğunuzu da sevseydiniz de o evde durmasaydınız.

Tabii canım tabii ben sadece bebeğe üzülüyorum.
Geçen de birine dedim,kendi acıların senin tercihin de bebeğinin vebalini nasıl ödeyeceksin diye.
O da cevap vermemişti zaten.
Herkes kendi bilir.
Ağlamak,oflayıp,üzülmek işin en kolayı.
Asıl zor olan güçlü durup hayatına sahip çıkmak.
Aynen oyle.
O sebeble sadece bu iki garip insanın arasına doğacak bebeğe üzülüyorum .
Yazık Sabiye.
Dünyada çekecek çilesi varmış garibimin.
Kadınlar kulübü günlüğüne derdini yazip, günlük kocasına saydırma- sovdurme levelini doldurduğunda o çoktan kocasıyla barisacak zaten.
He de geç 😜

Ağzım açık okudum ya Rabbim yardımcın olsun ayrıl da demek istemiyorum vebal almiyim ne diyim bilemedim hamilesin bide sana acimiyo bebeğine de mi acimiyo yaaa hayvan herif

😳
Biliyormusun cocuklu halinle bu yaptiklarini bile yapamayack halde olacagin zamanlarin olucak,o zaman sana ne olucak?

Piskopat !tokat attı diyince gözlerim doldu :( hamilesin ayrıca özen göstermesi gerekirken tavırları çok iğrenç .babanın evine gidince değil gitmezsen pişman olursun bence

Tabii canım tabii ben sadece bebeğe üzülüyorum.
Geçen de birine dedim,kendi acıların senin tercihin de bebeğinin vebalini nasıl ödeyeceksin diye.
O da cevap vermemişti zaten.
Herkes kendi bilir.
Ağlamak,oflayıp,üzülmek işin en kolayı.
Asıl zor olan güçlü durup hayatına sahip çıkmak.
Annemin evine gitsem atanmsm daha kolay olur. Ama sonrası beni korkutuyor çocuğumla yalnız olsam neyse. Çocuğu görmek isteyecek benimle uğraşacak ne yaparım o zaman. Çocuğu bana karşı doldurursa

Ne yaparsın ne karar verirsin bilemem. Ama lekeler için kosla vanish sıvı bir numara. Bebeğin ek gıdaya geçince vazgeçilmezin olacak

Ne yaparsın ne karar verirsin bilemem. Ama lekeler için kosla vanish sıvı bir numara. Bebeğin ek gıdaya geçince vazgeçilmezin olacak
Biliyorum zaten söyledim. Ama hep para hep para snaa ekstra birşey çıkarma demedim mi bu evde diyor. Gerekirse yeşil çay içme çay iç diyor sankş çay içince dökülceği varsa dökülmüyor

Annemin evine gitsem atanmsm daha kolay olur. Ama sonrası beni korkutuyor çocuğumla yalnız olsam neyse. Çocuğu görmek isteyecek benimle uğraşacak ne yaparım o zaman. Çocuğu bana karşı doldurursa
Hımmm...
Haklısın tabii...
Dayak yiyerek oturmak daha mantıklı.

Valla lale'cim zerre kadar üzülmedim.
Banane.
Ona elli tane şey denildi.
Oturup ağlayıp dövünecegine, icraate girissin.
Cevap vermemesi de gerçekleri söylediğinden.
Sen de "ayy cinim çık izildim" de, kocasına iki saydir bak nasıl sana da veriyor.
Yaz geç işte ya da hiç yazma amaan de geç.
Hayatından gayet memnun.
Yesin azarini ve dayagini otursun asagi.
Kk kadınları olarak gidip kocasını dovecek halimiz yok.
Kocası hem sever de döver de zaten.
Bebisine yazık sadece.
Keşke anne babasını seçebilme hakkı olsaydi
Ama bilmeden bu kadar sert olma bence bazen insanın başka seçme hakkı yoksa o kişi kötünün iyisi diye düşünüyor sa

Hamile aciz bi kadına bunu yapan ilerde çocuğuna da yapar.. Canım bak bu sevgi değil daha sonra da Özür dilemesi bir halt ifade etmiyor. Eşin bildiğin ruh hastası. Kimseye muhtaç değilsin işe gittiğinde eşyalarını topla ve ailenin yanına dön. Ailene durumu anlat ve boşan.

• Beğen
Reactions: 000
Aynen oyle.
O sebeble sadece bu iki garip insanın arasına doğacak bebeğe üzülüyorum .
Yazık Sabiye.
Dünyada çekecek çilesi varmış garibimin.
Kadınlar kulübü günlüğüne derdini yazip, günlük kocasına saydırma- sovdurme levelini doldurduğunda o çoktan kocasıyla barisacak zaten.
He de geç 😜
Ya barışmaktan baksa çaresi yok sa ya mecbur sa çocuğunu baba siz büyütmek istemiyor sa neden bu kadar sert sözler yazıyor sunuz ki kim ister hamile iken dayak yiyep susmak ama oluyor hayat her keze adil davranmıyor

Yemin ederim okurken dehşete kapildim.
Lütfen yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun.

Gerçekten psikopat gibi.. çok Üzüldüm sizin adınıza. Boş almamız gerek böyle adamla çocuk büyütülmez yaşanmaz. Kimse vazgeçilmez değildir önce kendinizi ve çocuğunuzu düşünün kurtulun o evden..

Her şey gönlünüzce olsun Allah yardımcınız olsun

Sık sık denk gelmeye başladım.Konu;
İğrençlikler
Hakaret
Şantaj
Kumar
Aldatma
Sorumsuz
Vicdan yoksunu
.
.
.. ama aslında çok iyi biri, bana aşık ben de ona. Seviyor beni ben de onu... Kaçın kurtarın kendinizi, ezdirmeyin. Ailenize sığının. Karın tokluğuna bu eziyet çekilmez.

Back